- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.161
esra ordmsn bişii sorcam sana bn şimdi limangodan ikinci kez alşverş yapıorm nişanlımın kartndan yaptım geçen sefer ona msj gtmşti alşverş yapıldı kartnzdan die bu sefer gtmemiş sana her sefernde msj geliomuu telefnuna
esra ordmsn bişii sorcam sana bn şimdi limangodan ikinci kez alşverş yapıorm nişanlımın kartndan yaptım geçen sefer ona msj gtmşti alşverş yapıldı kartnzdan die bu sefer gtmemiş sana her sefernde msj geliomuu telefnuna
Selin'cim çok yakışmış gelinliğin...
Darısı bizlere
Ay banada gelmedi :))
Bende bankayı arayıp sordum, bir problem yok dediler.
Amin inşallah hayırlısı ile canım
Düğününden sonra düğün fotoğraflarını ve evinin fotoğraflarını atarsın dimi fıstık
Her zaman gelmiyor bana sorun olmaz yani :)
Ay banada gelmedi :))
Bende bankayı arayıp sordum, bir problem yok dediler.
esracığım bende sana bir soru soracağım ekmek kızartma makinen philipsmiş makinenin içine bakabilirmisin canım ekmek koyduğun telin arkası dümdüz aliminyum folyo ile kaplı gibimi yoksa bir ısıtıcı çubuğu var mı annem takmış çubuklu olandan al diyor ama hangi modele baktıysam çubuklu olan yok
Çubuk derken şu üzerindeki metaldenmi bahsediyorsun canım
Böyle benimki, ama yinede evde bakarım
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
hayır fıstık dediğim çubuk makinenin içinde ısıan parça makine ısınınca o parça kırmızı oluyor seninkinde içinde öyle ısınan bir çubuk var mı yoksa ekmek koyduğun telin arkaası aliminyum mu kaplı sadece
Hiç dikkatimi çekmedi canım yaa, akşam çıkarabilirsem resimlerini çeker gösteririm sana...
zahmet olur canım ama içini çeksen görebilir myim ki ben
Ay bilmiyorumki neresi olduğunuda tam anlayamadım, anladığım şu, içindeki metalin arasında alüminyum folyo varmı diye soruyorsun.
Bunu içini açmadan bilemeyizki, içini açıncada sorun olmazmı?
tam anlayamadıysan bakma kızz eline başka birşey gelmesinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?