2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm bebişler işlerim çok yoğun aranızda değilim( askerlerini uğurlayanlar tez zamanda kavuşsunlar:) Sultancım nişanlım Mardinli Mardin merkez çok rahat olur nişanlın için hiç sıkıntılı biryer olmaz acemilik kolay geçer bence

betülcüm 06.20 de çıkıyorum evden buraya gelirken.
akşamdan hazırlamayınca sabah yetişmedi. hem hangi birine hazırlıcaksın
sabah yok, öğlen yok.
haklısın ayşecm ama keşke akşamdan hazrlayablsen 06:20 de çk erkenmş kaçta çıkıosn ewe gttiğinde yetştrebliomsn işlerini

Betülcüm davetiye değişik baksana 2008 de millette ne fikirler varmış :)))

evt deniz :) btane daha ekliorm

haklısın ayşecm ama keşke akşamdan hazrlayablsen 06:20 de çk erkenmş kaçta çıkıosn ewe gttiğinde yetştrebliomsn işlerini

canım 19.00 civarı evde oluyorum.
hafta içi pek iş yapmıyorum. bitek yemek. ya önceki günden hazırlamış oluyorum ya da gelirgelmez apar topar
8,5-9 u buluyor mutfaktan çıkmam
çay faslı vs. erken uyuyoruz 11 gibi.
yetiştiği kadar.
henüz evde 3. haftam ya giderek düzene girer herşey.

evet okudugum yazıların hepsinde mardinin rahat oldugu yazıyor inş. öyle olur allahım yardımcısı olsun inşallah

eşim aradı az önce.
abisi yarın bize kalmaya gelecekmiş. eşi memlekette.
ilk kez yatıya biri gelcek. nasıl geçecek bakalım.
:18:

Son düzenleme:
betüşşşşş porselenler geldi mi nasıllarr bebişşşşş
geldi yawrm geldide iyice inceleyemedm dn geldi ağır olduğu için bn tek başıma ewe gtremem haftasonu nişanlım arabayla gelicek işyernden alıcaz evde iyice incelycem dn üstnkörü baktım bi problem yok gbydi

inşallah canm yeni gelnler böyle söyleynce hem braz çekiniorm hemde istiorm bi an önce o tempoya grmeyi bnm işim evime şimdi 25 dk filan evlendkten sonra trafk olmazsa 1 saat 15 dk filan srecek inşallah becereblrm

geldi yawrm geldide iyice inceleyemedm dn geldi ağır olduğu için bn tek başıma ewe gtremem haftasonu nişanlım arabayla gelicek işyernden alıcaz evde iyice incelycem dn üstnkörü baktım bi problem yok gbydi

inşallah canm yeni gelnler böyle söyleynce hem braz çekiniorm hemde istiorm bi an önce o tempoya grmeyi bnm işim evime şimdi 25 dk filan evlendkten sonra trafk olmazsa 1 saat 15 dk filan srecek inşallah becereblrm

yalnız eşimin abisi gelirken, diğer abisini ve eltisini çağırsam mı altından kalkabilirmiyim.
ikisini bir arada atlatmış olurum diyorum.
karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…