2011 gelin adayları buyrun sohbete

cnm tek sen deılsın bende asker yolu beklıoruum hemde daha 288 gun var kavusmama yaaa ben olım ozaman

aylincim anlatabilecek durumdaysan anlat paylaşmazsan içini yer biz dinleriz en azından varsa elimizden gelen bişe rahatlatmaya çalışırız..insan bazen içinde oldugu durumun dısında bir gözün yorumlarınada ihtiyac duyuyor

canımm sıkıntın ne bilmiyorum ama senin bu cümlelerini gördükçe çok üzülüyorum Allahım feraha çıkarsin ne diyimm canım

amin canım amin

cnm tek sen deılsın bende asker yolu beklıoruum hemde daha 288 gun var kavusmama yaaa ben olım ozaman

ben asker yolu beklemiyorum canım keşke öyle olsa
beklersin kaç gün geçeceğini bilirsin geçer gider
zamanında bende bekledim yani

aynenn aylincim merveye katılıyorumm

kızlar nişanlımla ilgili olan sorunumu burdan anlatmak istemiyorum
çünkü gerçekten yanlış anlaşılabilirim burdan naltırsam ve bu durum beni daha da üzer
diğer sorunda babamla ilgili siz zaten az çok biliyosunuz
ama şu ara daha da beter durumdayız
ne olucaz bilmiyorum böyle
anlatmaya kalksam yaprak dökümü dizisi yanımızda solda sıfır kalır yani
o derece

haklısın sendeee nasıl kendını ii hısedersen oyle yaap

oh iyi canım sabret geçicek herşey kavuşacaksınız.
sizde kızlar, nesrin, mervoş, sulkor.

Aylin'cim inan yazdıklarına çok üzülüyorum, o kadarmı zor yaşadıkların...
İnan merak ettim, yani maddi konularsa bir şekilde çözüme ulaşır Allah'ın izniyle...
Kayınvalideni örnek kayınvalide olabilecek birisi derdim, şimdi sorunmu çıkarıyorki?

kız arasanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Aramam, o beni arasın, özlediğimi hissedip arasın

ah ulen ahhhhhhhh telfonun ucunda olsada arasammmmmmmmmmmm

Yanıbaşında olacağı günlerde gelecek nasipse canımcım...

kaşınıyor züleyhacım.. ahh ahh benim durumumda olsa aramak için can atardı da işteee dur esra dili msn den yapacam ordaki fene güzel

ayyy seveyim onun prensiplerini

valla eniştemiz sevmişş zatennnnnnn :)))))

o zaman aylincim rabbim hakkımızda hayırlısı olanını versin
iyi günler geçirelim hepimiz

Esracım evet canım öyle bağlanmışım ki 1 hafta oldu neredeyse giremedim çok özledim sizleri.
cepten netin kotasını azalttık artık kavuştuk net lazım olmaz diye. yetmiyo bu kez kk için :)
canım ben yüksek lisans yapıyorum evet çok şükür tezi verdim darısı nişanlına inşallah.
nerede yapıyor?
bölümü veterinerlikmiydi? inşallah atanır o da hayırlısıyla.
senin keyfin nasıl bir sıkıntı yok inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…