- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.121
yatak odamı aynen tarif ettiğin gibi aldım. inşallah memnun kalırım. nişanlım bembeyaz lake istiyor herşeyi bende kullanışlı olmayacağını düşünüyorum açıkçası. yatak odam gibi içinde ahşap olsa daha kullanışlı olur
selamm bebişlerrrr çeyizzzzz canavarları siziii:86:
selammmmmmmmmmm
selam selin h.g naslsn gttimi çeyizin evini dizdnzmi
biz çeyiz sen çorap canım
selam selin h.g naslsn gttimi çeyizin evini dizdnzmi
İyiyim canım herşeyim tamam ev çeyiz gelinliğim fakat bir sorunum var gelinliğimin üzerine şal işstemiyorum kürklü bolerolar varya onlardan arıyorum ama bulamıyorum
Herşey tamam canım evim gelinliğim çeyizlerim fakat bir sorunum var gelinliğin üzerine şal istemiyorum beyaz kürk gibi bolerolar varya ondan arıyorum ama bulamıyorum
tek sorun o olsun canım parça olarak kumaşcıdan alır diktirirsin basit birşey zaten
gelnlkçilere bak canım ş.evlerde çk uzun zaman önce bi gelnlkçide grmştm bn yada fatihe bak bulursn yaa
İyiyim canım herşeyim tamam ev çeyiz gelinliğim fakat bir sorunum var gelinliğimin üzerine şal işstemiyorum kürklü bolerolar varya onlardan arıyorum ama bulamıyorum
gelnlkçilere bak canım ş.evlerde çk uzun zaman önce bi gelnlkçide grmştm bn yada fatihe bak bulursn yaa
Teşekkür ederim komşum
komşum hoşgeldinn.. hayırlı uğurlu olsun... bulursun cnaım betülün dediği yerlere bak.
canım bak gitti gidiyorda buldum bu ürünü bende BEYAZ PELUŞ İMİTASYON KÜRK (SIFIR) L BEDEN GittiGidiyor.com'da #32156672 görebilmen için üye olman gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?