- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.181
bnde bakıcam işte sennki kaç kişlk esra ne kaara aldın markası neBen aldım kahvaltı takımı, geçen sene almıştım iyikide almıştım, bu sene hepsini bitirmek çok zor olacaktı...
Bence gereklü, çünkü zaten çay fincanı alınıyor, çaydanlıkta alınıyor, e kahvaltı tabağıda alınıyor, bu şekilde hepsi bir arada çıkmış oluyor.
Maşallah canım benim bu aralar işlerim iyi toplu satışlarım oldu bugün gelen olmadı henüz ama:s
zuhall nie sesin çıkmıor bugün yoğunmusun canım
bnde bakıcam işte sennki kaç kişlk esra ne kaara aldın markası ne
allah bereket wersn buketcm neler satıosn sen
allah bereket wersn buketcm neler satıosn sen
Karaca ve 12 kişilik canım, modeli bu...
Ama fiyatını inan hatırlamıyorum, çünkü tencere setini ve semaveri hepsini beraber almıştım...
[/url][/IMG]
Karaca ve 12 kişilik canım, modeli bu...
Ama fiyatını inan hatırlamıyorum, çünkü tencere setini ve semaveri hepsini beraber almıştım...
[/url][/IMG]
güzel görünüyor gercekten ama ayda yıldabi gelecek mısafır için alınıyor böyle seyler hemde 6 kişilik misafir içinse misafirle kalabalık olur iki takımmı alınacak
kandim iki arada bi derede
Sağol fıstığım vitra ve artema ürünleri canım batarya duş sistemleri klozet lavabo banyo aksesuarları vb:)
betülcüm alıntılarla cevabı sordumda kaynadı gitti arada sana sorayım bari.tek tek deilde toplu cevaplamayı nası yapıosun sen
sen aynı benim gibi düşünüyorsun canım bende öyle düşünüyorum ama kararsızım iştee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?