2011 gelin adayları buyrun sohbete

gelinlik falan baktınız mı kızlar
aklınızda bir fikir var mıı
benim teee eylülde olacağından haziranda temmzuda bakarım galiba

ben de bakmadım daha

nisan mayıs gibi bakarım ya zaten bikaç tane gözüme kestirdiğim mağaza var mesela nişanlığımı aldığım mağaza fena değildi..
daha bindallı da kiralayacam aynı yerden olabilir ikisi de ona var daha önce salonlar ve nikah

ya şimdi işlem başlatılacak mı yoksa sadece randevu gibi mi alınacak acaba ?

yağmur duasına çıkmışlardı. Bütün köy ahalisi toplandı. İçlerinden sadece birinde şemsiye vardı.
Bu inançtır.
Babalar bebeklerini havaya hoplatır, çocuklar gülmekten bayılır. Yere düşeceklerini akıllarına bile getirmezler. Çünkü babaları onu tutacaktır.
Bu güvendir.
Yatağımıza girerken yarın uyanıp yaşamaya devam edeceğimize dair teminatımız yoktur. Ama yine de ertesi güne dair planlar yaparız.
Bu ümittir.
ve bu üçü varsa hayatınız güzeldir !

Çok güzel bir sözmüş Dilek dügün tarihin de hayırlı olsun canımm ...

mutlu pazarlarrrrdilek hayırlı olsun cnm tarihin.kına ile kpss nin çakışması o günü baya koşuşturmalı geçireceğine işaretzuhal bakem bi yatak örtüne.ben de öle şatafatlı allı pullu almadım.sabah yatağı kapayıp gitsem yeter.didoş slm cnmmmmmkleocum sana da mrbbbiz de sinema kararı verdik bitanemle.av mevsimine gidecektik ama 3 saatmiş ya.şimdi 3 saat film izleyecek psikolojide diilim vallaturist var ona gideriz.gitmişken esseyi ve karacayı gezeyim bakim neler var.aslında hava iyi olsaydı dün annemlerle mobilya bakacaktık sanayiye gidip.orda kendileri imalat yapan mağazalar varmış.arkadaşım istediğim modele benzeyen koltuk takımını peşin 1600'e almış kızlar.çok uygun geldi bana.sağlam da mobilyası dedi mutlaka bak dedi.

Bugün 12 Aralık ve ben geldim kızlar..
Çok dua ettim çok düşündüm ne olacak nasıl olacak diye
Binlerce şükür olsun herşey çok güzel gitti
Şimdi asker yolu gözleyenlerden biride benim
Hepinize selam olsun..

Slm kızlaar nasılsınız...
2 gün gelemedim, sehpa örtümü bitirdim...
Asker bekleyenler gitti askerleriniz sanırım, Rabbim tez zamanda kavuştursun.
Askerimizin 80 günü kalmış, bugün söyledi çook sevindim, plakalardayız yani...

Kimse yok kızlar nerlerdesiniz?
Kendimi çok yalnız hissediyorum
Nişanlımda henüz aramadı bekliyorum sadece
Bu arada pandomim canım düğün tarihinden minik bir değişiklik oldu düzeltirmisin
15 Haziran 10 Haziran olucak
Kız evindeki kına gecesi ve gelin çıkma 10-11 haziran tarihine alındı
Davetiylerimizde bastırdık bu arada gelinde ekleyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…