- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.661
böyle bir pasta seti düşünüyorum.belki nette falan bulurum.
perşembe günü sürahi seti aldım.9 tl paşabahçeden.resim çekmedim.nette baktım ama bulamadım bi türlü
canımm bundan uyguna olurmu ki?? senin çeyiz albümün varmı seastar bacı
sorumluluk arttı belikde ondan aramamazlık yapma ilgi göster ama sıkmadan bunaltmadan
fiyattan değil ya.böyle sade şeyler hediye gelir belki diye.şöle daha değişik bişey alabilirim ama bakalım.albümüm var cnm.ama almış olup da eklemediğim çok şey var:):)kutularda olunca çıkaramıyorum.hepsi terasta duruyor valla.annem nereye koycam diyor her getirdiğimi
evde sadece tekstil ürünleri var.gerisi terasta işte.
bizim teras dediğim de apartmandaki komşumuzun içi yapılmamış dairesi.yoksa bizim de koyacak yerimiz yok vallaaa
Getirin kızlar bizim eve koyalım üst kat bom boş bende mutfağa koydum üst kata:))))
anladım canım hediye gelebilir doğru :) anamm ne güzel sizin teras varmış annene de ki bi arkadaşın evi 75 m2 miş :) dolap içi yanı üstü koyacak yer kalmamış deanam valla evlensende ev rahatlasa diyor
Bizim ev büyük oldugu halde annem bana bir sey aldırmıyor para biriktir dügüne yakın hepsini toptan alırız dio ama ben para biriktiremiorum canım
Kızlar cay takımları,kahve fincanları borcamlar kına gecesinde ya da ceyiz sericekseniz hediye olarak da gelir fazla almayın
Yasemin ben bir sabah rüyası gördüm canım asansörle eve cıkıorum yanımda da tanımadıgım birisi var hadi cabuk olalım bebek evde yalnız diorum anahtarla kapıyı acıp giriorum sonra bebegin yanına geliorum o benim bebegimmis annem arıyor o sırada naptı falan diye soruo o sırada da bebek hem aglıor hem de cvp verir gibi ses cıkartıor bu ne demektir canım?
bizim ev büyük oldugu halde annem bana bir sey aldırmıyor para biriktir dügüne yakın hepsini toptan alırız dio ama ben para biriktiremiorum canım
kızlar cay takımları,kahve fincanları borcamlar kına gecesinde ya da ceyiz sericekseniz hediye olarak da gelir fazla almayın
yasemin ben bir sabah rüyası gördüm canım asansörle eve cıkıorum yanımda da tanımadıgım birisi var hadi cabuk olalım bebek evde yalnız diorum anahtarla kapıyı acıp giriorum sonra bebegin yanına geliorum o benim bebegimmis annem arıyor o sırada naptı falan diye soruo o sırada da bebek hem aglıor hem de cvp verir gibi ses cıkartıor bu ne demektir canım?
meltemcim rüyanı hayra çıkarsın Mevlam ama inan hiç rüya yorumlayamam ki bilgim yok o konularda canım
Toprağım sen taktın ha ekmek kızartmaya al birazn önce kuzum yaaaa evlendin mi ilk kahvaltıya ben geleceğim kızarmış ekmek üstü tereyağ
fiyatı ne canım bunun??
hayır olsun canım
haber beklediğiniz bir yer varmı iş felan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?