- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.141
denizcim atmaya çalıştığın model bumudur.
[ımg]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/2149.jpg[/ımg]
kesinlikle evetttttttttttttttttt yasemin
biz büyük ihtimal bi miktar kredi çekip eşyalarımızı peşin alıp kredi ödeyeceğiz..
peki evlenince borçla evlenecek olan var mı aramızda. hani taksitlerini evlendikten sonra ödeyecek olan.
peki evlenince borçla evlenecek olan var mı aramızda. hani taksitlerini evlendikten sonra ödeyecek olan.
hç konşmadk ama bzmde borcumuz olr herhalde Allah ev kuran yuva kuran herkese yardm etsin
Biz öyle yapıcaz, düşük faizli kredi çekip peşin alıcaz aşyaları...
İnşallah çabucak ödenip biter borçlar...
Betülcüm, mini tavalarda krep ve omlet güzel olur
borçsuz evlenen yoktuur ama kızlar genelde erkekler borçlarını düğün takılarıyla ödüyolar,kızlarda nişanlıyken bitiriyolar yanlış mıyım bu haksızlık değil mi
iyim sen nasılsın
borçsuz evlenen yoktuur ama kızlar genelde erkekler borçlarını düğün takılarıyla ödüyolar,kızlarda nişanlıyken bitiriyolar yanlış mıyım bu haksızlık değil mi
işte benim bahsettiğimde bu ben borçla çeyiz yapmamak için didiniyorum ama erkekler zaten hep borçla alıyo. peşin parayla eşya alan görmedim. sonuçta beraber ödeyeceğiz. ama biz borçla evlensek acaba sorun olurmu. sonra laf söz olmasın
işte benim bahsettiğimde bu ben borçla çeyiz yapmamak için didiniyorum ama erkekler zaten hep borçla alıyo. peşin parayla eşya alan görmedim. sonuçta beraber ödeyeceğiz. ama biz borçla evlensek acaba sorun olurmu. sonra laf söz olmasın
Canım erkeklerin eşyayı alıp kenara atma gibi şansları yok, sadece para biriktirebilirler, benim nişanlım para biriktirdi ama ev kredisine gitti, sonuçta evde bizim evimiz o nedenle bizim aramızda haksız bir durum yok...
Bim yayınlamış bu hafta aktüeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?