- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #34.741
haklısın ayşecm ama keşke akşamdan hazrlayablsen 06:20 de çk erkenmş kaçta çıkıosn ewe gttiğinde yetştrebliomsn işlerinibetülcüm 06.20 de çıkıyorum evden buraya gelirken.
akşamdan hazırlamayınca sabah yetişmedi. hem hangi birine hazırlıcaksın
sabah yok, öğlen yok.
Betülcüm davetiye değişik baksana 2008 de millette ne fikirler varmış :)))
haklısın ayşecm ama keşke akşamdan hazrlayablsen 06:20 de çk erkenmş kaçta çıkıosn ewe gttiğinde yetştrebliomsn işlerini
slm bebişler işlerim çok yoğun aranızda değilim( askerlerini uğurlayanlar tez zamanda kavuşsunlar:) sultancım nişanlım mardinli mardin merkez çok rahat olur nişanlın için hiç sıkıntılı biryer olmaz acemilik kolay geçer bence
geldi yawrm geldide iyice inceleyemedm dn geldi ağır olduğu için bn tek başıma ewe gtremem haftasonu nişanlım arabayla gelicek işyernden alıcaz evde iyice incelycem dn üstnkörü baktım bi problem yok gbydibetüşşşşş porselenler geldi mi nasıllarr bebişşşşş
canım 19.00 civarı evde oluyorum.
hafta içi pek iş yapmıyorum. bitek yemek. ya önceki günden hazırlamış oluyorum ya da gelirgelmez apar topar
8,5-9 u buluyor mutfaktan çıkmam
çay faslı vs. erken uyuyoruz 11 gibi.
yetiştiği kadar.
henüz evde 3. haftam ya giderek düzene girer herşey.
geldi yawrm geldide iyice inceleyemedm dn geldi ağır olduğu için bn tek başıma ewe gtremem haftasonu nişanlım arabayla gelicek işyernden alıcaz evde iyice incelycem dn üstnkörü baktım bi problem yok gbydibetüşşşşş porselenler geldi mi nasıllarr bebişşşşş
hafta içi pek iş yapmıyorum. bitek yemek. ya önceki günden hazırlamış oluyorum ya da gelirgelmez apar topar
yetiştiği kadar.
yetiştiği kadar.
inşallah canm yeni gelnler böyle söyleynce hem braz çekiniorm hemde istiorm bi an önce o tempoya grmeyi bnm işim evime şimdi 25 dk filan evlendkten sonra trafk olmazsa 1 saat 15 dk filan srecek inşallah becereblrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?