2011 gelin adayları buyrun sohbete

Dilek nasıl düzeldimi aranız?
Selanik bir örgü modeli canım annene sor biliyordur olmadı 2 ters 2 düz de olur
Yılbası için ne yapacaksınız kızlar?Biz dısarı cıkacagız nisanlım gelicek benim kız arkadaslarım ve onların sevgilileri olucak hep beraber olacagız..kırmızı bir elbise giymek istiorum ama kararsız kaldım ...

valla biz bu yılbaşında evdeyiz sanırım.ayrı oluruz büyük ihtimalle.geçen sene yılbaşında sinop kaçamağı yapmıştık aşkımla.ilk kez başbaşa kalmıştık.ah ahhhhhhhhhhhhh

valla kleocum düzeldik mi bilemiyorum ama zaman bıraktım her şeyi...
bu yılbaşında birlikteyiz inşaallah bakalım bizimkiler son an stresi çıkarmazsa :)
yani ben birlikte olacağımızı düşünüyorum daha tam konuşmadık

cüzdan almayı düşünüyorum ama boxer da olabilir bilemedim ...

ikisini de alsam pek bir alakasız olacak ama bir de not da önemli benim için

valla biz bu yılbaşında evdeyiz sanırım.ayrı oluruz büyük ihtimalle.geçen sene yılbaşında sinop kaçamağı yapmıştık aşkımla.ilk kez başbaşa kalmıştık.ah ahhhhhhhhhhhhh

Nasıl izin aldın canım evdekilerden?benim babam hayatta izin vermez evlenmeden baska bir yerde kalmama...ben ünv'yi bile ank'da okudum ...

kleo bizim aşkımız aynı şubedeyken başladı.çok sıkıntılı dönem geçiriyorduk.saklamak gerçekten zordu bizim için.başbaşa kalma şansımız hiç olmamıştı.sonra düşündük bi yol bulalım dedik.3 gün tatildi.annemler amcamlara gitmeye karar verdiler(giresuna)ben de o zaman yalan söylemek zorunda kaldım eğitimim var gelemeyeceğim diye.valla bir cesaret gittik çok güzel zaman geçirdik.şimdi olsa o kadar cesaret edemezdim.yalan söyledim yani aileme napim

ben de geçen sene 2 kez karabüke 1 kez ankaraya 1 kez de siirte gittim..
nişanlım askerdeyken hep izin zamanlarında..
hiç söylemedim aileme..
arkadşımda kalıyorum derdim..
izne geldiğinde bir gece yine ankaraya gittik gezmeye ve arkadaşımdayım dedim..
aynı şeyi yine yapabilir miyim bilemiyorum artık nişanlıyız çünkü :)))

yaaa ben de evlenmek istiyorum artık.gencim güzelim işim var ama neden olmuyo dersem isyan etmiş mi olurum acaba.nasip denen şey bu sanırım

yoksa siz giresunlumusunuz?benim nisanlım giresunlu :))olurr canımm bunlar pembe yalanlar biz de söylüyoruz yeri geliyor sen yine cok sanslısın en azından hergün görüyorsun :))
kızlar sabahtan beri nisanlıma mms atıyorum resim cekiyorum atıorum siz de yapın bayılıolar :))

yaaa ben de evlenmek istiyorum artık.gencim güzelim işim var ama neden olmuyo dersem isyan etmiş mi olurum acaba.nasip denen şey bu sanırım

valla öyle canım herşey nasip.kaderindeki insan karşına cıkınca zaatenn hızla oluyor hersey merak etme :)))
selam kızlar buaradaa

kleo biz fatsalıyız.

her gün görüşmüyoruz artık cnm.haftaiçi en fazla 2 gün.haftasonu da 1 gün.pazarları bazen.pembe yalanlara biz de ara ara başvuruyoruz.

valla öyle canım herşey nasip.kaderindeki insan karşına cıkınca zaatenn hızla oluyor hersey merak etme :)))
selam kızlar buaradaa

benim hiç yolunda gitmiyo be canım.kolay kolay içim ısınmıyo kimseye ama nerde ailemin onaylamıcağı kişi var onlara vuruluyorum.eriyip bitiyorm sonra ama ne nişan var ne düğün
Allah sizlerin mutluluğunuzu daim etsin.güzel heyecanlar olsa gerek

26 yaşındayım canım.ing öğretmeniyim.dediğin gibi herşey nasip kısmet.sen kaç yaşındasın?

Gülden sıkma canını tatlım elbette senin de karsına doğru insan cıkıcak biz de kolay yollardan gecmedik bir sürü zorluk yasadık hala da yasıyoruz benim nisanlım yurt dısındaydı yeni geldi telefonla bile konusamıyorduk sesini zor duyuyordum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…