2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben balayı dönüşü yıkadım canım çamaşırı. 2. haftamdı.
insan utanıyor ya
en çok da babamlara gidince utanıyorum.

aynen öle canım ya hatırlıyormusunuz baba evinde eşyalarımı topluyordum yazmıştım buraya
ne ağlamıştım o gün şimdi halılar kirlenmiş onları siliyorum

elçin sen ağladın sen yazdın ben ağladım çok duygusal zamanlardı.

Kayınvalide pazartesi günü ameliyat oluyor belden in. Bu sefer iyi olur düzelir
ben şimdi pzt günü yanında mı dursam acaba ne yapsam

denizcim kalsan çok güzel olur.
çok geçmiş olsun.

Canım o zaman karışık duygular içindeydinya şimdi netleştimi duyguların?
Zor oluyormu uzakta olmak?

uzaklıkkk çok zor canım çok ben hergün annemle babamla ablamla erkek kardeşimle konuşuyorum
ama uzak yanlarında deilim yılbaşında kardeşim gelecek onu bekliyom sonra ailem gelecek ama uzaklık zor
eşimin ailesi saolsun yalnız bırakmıyorlar beni ama ailen gibi olmuyor bir dost arıyorsun bir arkadaş apartmanımdada yok
üni. arkadaşlarım var ist.onlarla görüşüyorum bir şekilde zorlugu aşmaya çalışıyorum

kızlarr bildiğinizzz biiiii nişanlık sitesii var mı nişanlık modellerine bakmaya başlıcam da artıkkkkkkk git gide heyecan basıooooo yaaa

elciiiiiiin sen böle dedin ben bi kötü oldum şimdi kız
ya bende istanbula gidicem ailem ankarada kalıcak.orda kimsemde yok annemsiz napcam diip duruorum kardeşim abim ablamda yok tekim bide oyy oyy

elciiiiiiin sen böle dedin ben bi kötü oldum şimdi kız
ya bende istanbula gidicem ailem ankarada kalıcak.orda kimsemde yok annemsiz napcam diip duruorum kardeşim abim ablamda yok tekim bide oyy oyy

canım allah hepimizizn yardımcısı olsun zor ya zor ne desem boş yani zamanla alışırsın diyorlar ama ailen olmadan zor
hele varya evden ayrılırken herkes perişan olmuştu benim bütün amcalarım ağladı arkadan şimdi o
günü hatırlıyorum ve ağlıyorum şuan zor du ben düğün boyunca ağlamıştımm

ayy yetştm kızlar muhabbet almş başını gtmş tam ayşye cwp yazacakken msafrm geldi yazamadım :)

ayşecm bnm nişanlımla amcam iş arkadşydı yaşları yakın amcamda 30 ayşında.. amcamn blgsayrında resmmi grmş nişanlım tanşmadan bayağı önce.. o dnem ewlenmek istediğini söylüo amcama amcamda ona başka kişiler düşünüo hatta bazılaryla grştrüo ama olmuo yengemde dioki neden betülle tanştırmıorz amcam kızıo bn o dnem üniversitedeydm o okuo daha kçk dio kapanıo mevzu sonraları bn mezun oluorm yazın yengemle knşurken bna evllkle ilgili şeyler sordu bnde hçbrzaman bn evlenmem yada şu yaşımda evlenrm demem ama şu an bna evllk uzak yapmak istediğim şeyler var ve hayatımda bna evliliği düşündrcek brisi yk dedm snra yengem bna nişanlımı anlattı tanışırmsn dedi uzun bir düşünme srecnden snra tanıştık amcam sewgilime söylediğindede demişki sen bna o kadar kız ayarlıosn düşünüosn ama hiç yeğenini söylemiosn bnde resmni grdm o olsn diyemiorm demiş :)) sonra işte 6 ay flört ettk sözlendm 5 ay sözden snra temmzda nişanlandm şimdide 5 aylık nişanlıyım ayşecm :)
tşkler betül anlatman iyi olmus banada lazım olacak çünkü bilmiyordum nasıl oldugunu
rca ederm cnm beklerz resmleri :)

offf valla burda can çekiştim ekleyeceğim diye pc de herşey engelli ya
zuzuuuu süpermş çk beğendm hepsini çooooook gzel gnlerde kullan bacm cıvıl cıvıllar :)
ewt bu topik çk farklı ve çk sıcak sewiorm sizi topik kardeşlerim :)
hıh oldu cevap kısmına yapıştırmak tuhaf geldi demekki öyleymiş sagol zühoşşşşşşşş ve betüşcük
hayatım yetşemedm sana anlatmaya ama becerkli hatunsn sen başarmşsn :)

Zaten duygusala bağlamıştım iyice kötü oldum.:85:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…