- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.101
kızlar szce çeyizde kaç nevresim pike battaniye olmalı
BİR ANNENİN ANNECE TERBİYESİ
Aşçılığıyla ün yapmış yaşlı bir kadın, akşam yemeğine gelecek olan oğlu ve yeni gelini için yine mutfağına kapanmış, yemek yapıyordu. Aynı akşam yemeğe eski bir aile dostu da davetliydi. Beklenen misafirler gelip sofraya oturduklarında çok şaşırtıcı bir du...rumla karşılaştılar. Yaşlı kadının o gece yaptığı yemekler değme oburların bile iştahını kapatacak kadar berbattı. Tatlılar un kokuyordu, patatesler yanmıştı, köfteler ise neredeyse hiç pişmemişti. Oğlu, yeni gelini ve aile dostu, kadıncağıza durumu fark ettirmemek için ellerinden geleni yaptılarsa da, yemek sırasında pek iştahlı göründükleri söylenemezdi. Nihayet yemek bitti ve yeni evli çift annelerinin ellerini öperek evlerine gittiler. Aile dostları ise biraz daha kaldıktan sonra gitmeyi düşünüyordu. Oğlu ve gelini gittikten sonra, yaşlı kadına: "Senin harika bir aşçı olduğunu adım gibi biliyorum. Bana söyler misin, bu geceki yemekler neden o kadar kötüydü? Bence ya hastasın ya da bir sorunun var." dedi. Yaşlı kadın gülümseyerek cevap verdi: "Hayır, hiçbir şeyim yok. Kasten yaptım. Bu yemekten sonra oğlum asla ikide bir annesinin yemeklerini hatırlatıp karısının kalbini kıramayacak."Devamını Gör
Ekleyen: Anne
bn 1 pike 1 çift kişlk nevresm 1 örgü battanye seti 1 kapitone nevresm 1de ayrıca battanye aldm 1 tanede tek kişilk hediye geldi annem aldn braz almadığın acillere yönel dio ama bnada sanki hç nevresm almamşm gbi gelio
canım bence bi tane daha nevresim takımı al sonra ilerde evlenince alırsın. annen haklı acillere yönel. daha çpoooookkkk işimiz var
ewt hemde ne çoook hç btmio :)
ben artık yetişemiyorum. valla ikinci bi iş olsa girer çalışırım. acaba çalışmasam nasıl alınacaktı bunlar. kızın masrafı erkeğinkine yakın
arkadaşlar nişanlılarınızla yaş farkınız kaç.
bn 1 pike 1 çift kişlk nevresm 1 örgü battanye seti 1 kapitone nevresm 1de ayrıca battanye aldm 1 tanede tek kişilk hediye geldi annem aldn braz almadığın acillere yönel dio ama bnada sanki hç nevresm almamşm gbi gelio
arkadaşlar nişanlılarınızla yaş farkınız kaç.
bzm 5 yaş 3 ay aşkım 84 lü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?