- 22 Kasım 2010
- 514
- 1
- 68
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.821
pandomime söyleyelim bizi de eklesin cnm:89:
süpürürr süpürür sever böylee oyuncakkk gibi şeylerlerle oyalanmayı :86:
çok güzelmi süpürgen hem az yer kaplar sulu süpürgeler temiz oluyor diyorlaar ama onlarında makineyi ttemizleme derdi büyük iyi temizlenmezse koku bile yapıyor
esroooooooooooooooo beniiiiiii yakalayamazzzzzz
yakalasadaa gagalayamazzzzzz
esroooo nişanlının kargooo notuna bunu iliştirr kalpler yap yanınaaa o anlarr :86:
oyun oyuncak derken yardımı olur işte ne güzel şanslı olduğun bi konu bak :90:
çok güzelmi süpürgen hem az yer kaplar sulu süpürgeler temiz oluyor diyorlaar ama onlarında makineyi ttemizleme derdi büyük iyi temizlenmezse koku bile yapıyor
ask olsun aslıcım ya beni unutmussun ben düğün listesinede eklersen sevinirim
o kalpten anlamaz canımcım, bir yazı iliştirdim kargoya, iliklerine kadar titretecek bir yazı
sağollll bebişşşş.ben o süpürgeyiii boschtan aldım hep saplı hemde gövdesi çıkıyorr oldukça pratik yani ama benden çok nişanlım kullanacak ona aldım onu saçları çok dökülüyor sabahları süpürsün odayı ben karışmam
kızlar nisanlım 12sınde asker bir tane selanik ördüm bilmem bilirmisiniz içten giymesi için baska yanında neler göndere bilrim bi mendil bulamadım koca carşıda mendilde işlemek istiyordum ama kısmet olmadı
Sultancığım tarihleri yaz eklim hemen canım.
kızlar nisanlım 12sınde asker bir tane selanik ördüm bilmem bilirmisiniz içten giymesi için baska yanında neler göndere bilrim bi mendil bulamadım koca carşıda mendilde işlemek istiyordum ama kısmet olmadı
ne kadara aldın fıstk onu bende istiyorum ondan
Sultancığım tarihleri yaz eklim hemen canım.
Kızlar ama her yer kabul etmiyor, biz kardeşimin valizine hepsini koyduk, hatta bebek pudrası bile koyun dediler, botların içinde ayakları kokmasın ve rahat olsun diye. Ama hiçbirini kullanamamamış, oradan vermişler...
Hepsi geri geldi anlayacağınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?