2011 gelin adayları buyrun sohbete

ağlama dilek konş onnla içinde yaşadklarını anlat bnm için eşya mal mülk önemli diil onlar bi şeklde elbet olr bn seni istiorum sen bu şeklde davrannca üzülüorm kırılıorm kırmayalım brbrmzi de onu sevdiğini söyle zuzunn dediği gbi bi süre konşmayın hatta yarın pazar çıkın gezn sinemaya filan gdin eşya mevzusunu hç konşmayın

konu hep açılmıyor ama zaten sadece akşam 1 saat tlf.da görüşebiliyoruz..
gece çalışıyor gündüz uyuyor..
ama aradaki soğukluk hiççç gitmiyor haftalardır..
canım cicim diyorum hep sanki o da normalmiş gibi ama tık yok onda yaa...
şimdi napayım ben de onun gibi mi davranayım yoksa eskisi gibi mi davranayım bilemedim ? :2:

onun gbi yada normalmş gbi diil dilek sorun varsa ortada konşmadan halledemzsnz belki ona gre bi sorun yok ama sen içindekleri onnla paylaşmadan kafan rahat etmez bna sorarsan kesnlkle suçlamadan anlatmalsın konşmalısın

kızlar bn çıkıorm

şimdi hadi unutalım ne olur kafa dağıtalım desem diyeceği şu biliyorum çünkü denedim..
unutmak o kadar kolay değil diyecek ve bana para lazım çalışmam gerek diyecek..
yarın sabah işten çıkacak gidip uyuyacak sonra da..
birlikte zaman geçiremiyoruz o yzden de oluyor bence :2:

dilek şurda yazışıyoruz gün sayıyoruz ama hepimizin ilişkisi 4 4'lük değil canım.emin ol hepimizin o kadar çok sorunu varki(benim düşüncem)şimdi sen yazdıkça ben de düşündüm de biz de bir iyi bir kötüyüz.benim nişanlım haftaiçleri özellikle işi benden her zaman önde tutar.tamam riskli bir işi var ama o dengeyi bir türlü kuramıyor.doktora gittim inanki ne yaptın diye sormadı.ben söledim merak eder belki diye.o kadar ilgisiz geliyorki bana bazen ben msnde yazdıkça hatasını anlıyor haklısın aşkım farkındayım ama değişemiyorum diyor.hiç heyecanı yokmuş gibi geliyor bana.
bunların geçici olduğunu nerden anlıyorum biliyor musun günler sonra başbaşa rahat bir ortamda kaldığımızda herşeyin aslında bir sınav olduğunu anlıyorsun.eğer uzun süredir başbaşa herkesten uzak olmadıysanız sorunlar yaşanıyor.biz 1 aydır belkide ilk kez dün akşam başbaşa kaldık.birbirimize sarılınca herşey bitti.herşey çok güzel olacak hepimiz için inş
bu ara herşeyden uzak sadece birbirinize zaman ayırın.çeyiz falan salla yani.eğer başbaşa kalma şansınız varsa kalın.inanki tüm huzursuzluklar bir anda yok oluyor

haklısın başbaşa kalmamız gerek bence de...
ama çok yoğun çalışıyor ve 2 kez buluşalım dedim kızgın olduğu için kalbimi kırmak istememiş buluşmayalım dedi..
bu sabah görüştük ama 10 dk o da makinaya bakmak içindi..
ne zaman görüşürüz bilemiyorum...
onu da anlıyorum ama ben ne yapsam suç oluyorum artık kendimden nefret eder oldum..
nasıl davranacağımı şaşırdım ne diyeceğimi 100lerce kez düşünüyorum...

ben demiyorum çeyizdi düğündü diye..
denk gelirse konuşuluyor ama bu durum canımı yakıyor..
her gün ağlamaktan yoruldum...
en büyük korkum bana olan aşkının bitmesi .....

dilek aşk bitmez bence.sadece küllenir.işte onu tekrar tutuşturmak sizin elinizde.kafanı takma.içini ferah tut.hepimizin yaşadığı sıkıntılar.gece çalışıyor sonra uyuyor diyorsun öle olması soğukluk gibi geliyor sana bence ama bu sadece zamansızlık bak gör herşey yoluna girecek.neden ağlamışım diyeceksin sonra

düzelir fıstık bu dönemde normal böyle şeyler bende nişanlılık döneminden çok korkuyorum 2 kişinin zevki bazen bir olmuyor olmayınca sorun çıkıyor inşallah bu dönemi en az zararla atlatırız

bu gerçekten süpermiş canım:) bende birtane beğenmiştim ama şimdi hatırlamıyorum bulursam paylaşırım

eşyası da yerin dibine batsın çeyizi de ...
ben aşkımı hayatımın anlamını kaybetmek istemiyorum ...
ben onu deliler gibi seviyorum ...
ama onu kaybetmek istemiyorum geri nasıl kazanacağımı da bilemiyorum ...
kafayı yiyecem düşünmekten ...
inşaallah geçer yoksa kendime zarar veriyorum böyle ...

Dilekcigim sen Unv'de de okumuyormusun yani senin nisanlın dısında da bir hayatın yok mu?Neden sen de okuluna agırlık vermiyorsun?okulundan arkadaslarınla görüsmüyorsun bence nisanlını bu kadar hayatının merkezi yapma annen bile aslında sana bir yol göstermis sallama ...bırak biraz da o seni merak etsin o seni düsünsün ....
Canım banka mülakatına girdim ama kredi satısıydı ben kredi müsterisini filan nerden bulucam die gitmedim...

Dilekçim insan ister istemez üzülüyor erek psikolojisi herkeste aynı en mutlu çifte sorsan bile aynı durumu yaşasa bile ilk tepkileri aynı değişmez erkekler böyle
benim nişanlımda aynı eğerki ona olumsuz birşey söyledinmi sanki düşman söylemiş gibi suratını döküyor hemen adım canımdan denize dönüyor üzülüyorum baktım bu bir huy değişmiyor seneledir.

Bende aşkım blörft yapıyor aşkım bebek olur şu olur bu olur bundan alsak yada onu almasak diyorum yani biraz dillerdirmen lazım direk olumsuz bişeyi kabullenemiyorlar ki bende çekemiyorum tatlı dil katarak budaklandırıyorum yoksa zıtlaşıp küsüyoruz ne oluyor bir hafta iki hafta küs sonra barış olan sana oluyor

hepmi pöf pöflicez dicen malesef belli bir aşama gerekiyor düşüncelerinizin örtüşmesi lazım malesefki aynı şeyleri bende yaşadım yaşıyorum da hemen vaz geçiyor insanda heves bile kalmıyor bizlerden gelen olumsuz bişeyi kabullenermiyorlarrrr

kleo şimdi ilgimi kesersem unuttun beni falan diyor...
o zaman aramıza daha çok soğukluk girer diye korkuyorum..
ben de onun gibi biraz soğuk olsam düzelir mi bilemedim ki ?
nasıl davranacağımı şaşırdım...
bir süre pek konuşmasak tlf.da diyorum ama zaten göremiyorum çok özlüyorum
evet üni okuyorum haftaya da sınavlarım var

ben de direk diyemem ki zaten dolaylı yollardan diyorum niye böyle demem mesela böyle olsa olmaz mı diyorum mesela...
ama yok sorun sadece bugün değil biz haftalardır soğuğuz...
çok zor oluyor yaa nasıl düzeltcem ben kendimi ilişkimi

böyle bir pasta seti düşünüyorum.belki nette falan bulurum.
perşembe günü sürahi seti aldım.9 tl paşabahçeden.resim çekmedim.nette baktım ama bulamadım bi türlü

sorumluluk arttı belikde ondan aramamazlık yapma ilgi göster ama sıkmadan bunaltmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…