2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızz sık dişini ne kaldı şurda 178 güne aaaaa o değil acaba bizim düğün nizaman :78:

önce sevdiceğin gelsiiiiiiiiiiiin şöööle 145 gnck snra kavuşun snrası hemencecikn geçer yasemin eşyaydı evdi çeyzdeki son eksklerdi aman gelnlkti derken bi bakmşn kocan yannda :)

bizim kaç günümüz kaldı acaba onu bile bilmiyoruz
nasıl belirliycez onu da bilmiyoruz
off allahım yaa
kafayı yemek üzereyim

aylincim problem etme canım düğün gününüzü biz halen beklemedeyiz. sabırlı olalım arkadaşım Rabbim bi vakit belirlemiştir

önce sevdiceğin gelsiiiiiiiiiiiin şöööle 145 gnck snra kavuşun snrası hemencecikn geçer yasemin eşyaydı evdi çeyzdeki son eksklerdi aman gelnlkti derken bi bakmşn kocan yannda :)

betülcüm doğru söylüyorsun benim için önemli olan aslında şu 145 günün geçmesi inşallah.. oyy kavuşmak istiyorumm sevdiğimeee

aylincim problem etme canım düğün gününüzü biz halen beklemedeyiz. sabırlı olalım arkadaşım Rabbim bi vakit belirlemiştir

yasemin çk haklı aylin kendne dert etme var olan sorunlarını kafanda dahada bytme yne kendne yaparsn hayatım sabırlı ol sular çalkalanmadan durulmaz bekle bakalım vardr herşeyde bi hayır

Slm kızlar, uyuyakalmışım masanın üzerinde, şöyle yatağımda rahat rahat uyumak vardı bee...
Ayşe'cim canımcım görüşemiyoruz uzun zamandır, sen yükseklisansmı yapıyorsun?
Nişanlımda yapıyor hayırlısıyla bir atlatsa...
Eşinin işine çok sevindim hayırlı olsun, inşallah aşkitomda hayırlısıyla atanır bu sene...
Aylin'cim herkes için bu dönem sancılı oluyor o nedenle daha relax ve sakin olmalıyız, inşallah geçecek canım...

boşver canım yaa anlatmak istemiyorum şimdi burda
burdan anlatırsam yanlış anlaşılma olasılığı çok yüksek
o yüzden anlatmak istemiyoum şimdi

sıkma canını aylin nişanlılık dönemi çok zor bir süreç bu döemlerde yaşanan sıkıntılar belki ilerde daha büyük sıkıntılara engel olurlar.kimse güllük gülistanlık yaşamıyor mutlaka canın sıkılacak moralin bozulacak takamaya calışş yıpratma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…