- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.761
Annenin ellerine saglık çok sık bir abajur..benim de annem mefrusat kursuna gitti saolsun o da bana bir sürü sey yaptı..ahsap boyamada tepsiler hosuma gidiyor benim de..
Evett canımm annelerimizin ellerine saglıkk :))buket konu dısı sana bir sey sorucam ben ?hislerin çok kuvvetli deil mi?
his derken 6. his olarak mı canım?
Evett canımm 6.hislerin kuvvetli galiba ben sende öle hissettim?
kuvvetlidir içime doğar yada insanlar birşey gizlemeye çalışsa bile anlarım çoğunlukla ama sen bunu nasıl hissettin onu hissedemedim:)
hissediorum bazen kendimi yakın gördügüm kisilere karsı :))ama sana tavsiyem bazen gırgırına bile olsa eglencesine bile olsa kahve falı bakıyorsan bakma ..ben de bakıyordum artık bıraktım Bayramdan beri bakmıyorum...
iyide sen benim kahva falı baktığımı nerden biliyorsun:s bak korktum şimdi
eee benim de hislerim kuvvetli demisim sana :))korkmana gerek yok :))ben de bakıyordum bi zamanlar sonra bi kere kahve falı baktırdım bayan da bana artık fal bakma dedi ondan beri bakmıorum ...ben de sana o yüzden dedim...
Slm kızlaar, spicy bayıldım abajura çok şık.
Annenin ellerine sağlık, çok marifetli maşallah...
bende çok beğendim canım aslında çok marifetli değildir ama hocaları öğretiyor ve yardım ediyor ondan böyle çok mu nankörüm ne
Öyle deme kız, bence bu büyük marifet...
Ekle canımm bakıyım resimlerinize ama ben seni nisanlanacaksın biliyordum ...
Canımcım biz nişanlıyız yaa, albüme ekliyeyim fotoğrafları bekle.
Sende bu arada kek tarifimi yaz :))
Esrosumm ben seni buketle karıstırdım ben biliorum canım seni:))dügün tarihini bile aldınız komsumm :))
Kek tarifine gelince istedigin gibi yapabilirsin canım ben havuclu yapıorum mikrodalga da dönerek piştigi için her yeri pişiyor cok da güzel kabartıyor bi de evde denedim pilavı çok güzel ısıtıyor bi de mısırda patlatabilirsin :))
spicy ne kadar güzel olmuşş
ben bayılırım böyle şeylerle uğraşmayı
ne kursuna gidyor annen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?