2011 gelin adayları buyrun sohbete

borçsuz evlenen yoktuur ama kızlar genelde erkekler borçlarını düğün takılarıyla ödüyolar,kızlarda nişanlıyken bitiriyolar yanlış mıyım bu haksızlık değil mi

işte benim bahsettiğimde bu ben borçla çeyiz yapmamak için didiniyorum ama erkekler zaten hep borçla alıyo. peşin parayla eşya alan görmedim. sonuçta beraber ödeyeceğiz. ama biz borçla evlensek acaba sorun olurmu. sonra laf söz olmasın

borçsuz evlenen yoktuur ama kızlar genelde erkekler borçlarını düğün takılarıyla ödüyolar,kızlarda nişanlıyken bitiriyolar yanlış mıyım bu haksızlık değil mi

Canım erkeklerin eşyayı alıp kenara atma gibi şansları yok, sadece para biriktirebilirler, benim nişanlım para biriktirdi ama ev kredisine gitti, sonuçta evde bizim evimiz o nedenle bizim aramızda haksız bir durum yok...

bizim herşey peşin olacak canım evlendikten sonra para biriktiririz diye konuştuk

aslında nişanlılarımızla konuşup o şekilde almak daha mantıklı takılarla bir kısmı kapatılır.. geri kalanıda ortak ödenir..... sözz lafa gelince de zaten bizim aldığımız şeyleri grmezler hiç bi zaman

Canım söze lafa bakarsak çok şey kaybederiz.
Başkalarının sözünü çok önemsememek gerekiyor, ben bir sözle nişanımda bir yanlış yaptım, yaptım diyorum çünkü milletin sözünü çok önemsedim ve zararı bana oldu.
O nedenle büyüklerin dışındakilerin lafı sözünü çok önemsememek en iyisi...

öylede şu şekilde diyebilirler canım üzülme sen kalan borcu beraber öderiz deseler,,, mesela bizede iyilik etmiş olmaz lar mı...... eve gelincede hayırlı uğurlu olsun güle güle oturmak nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…