- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.181
valla biz bu yılbaşında evdeyiz sanırım.ayrı oluruz büyük ihtimalle.geçen sene yılbaşında sinop kaçamağı yapmıştık aşkımla.ilk kez başbaşa kalmıştık.ah ahhhhhhhhhhhhh
kleo bizim aşkımız aynı şubedeyken başladı.çok sıkıntılı dönem geçiriyorduk.saklamak gerçekten zordu bizim için.başbaşa kalma şansımız hiç olmamıştı.sonra düşündük bi yol bulalım dedik.3 gün tatildi.annemler amcamlara gitmeye karar verdiler(giresuna)ben de o zaman yalan söylemek zorunda kaldım eğitimim var gelemeyeceğim diye.valla bir cesaret gittik çok güzel zaman geçirdik.şimdi olsa o kadar cesaret edemezdim.yalan söyledim yani aileme napim
yaaa ben de evlenmek istiyorum artık.gencim güzelim işim var ama neden olmuyo dersem isyan etmiş mi olurum acaba.nasip denen şey bu sanırım
valla öyle canım herşey nasip.kaderindeki insan karşına cıkınca zaatenn hızla oluyor hersey merak etme :)))
selam kızlar buaradaa
26 yaşındayım canım.ing öğretmeniyim.dediğin gibi herşey nasip kısmet.sen kaç yaşındasın?northstar hoşgeldinn
güldens herşey nasip kısmet.yaşın kaç?
26 yaşındayım canım.ing öğretmeniyim.dediğin gibi herşey nasip kısmet.sen kaç yaşındasın?
Gülden sıkma canını tatlım elbette senin de karsına doğru insan cıkıcak biz de kolay yollardan gecmedik bir sürü zorluk yasadık hala da yasıyoruz benim nisanlım yurt dısındaydı yeni geldi telefonla bile konusamıyorduk sesini zor duyuyordum ...
kıyamam.Allah ayırmasın birbirinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?