- 22 Ocak 2008
- 8.888
- 8.893
- 723
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.581
canımmmmmmmmmm
günlük takım emsana bakacagım ben.varsa bi bakıcam artık
misafir içinde ya hisar ya emsan daha almadım
kızlar MERHABA BENDE ÇELİK TENCERELERİ KORKMAZDAN ALDIM İNŞALLAH İYİ ÇIKARDA, BENDE GÜNLÜK YEMEK KAŞIKLARINI DÜŞÜNÜYORUM NASIL Bİ ŞEY ALAYIM DİYE Bİ ÖNERİNİZ OLURSA SEVİNİRİM.
Sormayın kızlar ya insan nişanlıyken zayıflar diyolar ben de nedense aksine kilo alıyırum ve zayıflayamıyorum...
kız sen günlük yemek için neden bım deki takımı almadın güralın çok memnunum ben o gün alacağız diye betüşşş filann baya mücade etmiştik burdaa görmedin mi mervoşşkooo iki takım yaptım 90 vermiş oldum:81:
ütüyü benim minik yapacağı için isterse kavgaya dönüştürsün :90: ama yine onada iyisinden aldım tefalin
canım benim tenceremde korkmazdan memnunum daha 1.5 aylık evliyim ama memnunum yani
günaydın güzel gelinler naparsınızzz
ben normalimde nişanlım nişanlandıktan sonra bayagı bi aldıı askere gitmese 100 kilo olurdu sanırım.koştururlarsa zayıflar belki
askerde verir canım keşke benimkide kilolu gitseydi
10 kilo verdi askerde
Ismim ayşen canım ,
ay su 1.5 ayı 1.5 yıl olarak gördüm bi ananam vaybe dedim bi an kimmiş bu bizim topikte 1.5 yıllık evlimi var zaman ne de cabuk geçmişş
ay datluş seninki uzun dönem ondan vermiştir hasrette bi yandan benimki 5 ay yapacak almasından korkuyorum bende
Inşallah korkuyorum ya gelinlik falan yakışmaz diye ama stresle alakalı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?