- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #36.701
kılsar ben evde deilim şimdi arkadaşımdayım ümraniyedeyim
ah ne kadar vefalısın elçin ya gezmelerde arkadaşınlayken bile aklın bizde koccaman öpüldün şeker
kizlarr nisanlim duduklunu begen ben alacagim dedi bende hepsiburada.com dan bir duduklu begendim sizce nasil fikirlerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 116575 Tefal Clipso Control One 6lt. 2 Hız Turuncu Düdüklü 229 tl nasil sizce kullanabilirmiyim acaba.
benim düdüklüm de tefal clipso 6 lt canım benimki zaman ayarlı ayrıca buhar pişirici de var içerisinde yani buharda sebzeleri de pişirebilirsin bence al derim ...
meltoss benimkinin ozelliklerine bi baksana saat ayari var mi. seninkiyle ayni ozelliklerde degil mi sen kaca almistin 230 tl hepsiburada.com da
canımm 230 lira ise kaçırma hemenn al derimm linkini atarsan eger inceleyebilirim ben Tefalin magazasından aldım kettle ve düdüklü tencere ikisine 350 lira verdim...
bebisimm cokkk sagoll zahmett olduuu seninkide cok guzelmis gercekten.benim gosterdigimde saat ayari var mi anlayamadim meltosss baksana bi ozellikler farkli mi
8 dk ile kaçırmışım kızlar sohbeti:s Öğretmenim ile tiyatroya gittik yarında aşkımla sinemaya giderim aylık kültür kontejanımı doldurmuş olurum
evet canım özellikleri aynı zaman ayarı da var inceledim seninkini bence kacırma al derim sonucta ömürlük kullanılan bir ürün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?