- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.601
bukett o fiyatlar şişrme boschun git iyi bir pazarlık yap kurtarırsın uyguna:86: ordaki kırmızılıda benimki nisanda almıştım baya uyguna
inşallh canımm
ay kıs ne diyim sana beeee inş. 1.5 yıl oldugundada hepimiz buralarda oluruz yaaa
ben aralık 12 den itibaren 155 den düşecegm canım seninki daha önce bitiryr dogal olarak senden sonrada saymaya devam edicembenimki zaten acemide verdi dahada alamadı
ama bu halini daha çok beğendim
seninki ne zaman gidiyor...
bizim son 99 günümüz kaldı
ekmek kızartma makineside 123 tl canım ya kızartma ve tost makinesi 296 tl edecek tefalde 160 tl idi ikisi kafam karıştı
walla kıslar benim eşim 5 ay yaptı askerligi tam 15 kilo verdi ama iyikide verdi
daha sonra yine aldıda helede düğünden sonra çok aldı yaa off
kız sen günlük yemek için neden bım deki takımı almadın güralın çok memnunum ben o gün alacağız diye betüşşş filann baya mücade etmiştik burdaa görmedin mi mervoşşkooo iki takım yaptım 90 vermiş oldum:81:
nehiri kk da yne okumştm esra nereden aldn ç.k.b larını bde 6 kişlkmiBen günlükleri nehirden aldım, şimdilik güzel gibi görünüyor.
30 parça 29 liraya aldım...
afiyet olsun şekerler öleden sonra görüşürüzzz:80:
inşallh canımm
ben aralık 12 den itibaren 155 den düşecegm canım seninki daha önce bitiryr dogal olarak senden sonrada saymaya devam edicem
bzde pazar gnü nişanlmla tefale grdk ekmek kızartma makinaları falan wardı ama bna gereksz gelio almycam bn sewglmde öyle deditefal hoşuna gittiyse onu al canım bende kullanmadığım için bilemeyeceğim.ekmek kızartma makinesi almadım ben :86:
haklısın elçin bnde almöamayı düşünüodm iiki söledn tecrbeli bri olrk :)kıslar size bir şey sölimmi ben kendime firitöz almıştım
ama size tavsiyem almayın hiç kullanmadım kızartma çok yapıyorum ama nebilim hiç
kullanmak istemiyorum çekmecede öle pişmanım şimdi onu aldıgıma
yok kıs napıyom sanki ya geçende patatesli kek ve tiramusu yaptım
ama resmini çekemedim sizee
hemde ne mücadele :))
nehiri kk da yne okumştm esra nereden aldn ç.k.b larını bde 6 kişlkmi
6 kişilik canım, günlük için yeterli diye düşünüyorum...
bzde pazar gnü nişanlmla tefale grdk ekmek kızartma makinaları falan wardı ama bna gereksz gelio almycam bn sewglmde öyle dedi
haklısın elçin bnde almöamayı düşünüodm iiki söledn tecrbeli bri olrk :)
oh oh oh marifetli hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?