2011 gelin adayları buyrun sohbete

BİR ANNENİN ANNECE TERBİYESİ
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir du...rumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."Devamını Gör
Ekleyen: Anne

ne kadar farklı ince bi düşünce

kızlar szce çeyizde kaç nevresim pike battaniye olmalı

ya bu senin yatılı gelecek misafir durumuna göre değişir bence.
Mesela bana yatılı kimse gelmez evlenince. Herkesin evi birbirine yakın.
O yüzden eşimle bana bitane battaniye olsa. yeter. Ben 2 tane aldım.
Bitanede tek kişilik aldım.
Pike takımıda 3 tane aldım. Onlarda yeter heralde.

bn 1 pike 1 çift kişlk nevresm 1 örgü battanye seti 1 kapitone nevresm 1de ayrıca battanye aldm 1 tanede tek kişilk hediye geldi annem aldn braz almadığın acillere yönel dio ama bnada sanki hç nevresm almamşm gbi gelio

canım bence bi tane daha nevresim takımı al sonra ilerde evlenince alırsın. annen haklı acillere yönel. daha çpoooookkkk işimiz var

ben artık yetişemiyorum. valla ikinci bi iş olsa girer çalışırım. acaba çalışmasam nasıl alınacaktı bunlar. kızın masrafı erkeğinkine yakın

aynen bnde iyi ki çalışıorm diorm babam elbet yapardı ama her istediğim,i bu kadar özgr alamazdm herhalde.. bde bn çalşmaya geç başladm nişanlandğım ay başladm önceden hç bişii yapamadm şu 4 ayda filan yaptıklarım

misafir için sadece nevresim yetmez ki yorgan yastıkta lazım:S misafir için 1 çift birde tek kişilik uyku seti 3 tanede yastık almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…