- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #35.981
aleykümselam mervecimselamünaleyüm zühoşş
selamünaleyküm betüş
selamünaleyküm deniz
selamünaleyküm akasya22
selamün aleyküm buket
DENİZKOYDUMADIMI
hlmbtl
EftelyaSanem
ykyy
Urbetemhem
kradese
daisyrose
spicy_ aleyküm selam
ve aleyna aleykümselam akasya bacı hoşgeldin.. Rabbim hayırlı eylesin
ben hiç almayacağım zuzu bana düğünde takacakmış:)
bebişimmmm gayett usluyummm senin hasretin bittirdi ama :86:
yakınımda yok ama çok güzel şeyler varmış.mesela yemek takımından 2 tane alıp 12 kişilk günlük yemek takımı yapabilirim.hemde uygun olur.
aferin sanaaaaaaaaaaa
Herkese selamünaleyküm
herkese aleykümselam
aminn canım. cümlemizinkini. nasıl gidiyo hazırlıklar. benim düğün tarihim belli değil evimizin tadilatı bitince tarih alacağız.ama ben hemen olsun istiyorum. çok keyifli düğün hazırlıkları. insanın kendi ewine birşeyler alması.
rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin. inşallah huzurla mutlulukla yuvamızı kurarız.
evt cnm bn daha önce aldm hatta zuzuşla öyle yaptık 12 kişlk gnlk yemek takımı dizdk zaman zaman farklı marketlerdede oluo bu kampanya sanada denk gelr inşallah
bebeişim burda yokkk resimde görünmüyorr ne kadar çay takımı bence kaçırmaa
günaydın cnm
hoşgrldnz tuğba gözgü düğün tarhlernz bellimi nerde yaşıosnz
evt cnm bn daha önce aldm hatta zuzuşla öyle yaptık 12 kişlk gnlk yemek takımı dizdk zaman zaman farklı marketlerdede oluo bu kampanya sanada denk gelr inşallah
bebeişim burda yokkk resimde görünmüyorr ne kadar çay takımı bence kaçırmaa
kızz valla ne akıllı davranış yaptıkne kadar bir tabak çatlak olsada çok güzel takım :86:
hayırlı olsn cnm en yakın zamanda belrlenr inşallah senndehoşbulduk canımm. ay olarak haziran ama tarih belirlenmedi henüz istanbuldayım
çok uzağımda değil istanbuldayım bende ama yinede arabayla gitmem lazım bu akşam iş çıkışı bir bakayım. kızlar belki bi fikir verirsiniz.
yatak odamı aldım ama yatağı bazasızdı istemedim. bellonanın suena bazası çok şık ama ondada yatağın kenarında 10 ar santimlik bi mesafe kalıyo. japon yatak gibikararsız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?