2011 gelin adayları buyrun sohbete

Evet denizciğim ya. Hem yıl sonu hemde haftanın son günü. Okumaya anca yetişiyorum
Sen nasılsın iyimisin tatlım.

iyi olamya çalışıyorum patronlarımın yanına çıktım kış diye klima var çok sıkıcı radyo dinleyemiyorum sakız çiğneyemiyorum doğru dürüst ve kendi işlerinide ben yapıyorum çok sıkıldım çok yoğunum kendi işimi bile yetiştiremiyorum malesef

Bende tost makinesi baktım o gün ama bişey beğenemidm Buket.
Sen ne marka model aldın.

bende kararsızdım canım ama mediamartta da elektroworldede satış görevlilerine tost makinesi alacağız ne alalım dedik kimse sorduysak kenwoodun albümümde olan modelini önerdiler plakları dökümmüş çıkarılıp makinede yıkanabiliyormuş büfe tostu gibi oluyor dediler bu markayı hiç duymamıştık ama herkes övünce alalım bari dedik

elektro worldde %25 indirim vardı canım senin sayende 111 tl ye aldım:)

Bende tost makinesi baktım o gün ama bişey beğenemidm Buket.
Sen ne marka model aldın.

nişanlım msj attı kızlar

TEKNOSA da 2 byk açılış 18 aralık saat 10da cevahr ve haramidere torıum mağazaları açılıor %50ye varan indrm fırsatını kaçrmayın bilgi için 444 55 99

güle güle kullanın

Süpersin sen betül biliyosun dimi
Nişanlında öle ya. maşallah herşeyi indirimleri biliyor.

canımmm bnm nişanlım çk araştırr bnmde araştrdığımı biliorya duyduğu kampanyaları hep söyler bna e bn kme söylicem tabii ki sze :)) bn şimdi istediğim tost mak. ve kettle ın modelini ona yolladım inşallah bakıcak uygn grrse bna bn yrın işyerne geleceğim çnkü
geçen sefer beni çeyiz sahibi yaptılar ama bu sefer ben yararlanamıyorum inş. birilerine faydalı olur
inşllah buketcm

kızlar bn şimdi çıkıorm evde greblrsem grşrz yksa yarın öğlene kadar yne burdayım inşallah grşmek üzere ii haftasonları ii akşamlar

kızlar bn şimdi çıkıorm evde greblrsem grşrz yksa yarın öğlene kadar yne burdayım inşallah grşmek üzere ii haftasonları ii akşamlar

Canım iyi hafta sonları.
Müsait olduğunda istediğin tost makinesinin adını bana yazabilirmisin.
bende araştıyorum içime sinen bişi bulamadım. tost makinesinde hala.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…