- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.501
ismim betül cnm çk saolhoşgeldinn nasılsın
HLmbt ismin neydi canım hayırlı olsun bu arada gelmiş yemek takımı
saol denizcm :)Hadi yi günlede kullan betülcüm
benim adımda ayşen kızlar ,yemek takımı hayırlı olsun deniz sen küçük sanayide mi çalışıyodun canım
Kızlaaaaaar yemek takımım geldi şimdi iyice inceleyemedm ama eve gtrünce bakıcam inşallah bi sorun olmaz
bn daha çk yeniyim denizcm bu yemek takımyla brlkte yaklaşık 1200 lira harcadm daha bisürü şeym eksk ama olucak inş. yvaş yavaşEvet dorloeo
betül hızlı başladın şekerimmm maliyet tablosu yap ilerde hesaplarız ev kurmak ne kadr tutmuş diye ,)))
2. si tam benim hayal ettiğim gibi fıstık ne kadar mış
aa çabuk gelmiş canım merak ediyorum bende akşama bakar hemen söylersin fiyatı çok uygundu çünkü
Bir tane babam almıştı önceden yatak örtüsü bir tane dantelden var birde şöyle kırmızı felan düşünüyorum
evt cnm bu internet stesnden ilkkez alışverş yptım hem kapıda ödeme seçeneği oldu hem kargo bedavaya geldi hemde yeni üye oldğm için 10 lira indrm yaptılar siparşi vermeden önce aramştım elmzde varsa 2 gn içinde yksada 1 hafta içinde yollarız demşlerdi gerçektende 2 gn içinde geldi hemde ilkkez ürünm kargoya verldiğinde telfnuma msj attılar çk memnn kaldım kuryenn yannda açtrdm kutuyu kntrol etmeye çalştım ama 85 parça doğal olrk hepsini detaylı inceleyemedm ama bi problem yok gbydi :)
Canım güle güle kullan
kızlar özellikle deniz metro kataloğu geldi katı meyve sıkacağı 80 lira nasıl iyi m, acaba
kızlar özellikle deniz metro kataloğu geldi katı meyve sıkacağı 80 lira nasıl iyi m, acaba
Kızlaar limangodan nevresim aldım, böylece nevresim stoğunuda doldurmuş oldum.
4 nevresim, 1 uyku seti, birde örgü battaniyeli nevresimim var, yeterlimi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?