2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağolun kızlar

pazar günü fuar sonrası ablamlar yemeğe çağırdı nişanlım halamın kızı kaynım gittik et pişirmişlerdi
et de bizim kurbanlık eti biraz özel karışım baharat yaptırmışlar et ürünleri için bol bol kullandılar bizimde alışık değil öyle şeylere vücüt eve geldik üşüme yanma sabahı hastaeye gittik işte tahlil felan serum taktılar sonra akşama doğru geldik eve nişanlım başka hastanede yattı ben halamın kızıyla karşılıklı dedem de aynı hastanede bütün ailcek hastanede geçti günümüz

ablmad eniştemde ve aynımda bişey yok :))

mıknatıs gibi çekerim ben herşeyi çok düşük yıdızım ve çok elfamlıyım

denizcim geçmiş olsun canım

yeni gelen arkadaş k.validenle ilgili i problemmi var
tabiki sevmek zorunda değilsin ama sevmeden de çok zor yaa ne bileyim

merve ve yasemin bence 2011 bitene kadar evlensek bile burda devam edelim
herkesi evlendirelim öyle kapatalım topiği
sonrada 2011 de evlenenler topiği açarız hep birlikte

gnaydın kızlaaar aslı yatak örtüsü olarak bnde şatafatlı şeyler pek swemiorm ama güle güle kullan hayatım sen beğendysen. merve zuzu patates dilimleyiciyi bimde yakaldığınz an bnada haber uçurun :) kaçrmşm bn gerçi bndan 6 ay önce çeyz telaşım yoktu..

kızlar ne sorcam sze nişanlımn markafonide 30 liralık hediye çeki var nevresmlere filan baktm beğenemdm pier cardinn iç gym ürünleri gelmş onlara baksammı szce nasllar sz baktnzmı bu sabah markafoniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…