- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.001
hayırlısı olsun canımm sabır önemli.. bi söz varya Sabır Allah'tan, Acele Şetandan diye.. o yüzden ya SABIR..
ben asker yolu bekliyorum mayıs ta teskeremiz Rabbim nasip ederse.. geldikten sonra inşallah düğün günümüz belli olacak..
aminn inşallah canım
[
aleykümselam Allah kabul etsin bnde pazartesi ve salı tuttum bgnde oruçluyum yarında tutucam inşallah nişanlıma söyledm o da bgn oruçlu
kızlaarr karacanın yılbaşı için indirime koyduğu yemek takımı var çok şık bi takım fiyatıda çok uygun 80 tl çatal kaşık takımıda var ayrıca tavsiye ediyorum ihtiyacınız varsa bakın. ben günlük olarak alıcam aslında günlüğüm var ama çok beğendim yedek olsun dedim şekerlermodel ismi Coloured Days Mozaik
hayırlı olsn cnm en yakın zamanda belrlenr inşallah sennde
bnada uzak akasyacm bayrampaşaya forum istanbula gdicem metroyla
selamünaleyüm zühoşş
selamünaleyküm betüş
selamünaleyküm deniz
selamünaleyküm akasya22
selamün aleyküm buket
Aleyküm selam kızlar Allah kabül etsin betülcüm
Kızlar bu takım limangoda 12lira, bedava kargom var, alsammı acaba, kararsız kaldım.
İhtiyacımda var aslında...
[/url][/IMG]
hadi yorumları bekliyorum
Karacanın indirimli kahvaltı takımı varmı acaba biliyomusun :81:
bnce al esra bedava kargonda varmş al bisürü parçası var ve sanırım markası gondol al bnce
Kızlar bu takım limangoda 12lira, bedava kargom var, alsammı acaba, kararsız kaldım.
[/url][/IMG]
bnce al esra bedava kargonda varmş al bisürü parçası var ve sanırım markası gondol al bnce
rabbim kavuştursun canım. insan hiç tanımadığı birinden dua alınca çok mutlu oluyo. çünkü rabbim müslümanın kardeşi için yaptığı duayı kabul edermiş.çok teşekkür ederim.
[/url][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?