2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet dorloeo
betül hızlı başladın şekerimmm maliyet tablosu yap ilerde hesaplarız ev kurmak ne kadr tutmuş diye ,)))
bn daha çk yeniyim denizcm bu yemek takımyla brlkte yaklaşık 1200 lira harcadm daha bisürü şeym eksk ama olucak inş. yvaş yavaş
2. si tam benim hayal ettiğim gibi fıstık ne kadar mış

bnmde zaten adıda aşk yatağıymş buket brillantın 2009 modellernden bri 475 liraymş brillanthome nin stesne grdm ama gremedm

aa çabuk gelmiş canım merak ediyorum bende akşama bakar hemen söylersin fiyatı çok uygundu çünkü

evt cnm bu internet stesnden ilkkez alışverş yptım hem kapıda ödeme seçeneği oldu hem kargo bedavaya geldi hemde yeni üye oldğm için 10 lira indrm yaptılar siparşi vermeden önce aramştım elmzde varsa 2 gn içinde yksada 1 hafta içinde yollarız demşlerdi gerçektende 2 gn içinde geldi hemde ilkkez ürünm kargoya verldiğinde telfnuma msj attılar çk memnn kaldım kuryenn yannda açtrdm kutuyu kntrol etmeye çalştım ama 85 parça doğal olrk hepsini detaylı inceleyemedm ama bi problem yok gbydi :)

Canım güle güle kullan

kızlar özellikle deniz metro kataloğu geldi katı meyve sıkacağı 80 lira nasıl iyi m, acaba

İyimiş canım, ileride lazım olabilecek ürünlerden...
Yengem 160 liraya almıştı ama markasını unuttum.
Yalnız kızlar katı meyve sıkacağını pek tavsiye etmiyorlar, parçası çok fazla olduğundan kullandıktan sonra temizlemesi çok zor oluyormuş..

Kızlaar limangodan nevresim aldım, böylece nevresim stoğunuda doldurmuş oldum.
4 nevresim, 1 uyku seti, birde örgü battaniyeli nevresimim var, yeterlimi kızlar?

bence yeter daha ne olsun. İhtiyaç olursa evlendikten sonrada alırsın.
Bende uyku seti alsammı almasammı bilmiyorum.
Yorganım var ikitane. biri yün biri o yıkananlardan.
Yastıklarda var. Gerek varmı uyku setine acep =) Pike takımıda var üç tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…