2011 gelin adayları buyrun sohbete

bnde bakıcam işte sennki kaç kişlk esra ne kaara aldın markası ne
Maşallah canım benim bu aralar işlerim iyi toplu satışlarım oldu bugün gelen olmadı henüz ama:s

allah bereket wersn buketcm neler satıosn sen

ya yemek takımlarının zaten fincanı desen var kupalarıda var bi tabak ve yumurtalık içinde almak mantıksız gibi
onunu yerıne renki renkli porselenlerden alsam nasıl olur acaba

Sağol fıstığım vitra ve artema ürünleri canım batarya duş sistemleri klozet lavabo banyo aksesuarları vb:)

anladım balım bzde fayans filan işine gricez bahara yaklaşırken ewmz için

betülcüm alıntılarla cevabı sordumda kaynadı gitti arada sana sorayım bari.tek tek deilde toplu cevaplamayı nası yapıosun sen

canımcm şimdi cevapla- alıntı ile cevapla ve en sğdaki + şeklnde buton var alıntı yapmak istediğin cmlelerde orayı tıklıosn en son alıntı yapmak istediğin cmlede de alıntı yap seçeneğini tıklıosn

Bunlar 6 kişilikmi oluyorki :))
İnanın alıp kilere attım, kontrol etmekte zor çünkü altta kalmış, neyse bir kere almış olduk yapabileceğimizi bişey yok artık...

kahvaltı takımı aldım bende 43 parça çaydanlığı da var ayrıca nole lıfe enigma modeli internette var bakabilirsiniz

çaydanlığı ve baharatlığı aynı model

slm kızlarrr
zuhalcim hayırlı olsun cicilerinnn
yeni cici alan herkesin hayırlı olsunn
ayşecim seni görmek ne güzel burdaaa
ayşecim bahsettiğin takvimi yaptım da neresini nereye kopyalıcam onu bilemedim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…