2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam ayşe
bursada fuar vardı uğradın mı fuara

denizcim selam canım, yok canım uğramadım fuara.
Sen oradaydın di mi?

Günaydın canımcım, çok enerjik görüyorum seni düğünden sonra...
Enişte doping gibi geliyo galiba

Esracım çok enerjikim valla, yerimde duramıyorum.
Sevdim ben bu evlilik işini.
Hep diyorum ya tüm yorgunluklara değiliyor
Inşallah benimki hep böyle devam eder, Allah sizlere de daha güzellerini nasip eder

nasılsın canım

iyidir spidicim bugün 1 ay doldu işte, zaman geçen ayların aksine çok hızlı geçiyor.

Ben baktım canım. Cam ürünler var ihtiyacın varsa fiyatlar uygun.
Pier cardin ürünleride güzel gecelikler babydollar. Hangisine ihtiyaç varsa al.
Nevresim yoktu galiba.

nevresm varda çk beğendğim olmadı aslıcım babydolları beğendm bnde bakym 30 sanıodm bn 20 tl çeki varmş cumaya kadar kullanmamz gerek
allah nazarlardan saklasın bidaha hiiiç ayırmasn tm sewenleride hayrlsyla kawuştrsn
betülcüm nasıl diyet nasıl gidiyor
valla denzcm çk dkkat edemiorm btn gn hçbişey ymiorm snra akşam 7de filan yiyorum geçen hafta iiydm ama cumartesiden beri yne bozdm gbi senden nbr bde zehrlendn sen hastane filan yapabliomsn

valla betülcüm dikkat ediorum özellikle çaya katığım şekerlere azalttım ona seviniyorum
zorakide osla içiyorum normalde çay bardağına 3 tane atyırdum şimdi 2 atıyorum ekmek azalttım ama bakalım birden olmuyor

hoşgeldiniz kızlar aysecik esroş betül meltem

mervoşum teşekkürler.
nişanlın nerede. netleştimi askerlik, 3-4 güne belli olacak heralde.

allah nazarlardan saklasın bidaha hiiiç ayırmasn tm sewenleride hayrlsyla kawuştrsn

amin betülcüm.
sen nişanlınla aynı ildemiydin canım?
neresiydi.

Nice 1 aylara zaman ileri hızlı geçiyor

amin hepimiz için.

o kadar para harcadımki aylardır şimdi hiçbişey alasım, bakasım gelmiyor kızlar. inanamazsınız. canım evden çıkmak istemiyor.

hmm cnm çk ii yapmşsn yawaş yawaş bn uzun zamandr akşam ymeklernde filan ekmek yemiorm brtek kahwaltıda o da elmden geldiğince çavdar ymeye çalışıorm.. şekeride çk atmam 1 fincana 1tane atıorm bol su içmeye yeşlçay içmeye çalışıorm işte bde haftasonu yengemler kızdılar bna sen nie diyet yapıosn zaten düğün zamanı 5-6 kilo werceksn gelnliğin yakşmycak sadece pilates yap filan dediler.. bnm üstm yok werncede eğer spor destekli wermiosam önce üst taraftan gsio çnceden 85 numara iç çamaşırı takarken şimdi 75ler ble oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…