2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm bundan uyguna olurmu ki?? senin çeyiz albümün varmı seastar bacı

fiyattan değil ya.böyle sade şeyler hediye gelir belki diye.şöle daha değişik bişey alabilirim ama bakalım.albümüm var cnm.ama almış olup da eklemediğim çok şey var:):)kutularda olunca çıkaramıyorum.hepsi terasta duruyor valla.annem nereye koycam diyor her getirdiğimi

evde sadece tekstil ürünleri var.gerisi terasta işte.

sorumluluk arttı belikde ondan aramamazlık yapma ilgi göster ama sıkmadan bunaltmadan

dilek arkadaşım, benim nişanlımla aramız iyidir ama çok fazla üstüne düştümü, ev eşyalarını alma ile ilgili çok muhabbet ettimi hemen huyu değişiriyor uzak duruyor sinirleniyor ve bi süre geçmiyor.. aramız düzelincede diyorki alınır alınacaklar Allah ın izni ile konuşmamızın ve sıkılmamızın anlamı yok strese giriyorum hiçbirşey yapamıcak gibi oluyorum diyor... bunları duyunca kendisine olan ilgimi bi nebze kesiyorum onun aramasını onun mesaj atmasını bekliyorum ve işe de yarıyor.. erkekler çok fazla bu konuları konuşmaya gelemiyor, hadi konuşuluyor o esnada kesinlikle çok fazla yorum yapmamaya çalış o esnada kendi haline bırak, onun iyiliği için bile olsa.. (bu arada biz bide ayrı şehirlerdeyiz)

anladım canım hediye gelebilir doğru :) anamm ne güzel sizin teras varmış annene de ki bi arkadaşın evi 75 m2 miş :) dolap içi yanı üstü koyacak yer kalmamış de anam valla evlensende ev rahatlasa diyor

Dilekçim sen daha iyisini bilirsin tanıyan sensin kıyaslıyoruz bizde böyle şöyle diye ama en iyi nasıl neye tepki vereceğini sen bilirsin canım

anladım canım hediye gelebilir doğru :) anamm ne güzel sizin teras varmış annene de ki bi arkadaşın evi 75 m2 miş :) dolap içi yanı üstü koyacak yer kalmamış de anam valla evlensende ev rahatlasa diyor

Bizim ev büyük oldugu halde annem bana bir sey aldırmıyor para biriktir dügüne yakın hepsini toptan alırız dio ama ben para biriktiremiorum canım
Kızlar cay takımları,kahve fincanları borcamlar kına gecesinde ya da ceyiz sericekseniz hediye olarak da gelir fazla almayın
Yasemin ben bir sabah rüyası gördüm canım asansörle eve cıkıorum yanımda da tanımadıgım birisi var hadi cabuk olalım bebek evde yalnız diorum anahtarla kapıyı acıp giriorum sonra bebegin yanına geliorum o benim bebegimmis annem arıyor o sırada naptı falan diye soruo o sırada da bebek hem aglıor hem de cvp verir gibi ses cıkartıor bu ne demektir canım?

meltemcim rüyanı hayra çıkarsın Mevlam ama inan hiç rüya yorumlayamam ki bilgim yok o konularda canım

hayır olsun canım
haber beklediğiniz bir yer varmı iş felan

kızlar ekmek kızartma makinesi ararken tefalin bir modelini buldum ekmek kızartıyor hemde öndeki bölme minicik fırın görevi görüyor kahvaltı için ekmek üstü kaşar veya kaşarlı domates yapılabilir veya ısıtma amaçlı kullanılabilir

Son düzenleme:

fiyatı ne canım bunun??

buketcimm ben esse'de de bir fırın görmüstüm küçücüktü çok tatlıydı pizza fırını diyorlarmıs ona da bak istersen ama tefal kesinlikle çok güzel...

Toprağım sen taktın ha ekmek kızartmaya al birazn önce kuzum yaaaa evlendin mi ilk kahvaltıya ben geleceğim kızarmış ekmek üstü tereyağ

taktım canım vallahi geçen alacaktım beğenemedim içimde kaldı alıp rahatlamam lazım:) sen benden önce evleneceğin için eşinle bir pazar sabahı kahvaltıya beklerim

hayır olsun canım
haber beklediğiniz bir yer varmı iş felan

Canım ben Ank'da yerel bir kanalda 2 tane program yapıorum ama ne maasımı zamanında alabiliorum ne de sigortam dogru dürüst yapılıor bahane olarak da krizi reklam gelirlerinin azalması gösterilior artık ben de is bakıorum ödemelerim var yapamıorum cok sıkıstım bu dönem ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…