2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay kıs ne diyim sana beeee inş. 1.5 yıl oldugundada hepimiz buralarda oluruz yaaa
inşallh canımm

benimki zaten acemide verdi dahada alamadı
ama bu halini daha çok beğendim
seninki ne zaman gidiyor...
bizim son 99 günümüz kaldı
ben aralık 12 den itibaren 155 den düşecegm canım seninki daha önce bitiryr dogal olarak senden sonrada saymaya devam edicem

walla kıslar benim eşim 5 ay yaptı askerligi tam 15 kilo verdi ama iyikide verdi
daha sonra yine aldıda helede düğünden sonra çok aldı yaa off

kıslar size bir şey sölimmi ben kendime firitöz almıştım
ama size tavsiyem almayın hiç kullanmadım kızartma çok yapıyorum ama nebilim hiç
kullanmak istemiyorum çekmecede öle pişmanım şimdi onu aldıgıma

hemde ne mücadele :))
Ben günlükleri nehirden aldım, şimdilik güzel gibi görünüyor.
30 parça 29 liraya aldım...
nehiri kk da yne okumştm esra nereden aldn ç.k.b larını bde 6 kişlkmi
afiyet olsun şekerler öleden sonra görüşürüzzz:80:

afiyet olsn balım

inşallh canımm

ben aralık 12 den itibaren 155 den düşecegm canım seninki daha önce bitiryr dogal olarak senden sonrada saymaya devam edicem

bende geçen yıl aralık 14 ten başlamıştım şafak saymaya
hala sayıyorum
benimki bitse bile yine beraber sayarız senin şafağıda canım..

tefal hoşuna gittiyse onu al canım bende kullanmadığım için bilemeyeceğim.ekmek kızartma makinesi almadım ben :86:
bzde pazar gnü nişanlmla tefale grdk ekmek kızartma makinaları falan wardı ama bna gereksz gelio almycam bn sewglmde öyle dedi
haklısın elçin bnde almöamayı düşünüodm iiki söledn tecrbeli bri olrk :)
yok kıs napıyom sanki ya geçende patatesli kek ve tiramusu yaptım
ama resmini çekemedim sizee

oh oh oh marifetli hatun

evet canım ya alma walla çok pişmanım anacımı dinlemedim bizim evdede vardı bir iki kullandık sonra hopppp dolabaa

Benimde ekmek kızartma makinesi var, en cazip gelen noktası simit ve ekmek ısıtma özelliğinin olması...
Nişanlım çok seviyor kızarmış ekmeği, zaten bir çok erkeğin hayalidir kahvaltıda kızarmış ekmek yemek
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…