2011 gelin adayları buyrun sohbete

düzelteyim yenileyeyim derken daha beter oldu inşallah sesimiz gidiyordur eski sorunsuz kk yı istiyoruz

ewttt

kızlar kk da brisi evliliğine 98 gn varken bir gnlk tutmaya başlamş ve her anını yazmş bi solkta okudum o kadar tatlydıki 3 aylık evli ikende 11 haftalık hamile olduğunu öğrenmş şimdide eşimle brlkte bebeğmzn doğacağı gnü sayıyoruz geçmio gbi gelsede aslnda bi çırpıda geçio dio ayy tuhaf oldm okurken bzde yaşarmıyız bnları :))

kızlar nişanlım mardine düstü piyade olarak kısa dönem allah tüm askerlerimize kolaylık ve sabır versin

canım benim üzülme sakın bak benim kardeşimde mardinde asker şuan o kadar memnun o kadar memnun ki anlatamam çok iyi bakıyorlarmış orda askerlere

Kızlaar askerlerinize hatta askerlerimize hemencecik kavuşmak nasip etsin Rabbim...
Göremesemde kutluyorum Elçin'i, eminim eşi ne kadar doğru bir tercih yaptığını bir kez daha farketmiştir...

canım benim üzülme sakın bak benim kardeşimde mardinde asker şuan o kadar memnun o kadar memnun ki anlatamam çok iyi bakıyorlarmış orda askerlere

ayy içime su serpildı nerde ne okuduysam rahat diyorlar ama simdi 28 gün sonra dagıtım oldugunda doguya atanması beni çok korkutuyor allahım hayırlısı nasip etsin

ayy içime su serpildı nerde ne okuduysam rahat diyorlar ama simdi 28 gün sonra dagıtım oldugunda doguya atanması beni çok korkutuyor allahım hayırlısı nasip etsin

sultan kısa dnem askerlk yapanlar genelde dağıtımdan snrada aynı yerlerde kalıolar die bliorm bi tanıdğğmz öyle olmştu

sultan kısa dnem askerlk yapanlar genelde dağıtımdan snrada aynı yerlerde kalıolar die bliorm bi tanıdğğmz öyle olmştu

bende birkac yerde öyle durdum ama bu mardine gidenlerin çogunu dagıtımda doguya gönderiyorlarmıs piyade cıktıgı için tek ümidim orda mardınde kalması eger öyle olursa göbek atacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…