- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #33.841
benidee ekleyiiin 25 haziran kına---26 haziran düğünüm
canımcımmm traş takımı olur yeşil atlet don olur havlu olur bunlar en çok kullanacağı şeyler
11/09/2011 kına gecesi
18/09/2011 düğün
tabi aslında bu tarihler henüz kesn degil askerim mayısta gelsın belki yetişirse temmuzada alabiliriz
benimkide gidior ama bişi istemiyor.mendil iyi fikir.albümümü vereyim diorum onuda götürmüyor.bi arkadaşı anlatmış askerdeyken ordaki bi çocuğun nişanlısının fotosunu çalıp delirtmişler resmen.
yanlış hatırlamıyorsan 180 aldımm bebişimmm:86:
evet bi<imkide öyle bisey olurdiye sadece cüzdanıma sıgacak küçük bi resmimi yanında bulundurcak çok kötü bisey allah kımseye böyle bisey yaşatmasın
Hoşgeldin this_cat.
Nişanlımısın.
Yeni gördüm topikte seni :79:
Kızlar ama her yer kabul etmiyor, biz kardeşimin valizine hepsini koyduk, hatta bebek pudrası bile koyun dediler, botların içinde ayakları kokmasın ve rahat olsun diye. Ama hiçbirini kullanamamamış, oradan vermişler...
Hepsi geri geldi anlayacağınız
sultan bizde öyle düşünüyoruz yetişirse temmuz yoksa 10 eylül civarı.aynı gün gelin olabiliriz :89:
HOŞBULDUUUK:)
nişanlıyım ismim Buket 15 ündür takip ediyorum arada bişiler diyip çıkıyorum:)
ay ne güzel yaaa ben tam 5 senedir bekliyorum sabıt telleri koptu kopacak ama dayanıyorum bu askerlik son ayrılıgımız olacak inş.
Ben çıkıyorum kızlar, sevdiklerimize birgün daha yaklaştık...
Herkese iyi akşamlar...
dayan canım sayarız burdan günleri napalım seneye bu zamanlar herkes eşinin yanında mutlu mesut olur inşallah
Hayırlı olsun buket. Çeyiz hazırlıkları filan senin ne alemde =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?