2011 gelin adayları buyrun sohbete

Sürekli evimizde yatılı misafirler ağırladığımız için özellikle son bir aydır bayağı bir kalabalığız...

Bir evde ek olarak misafir için kullanılmamış hali hazırda olması gereken

misafir havlusu (banyo)
çorap
bir çift çamaşır

geçen kaynım geldi ayakları ıslanmış çoraplarını çıkardı boş terlikle olmaz kış günü allahtan kullanılmamış çorap vardı bimden 2 li almıştım orada açıverdim rahatlıkla giydi
normalde giymez

Nevresim takımı ucuz pahalı misafir için yorganı yıkıyamıyacağına göre kılıfını değiştiriyorsun kışın 3 güne kuruyor allahtan var evde yoksa büyük bir sıkıntı şimdi düğünler olacak ben bimden yastık kılıfları alıyorum çifti 4 tl

denizcim güzel fikirler kesinlikle katılıyorum bende evde bulundururum böyle şeyler nişanlım gelince hopppp çıkartırım.bım den 2 lı olanlardan bende baya aldım ev çorap kaynıyor yalnız şu bokserlar s-m bedeninden aldım 10 tane umarım dar gelmezler ya :78:

Zuhalcim sen özdileğin trasparan bornozlarını görmen lazım tatlım ya arkası tüllü çok sexsiiiiiiiiii

bn nette hç grmedm deniz nette varmı

sorsaydn zuzu kaç beden gydiğini

kızlar bu annemn bna seneleeeeeeeer önce aldığı bornoz takımı bn yeni modelleri daha çk beğeniorm die bnu evde bırakayım diorm ama szce nasıl

Son düzenleme:
Bırakma canım lazım oluyor bornoz bornozdur eskisimi var yeni model alırsın bir takım daha olur evde bornozum yıkandı iki gündür askıda kurusn diye bekliyorum küçük havluluarla idare ettim..
Kendi havlum dışında kullanmıyorum da :))

misafir için ayırısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…