2011 gelin adayları buyrun sohbete

ve aleyna aleykümselam akasya bacı hoşgeldin.. Rabbim hayırlı eylesin

aminn canım. cümlemizinkini. nasıl gidiyo hazırlıklar. benim düğün tarihim belli değil evimizin tadilatı bitince tarih alacağız. ama ben hemen olsun istiyorum. çok keyifli düğün hazırlıkları. insanın kendi ewine birşeyler alması.

rabbim bu mübarek günde hepimizin duasını kabul etsin. inşallah huzurla mutlulukla yuvamızı kurarız.

kızlar real varmı bulundğunz şehirde blmiorm ama kataloğundan bi sayfa ekliorm bakın alablceklernz varsa bn ktahya porselenn çay ve kahve fncanını 7 parça su takımına falan bakıcam inşallah bugn

bu arada dün aldığım kadehlerde buradaki markanın bir büyük boyu 12tane aldım ondanda

Son düzenleme:

yakınımda yok ama çok güzel şeyler varmış.mesela yemek takımından 2 tane alıp 12 kişilk günlük yemek takımı yapabilirim.hemde uygun olur.

yakınımda yok ama çok güzel şeyler varmış.mesela yemek takımından 2 tane alıp 12 kişilk günlük yemek takımı yapabilirim.hemde uygun olur.

evt cnm bn daha önce aldm hatta zuzuşla öyle yaptık 12 kişlk gnlk yemek takımı dizdk zaman zaman farklı marketlerdede oluo bu kampanya sanada denk gelr inşallah

bebeişim burda yokkk resimde görünmüyorr ne kadar çay takımı bence kaçırmaa

hayırlısı olsun canımm sabır önemli.. bi söz varya Sabır Allah'tan, Acele Şetandan diye.. o yüzden ya SABIR..

ben asker yolu bekliyorum mayıs ta teskeremiz Rabbim nasip ederse.. geldikten sonra inşallah düğün günümüz belli olacak..

aminn inşallah canım

bebeişim burda yokkk resimde görünmüyorr ne kadar çay takımı bence kaçırmaa

sana söylediğim şte zuzum çay fincan takımı ktahyanın 6 kişlk 22 lira kahve fncanıda 15 lira bn kahve fncanndan 1 takım çay fincanndan 2 takım alacağım inşallah yemek takımmn içindede var bri 12 diğeri 18 kişlk olr daha fincan almam

evt cnm bn daha önce aldm hatta zuzuşla öyle yaptık 12 kişlk gnlk yemek takımı dizdk zaman zaman farklı marketlerdede oluo bu kampanya sanada denk gelr inşallah

çok uzağımda değil istanbuldayım bende ama yinede arabayla gitmem lazım bu akşam iş çıkışı bir bakayım. kızlar belki bi fikir verirsiniz.
yatak odamı aldım ama yatağı bazasızdı istemedim. bellonanın suena bazası çok şık ama ondada yatağın kenarında 10 ar santimlik bi mesafe kalıyo. japon yatak gibi kararsız kaldım.

hoşbulduk canımm. ay olarak haziran ama tarih belirlenmedi henüz istanbuldayım
hayırlı olsn cnm en yakın zamanda belrlenr inşallah sennde

bnada uzak akasyacm bayrampaşaya forum istanbula gdicem metroyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…