- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.581
betüşş hamam setinin kutulu halini bulamadım yivrummm içinde iki büyük havlu ikide baş havlusu var 100*150 ,50**100 ölçüleri
60 lira dedn dmi zuzu dn markafonide ne kadardı
evet bebişimmm 60 lira.orda 65 di kargosuda var daha iyiki almamışım
evt zuzuş markafonideki renk olrk hoştu ama braz plaj havlusuna bnziodu sennki gzel cnm güle güle kurulann kocişnle :))
sağolll betüşşş ben onu o havlularla var ya ne kurularım
:)))) kurulan bebeğim
valla kızz durr şurann kurulanmadı durr burannn diye diyeee :78:
Sürekli evimizde yatılı misafirler ağırladığımız için özellikle son bir aydır bayağı bir kalabalığız...
Bir evde ek olarak misafir için kullanılmamış hali hazırda olması gereken
misafir havlusu (banyo)
çorap
bir çift çamaşır
geçen kaynım geldi ayakları ıslanmış çoraplarını çıkardı boş terlikle olmaz kış günü allahtan kullanılmamış çorap vardı bimden 2 li almıştım orada açıverdim rahatlıkla giydi
normalde giymez
Zuhalcim sen özdileğin trasparan bornozlarını görmen lazım tatlım ya arkası tüllü çok sexsiiiiiiiiii
Zuhalcim sen özdileğin trasparan bornozlarını görmen lazım tatlım ya arkası tüllü çok sexsiiiiiiiiii
denizcim güzel fikirler kesinlikle katılıyorum bende evde bulundururum böyle şeyler nişanlım gelince hopppp çıkartırım.bım den 2 lı olanlardan bende baya aldım ev çorap kaynıyor yalnız şu bokserlar s-m bedeninden aldım 10 tane umarım dar gelmezler ya :78:
bn nette hç grmedm deniz nette varmı
sorsaydn zuzu kaç beden gydiğini
kızz bedenlerını karışşş karışş bilirim dermişimmm :78: m giyer şöylee çaktırmadan baktımda ufacık bişi zaten kendi m ye olur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?