- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.521
bence yeter daha ne olsun. İhtiyaç olursa evlendikten sonrada alırsın.
Bende uyku seti alsammı almasammı bilmiyorum.
Yorganım var ikitane. biri yün biri o yıkananlardan.
Yastıklarda var. Gerek varmı uyku setine acep =) Pike takımıda var üç tane.
Size hep gördüğüm tecrübeleri yazıyorum, ablama 2 tane almıştık, 3 yıl olacak birini daha hiç kullanmadı.
Çünkü uyku seti mevsimlik oluyor, kışın kalın yorgan yazınsa çok ince yorgan örtüldüğü için uyku seti sadece ilkbahar aylarında kullanılıyormuş...
evt cnm bu internet stesnden ilkkez alışverş yptım hem kapıda ödeme seçeneği oldu hem kargo bedavaya geldi hemde yeni üye oldğm için 10 lira indrm yaptılar siparşi vermeden önce aramştım elmzde varsa 2 gn içinde yksada 1 hafta içinde yollarız demşlerdi gerçektende 2 gn içinde geldi hemde ilkkez ürünm kargoya verldiğinde telfnuma msj attılar çk memnn kaldım kuryenn yannda açtrdm kutuyu kntrol etmeye çalştım ama 85 parça doğal olrk hepsini detaylı inceleyemedm ama bi problem yok gbydi :)
Size hep gördüğüm tecrübeleri yazıyorum, ablama 2 tane almıştık, 3 yıl olacak birini daha hiç kullanmadı.
Çünkü uyku seti mevsimlik oluyor, kışın kalın yorgan yazınsa çok ince yorgan örtüldüğü için uyku seti sadece ilkbahar aylarında kullanılıyormuş...
kapıda ödeme için ayrı ücret aldılar mı canım
Nevresimi albüme ekledim bakabilirsiniz kızlar.
Betüş senin takım nasıldı canım görmedim ben, eklemişmiydin?
Nevresimi albüme ekledim bakabilirsiniz kızlar.
Betüş senin takım nasıldı canım görmedim ben, eklemişmiydin?
Evet betülcüm daha çok şey alınacak her gördüğüme o yok bu yok diyorum da bu sefer çok sıkışıyorum ekonomik olarak
artık hediye gelri belki diyorum ufak tefek şeyler
kızlar özellikle deniz metro kataloğu geldi katı meyve sıkacağı 80 lira nasıl iyi m, acaba
ay aslış çok güzelmiş valla ama çok pahalı yahu ne marka bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?