2011 gelin adayları buyrun sohbete

çok güzelmi süpürgen hem az yer kaplar sulu süpürgeler temiz oluyor diyorlaar ama onlarında makineyi ttemizleme derdi büyük iyi temizlenmezse koku bile yapıyor

Adı olmayanlar eklesin kızlar isteyenler.

pandomin- asli
superisi88 - züleyha
kradese - deniz
daisyrose - aylin
cimcime eses - esra
m.dilek- dilek
2497- tanyel
eftelyasanem - merve
shewal - ayse
denizkoydumadimi - zuhal
sonbahar - zeynep
giz09 - gizem
_seastar_ - aysun
elcintih - elcin
ykyy - yasemin
pamugum - neslihan
tenacoco - tefika
junyonita - serpil
kleopatra_06 - Meltem
hlmbtl- betüş
spicy- buket
sulkor -sultan
alena - tuğçe

çok güzelmi süpürgen hem az yer kaplar sulu süpürgeler temiz oluyor diyorlaar ama onlarında makineyi ttemizleme derdi büyük iyi temizlenmezse koku bile yapıyor

zuhalin süpürgesi güzel görünüo hakketen hepa filtreli diyorlar toz torbasız onlara bakıcam ben bide.o sulu olandan şu an annem evde kullanıo ama çok ağır bisürü uğraştırıo sultancım

kızlar nisanlım 12sınde asker bir tane selanik ördüm bilmem bilirmisiniz içten giymesi için baska yanında neler göndere bilrim bi mendil bulamadım koca carşıda mendilde işlemek istiyordum ama kısmet olmadı

kızlar nisanlım 12sınde asker bir tane selanik ördüm bilmem bilirmisiniz içten giymesi için baska yanında neler göndere bilrim bi mendil bulamadım koca carşıda mendilde işlemek istiyordum ama kısmet olmadı

canımcımmm traş takımı olur yeşil atlet don olur havlu olur bunlar en çok kullanacağı şeyler

benimkide gidior ama bişi istemiyor.mendil iyi fikir.albümümü vereyim diorum onuda götürmüyor.bi arkadaşı anlatmış askerdeyken ordaki bi çocuğun nişanlısının fotosunu çalıp delirtmişler resmen.

Kızlar ama her yer kabul etmiyor, biz kardeşimin valizine hepsini koyduk, hatta bebek pudrası bile koyun dediler, botların içinde ayakları kokmasın ve rahat olsun diye. Ama hiçbirini kullanamamamış, oradan vermişler...
Hepsi geri geldi anlayacağınız

tüh ya kötü olmuş bak.ne var izin verseler sanki azcık rahat edebilcekleri şeyleri gönderirdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…