2011 gelin adayları buyrun sohbete

kizlarr nisanlim duduklunu begen ben alacagim dedi bende hepsiburada.com dan bir duduklu begendim sizce nasil fikirlerinizi bekliyorum
Tefal Clipso Control One 6lt. 2 Hız Turuncu Düdüklü 229 tl nasil sizce kullanabilirmiyim acaba.

benim düdüklüm de tefal clipso 6 lt canım benimki zaman ayarlı ayrıca buhar pişirici de var içerisinde yani buharda sebzeleri de pişirebilirsin bence al derim ...

benim düdüklüm de tefal clipso 6 lt canım benimki zaman ayarlı ayrıca buhar pişirici de var içerisinde yani buharda sebzeleri de pişirebilirsin bence al derim ...

meltoss benimkinin ozelliklerine bi baksana saat ayari var mi. seninkiyle ayni ozelliklerde degil mi sen kaca almistin 230 tl hepsiburada.com da

meltoss benimkinin ozelliklerine bi baksana saat ayari var mi. seninkiyle ayni ozelliklerde degil mi sen kaca almistin 230 tl hepsiburada.com da

canımm 230 lira ise kaçırma hemenn al derimm linkini atarsan eger inceleyebilirim ben Tefalin magazasından aldım kettle ve düdüklü tencere ikisine 350 lira verdim...

iyi geceler kızlar
bugün ilk kez gelinlik baktım.arkadaşımla antalyayı bilenler larada güzel gelinlikçiler vardır vitrine baktık benden 2 hafta sonra evlenecek arkadaşımla dalalım içeri dedik.
jabo çok güzel modeller var fiyatları bizim beğendiğimiz 4750 ydi bence çok ama kalite kumaşı danteli taşı ben burdayım diyor.

detaylı gelinlik arayışımız gelinlikçiler cenneti ışıklarda devam edecek orda daha makul fiyatlara güzel gelinlikler bulunabiliyor.

birde benim gibi minyon arkadaşlar için güzel haber ayakkabı topuz duvakla en az 20 cm uzarsın dedi:)

Zuhalimm kıymetimi bil bebisimm senin için koliden actım :))yakından inceledim kapagı lastikli deil canım 1 yıl garantisi var kettle ve düdüklü tenceremin garantisini baslatmadım evlenince tefal müsteri hizmetlerini arayp baslatacagım ...

alırsan eger renklerimiz de aynı olucak benimki de turuncu zaman ayarı cıkabiliyor tv izlerken de yanına alabilirsin...

8 dk ile kaçırmışım kızlar sohbeti:s Öğretmenim ile tiyatroya gittik yarında aşkımla sinemaya giderim aylık kültür kontejanımı doldurmuş olurum

8 dk ile kaçırmışım kızlar sohbeti:s Öğretmenim ile tiyatroya gittik yarında aşkımla sinemaya giderim aylık kültür kontejanımı doldurmuş olurum

gell canımm buralardayız ne güsell kültürel faaliyetler bunlar ben cok severin tiyatroyu kitap okuyormusunuz kızlar?en son hangi kitabı okudunuz ben en son Ye,Sev Dua Et okudum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…