2011 gelin adayları buyrun sohbete

rabbim kavuştursun canım. insan hiç tanımadığı birinden dua alınca çok mutlu oluyo. çünkü rabbim müslümanın kardeşi için yaptığı duayı kabul edermiş.çok teşekkür ederim.

kızlaarr karacanın yılbaşı için indirime koyduğu yemek takımı var çok şık bi takım fiyatıda çok uygun 80 tl çatal kaşık takımıda var ayrıca tavsiye ediyorum ihtiyacınız varsa bakın. ben günlük olarak alıcam aslında günlüğüm var ama çok beğendim yedek olsun dedim şekerler model ismi Coloured Days Mozaik

Eklentiler

• $MAG_513626[2].webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 10

Karacanın indirimli kahvaltı takımı varmı acaba biliyomusun :81:

]

Kızlar bu takım limangoda 12lira, bedava kargom var, alsammı acaba, kararsız kaldım.
İhtiyacımda var aslında...

[/url][/IMG]

bnce al esra bedava kargonda varmş al bisürü parçası var ve sanırım markası gondol al bnce

hatta bnde alsammı die düşünmüo diilim esra ama bna kargoyla brlkte 17 liraya filan gelicek senn kargon nasıl bedava oldu

rabbim kavuştursun canım. insan hiç tanımadığı birinden dua alınca çok mutlu oluyo. çünkü rabbim müslümanın kardeşi için yaptığı duayı kabul edermiş.çok teşekkür ederim.

evet akasyacım çünkü sen benim adıma günah işleyemezsin. bende senin adına o yüzden günahsız ağızdan edilen dua hükmündedir. Müminin mümine ettiği dua..

hatta bnde alsammı die düşünmüo diilim esra ama bna kargoyla brlkte 17 liraya filan gelicek senn kargon nasıl bedava oldu[/QUOTE]

bu ay 3 kez alışveriş yaptım, hatta birinde akşama 1 günde aldığım tüm ürünlerin kargosu bedavaya geliyordu.
Meğer bir sürü hediye çekim varmış ama kaçırmışım (
Bunu değerlendirmek istiyorum...

aaa kızlar hediye çekim varmş bnm doğum gnmde vermşler limangodan hemde hiiiç haberm yok ve 31.12 de btiomş bnde alıym bari esra o takımı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…