2011 gelin adayları buyrun sohbete

Size hep gördüğüm tecrübeleri yazıyorum, ablama 2 tane almıştık, 3 yıl olacak birini daha hiç kullanmadı.
Çünkü uyku seti mevsimlik oluyor, kışın kalın yorgan yazınsa çok ince yorgan örtüldüğü için uyku seti sadece ilkbahar aylarında kullanılıyormuş...

Hım anladım canım. Ben almasamda olur şimdilik.
Sona kaydırayım onu. Kışın yorgan. bahar battaniye. Yazında pikeyle idare ederiz sanırım :)

evet ayşecim şimdi bende baktım
güzel şeyler var bu katologda pek cazip gelen bişey olmadı aslında daha göze görünmeen ıvır zıvırlar var aslında neyin kaçta olduğunu bilmiyorum evde neyin olup olmadığını benim aldıklarımın haricinde

kapıda ödeme için ayrı ücret aldılar mı canım

uyku setlernn yorganı ince mi oluo kışın kullanlmıomu

kapıda ödeme için ayrı ücret aldılar mı canım

yk hyr cnm bn sadece yemek takımnn parasını werdm yeni üye olduğum içinde 10 lira eksk verdm
Nevresimi albüme ekledim bakabilirsiniz kızlar.
Betüş senin takım nasıldı canım görmedim ben, eklemişmiydin?

yemek takımı mı esracm eğer o ise albmmde var

Evet betülcüm daha çok şey alınacak her gördüğüme o yok bu yok diyorum da bu sefer çok sıkışıyorum ekonomik olarak
artık hediye gelri belki diyorum ufak tefek şeyler

Evet betülcüm daha çok şey alınacak her gördüğüme o yok bu yok diyorum da bu sefer çok sıkışıyorum ekonomik olarak
artık hediye gelri belki diyorum ufak tefek şeyler

bn byük eşyalarımı halletmeye çalışıorm yawaş yawaş bu ay çıkmadan emsana gtmek istiorm çelikler ve teflonlarım için diğerlerinide yavaş yavaş halletmeye çalışıorm Allah hepimzn yardmcısı olsn..

Ablamın dediğine göre kışın üşütüp yazın terletiyormuş, markasıda taç hemde, ama belki evin ısısına göre değişebilir.
Ev doğalgazlı ama pek ısındığı söylenemez.
Nevresimde küçük gelirse misafire kullanırım canım, diğerleri büyük zaten, bide hepsini kendi yatağıma kullanmamki illa misafirede ayırıcam, bu küçük olursa misafire kullanırım...

Aslında bu tür şeyler hediyede geliyor, ben börekçi almayı düşünmüyorum, hediye almak isteyen olacaktır muhtemelen :))
Süpürgemide yengem alacak zaten...
İnşallah hayırlısıyla bitiririz şu çeyiz işlerini bee, al al bitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…