2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sizi gördüm ve bende geldim Aslıcım kesinlikle tefal düdüklüyü al çok memnun kalırsın ...maasımı alsaydım ben de braun setten alırdım ...
Aysun nerde yapıyorsun resimleri?

ama buna uygun bi şarkı bulmam lazım ya.komik şeyler yazdığım için duygusal şarkı olmaz

kleo slm.photoscape diye bi program

Son düzenleme:
Sizi gördüm ve bende geldim Aslıcım kesinlikle tefal düdüklüyü al çok memnun kalırsın ...maasımı alsaydım ben de braun setten alırdım ...
Aysun nerde yapıyorsun resimleri?

Canım iyi geceler hoşgeldin. bende philips alıcam elektirik süpürgesinide blendırıda .
Kartada nakit fiyatından taksit yapıyolar kartın varsa.

Canım iyi geceler hoşgeldin. bende philips alıcam elektirik süpürgesinide blendırıda .
Kartada nakit fiyatından taksit yapıyolar kartın varsa.

Kredi kartımı kullanmıorum canım ben kartta çok acıldım zaten aksam da nisanlımla o yüzden tartıstık nisanlım yurt dısındayken ben onu cok aradım ve cok yüksek bir fatura geldi ona cok sinirlendi ben de napıyım seviyordum aradım aramasamıydım falan dedim yumusadı sıkıntılıyım bu aralar...

tabi bu örnek.bu yazıları azcık daha geliştirmem lazım.evet 14 ocağa kadar vaktim var:)o düşünce kutuları çeşit çeşit programda.ayy sevdim ben bu fikrii

kleo postij kız onlarresmi sildim alıntıyı düzeltirmisin cnmm.

valla kredi kartımı ben de bu ay sıfırladım.hiç borcum yok.ama açılınca cidden toparlamak zor oluo.bankacı olarak örneklerini çokk görüyorum.uzaklık zor ya.herşey sıkıntı oluyor.kleocum inş atlatıcaz hepimiz.herkesin derdi sıkıntısı farklı.

Kızlar ben çıkıyorum. Hepinize iyi geceler. İyi hafta sonu =))
Yarın sabah erkenden 7 de kalkıcam. Kahvaltı yapıp alışverişe çıkıcaz nişanlıcağzımla =))
İyi uykular tatlı rüyalar :80:

zuhalcim ben beğendimmm
kullanışlı ve şık canımm
yatak örtülerimizi ilk zamanlar pek seremeyeceğiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…