2011 gelin adayları buyrun sohbete

betülcüm çok güzelmiş senin hikayende.
kısmet bak nerden nereye işte.
Allah iki cihanda da mutlu etsin.
amin ayşecm Allah hepimizi tüm seveleri mutlu etsn
kızlar eşimin yine iş görüşmesi var bugünde yarında.
bişeyler netleşecek sanki.
dua eder misiniz?
ederiz tabi hakkında hayırlı olan bi işe grer inşallah
beğendin mi bebişimmmm gerçektennnn bornozlar cırt değil değil mi yatak örtüm nasıl

bebeğim ytak örtn çk hoş bnde abartı şeyleri sevmiorm sade ve şık.. bornoz takımında cıvıl cıvıl hepiciğini güle güle eskit :) turkuazı çk severm bnde alırsam kendme krem yada beyaz müstakbel eşimede turkuaz tonlarında istiorm :)

Ben aldım kahvaltı takımı, geçen sene almıştım iyikide almıştım, bu sene hepsini bitirmek çok zor olacaktı...
Bence gereklü, çünkü zaten çay fincanı alınıyor, çaydanlıkta alınıyor, e kahvaltı tabağıda alınıyor, bu şekilde hepsi bir arada çıkmış oluyor.

kızlar bende bişi sorucam alıntı yaparak cevaplarken bikaç kişiye aynı anda yanıt veremiyorum.hep ayrı ayrı mesaj yazıyorum nasıl yapıyorsunuz onu?

ya yemek takımlarının zaten fincanı desen var kupalarıda var bi tabak ve yumurtalık içinde almak mantıksız gibi
onunu yerıne renki renkli porselenlerden alsam nasıl olur acaba

ya yemek takımlarının zaten fincanı desen var kupalarıda var bi tabak ve yumurtalık içinde almak mantıksız gibi
onunu yerıne renki renkli porselenlerden alsam nasıl olur acaba

sen aynı benim gibi düşünüyorsun canım bende öyle düşünüyorum ama kararsızım iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…