2011 gelin adayları buyrun sohbete

kuvvetlidir içime doğar yada insanlar birşey gizlemeye çalışsa bile anlarım çoğunlukla ama sen bunu nasıl hissettin onu hissedemedim:)

hissediorum bazen kendimi yakın gördügüm kisilere karsı :))ama sana tavsiyem bazen gırgırına bile olsa eglencesine bile olsa kahve falı bakıyorsan bakma ..ben de bakıyordum artık bıraktım Bayramdan beri bakmıyorum...

Canımcım biz nişanlıyız yaa, albüme ekliyeyim fotoğrafları bekle.
Sende bu arada kek tarifimi yaz :))

Esrosumm ben seni buketle karıstırdım ben biliorum canım seni:))dügün tarihini bile aldınız komsumm :))
Kek tarifine gelince istedigin gibi yapabilirsin canım ben havuclu yapıorum mikrodalga da dönerek piştigi için her yeri pişiyor cok da güzel kabartıyor bi de evde denedim pilavı çok güzel ısıtıyor bi de mısırda patlatabilirsin :))

:2:
Kızlar ekledim albüme hadi yapın yorumları...
Ayy havuçlu keki çok severim, pilavıda biliyorum ama mısır patlatıldığını ilkez duydum kız

spicy ne kadar güzel olmuşş
ben bayılırım böyle şeylerle uğraşmayı
ne kursuna gidyor annen

ev dekorasyon kursuna gidiyor canım ilk olarak ahşap boyama ile başladılar tepsi ve sandık yaptı sonra kurdela ile abajur başı yapımına geçtiler bu haftada abajur ayağı seramiklerini yapmışlar haftayada cam objelere geçiyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…