2011 gelin adayları buyrun sohbete

selam fıstıkkk
film izledim
geçmişe göz atayım dedimm ama hepsini okuyamadım :)))
sen nasılsın canımmmm :))

Son düzenleme:
ne diyorrr didoshhh merak ettim yaaa:26:

eşiyle atışmışlar
bebeği var galiba kocasını ihmal etmiş biraz
kocasına kızdıı baya açıldııı sonra :))
bana yardım etmiyooo
çocukla ilgilenmiyo
mutfakta çok iş yapıyomuş benim kuzen ona kızıyormuş kocası

kocası galiba bebeği de kıskanıyoo
bebek olduktan sonra çok değişti diyoo
soğudum falan dedi

Son düzenleme:

bu erkeklerde bi tuhaf baksin cocuga kizda rahat rahat isini bitirsin.bence de degismeyen erkek yoktur katiliyorum buna:83:

bu erkeklerde bi tuhaf baksin cocuga kizda rahat rahat isini bitirsin.bence de degismeyen erkek yoktur katiliyorum buna:83:

Allah sonumuzu hayır etsin tatlım
ya ben 0 kavgasız bi evlilik hayal etmiyorum ama hep mutlu ve huzurlu olduğumuzu düşünüyorum
çok zorluklar yaşadık yan yana olmanın keyfini düşünüyorumm

iyi akşamlar kızlar

pek iyi bir gün geçirmedim.işle ilgili sıkıntılar oldu.acayip daraldım yani.lanet olsun yaa.uzak durun bankacılıktan kpssye çalışın.ilk kez bugün pişman oldum şu mesleği seçtiğime.neyse yaaa

nişanlımla da limoniyiz.aradı az önce dün akşam oturmaya gelmişti.bu akşam da geliyor.hatasını anlaması da iyi bir şey tabi.normalde gelmez 2 gün üst üste.belki de kalır.gelince anlıcaz.

bugün bir arkadaşım yılbaşı hediyesi yollamış bana.albüme ekliyorum:)

sen ilk defa pişman olduysan gene iyi canım benim erkek arkadaşımda bankacı o hergün pişman oluyor

buketttt bu hepsiburada ya gicik olmaya basladim 3.gun bitti hala tedarik sureci yaziyorr gitti benim duduklu

aaa ben perşembe kesin gelir diye düşünmüştüm benim hiç bir siparişim bu kadar gecikmemişti canım ama yılbaşı yaklaştı ya yoğunlarsa ondan öyle olmuştur bende aşkımın aldığı yüzüğü hala takamadım 2 hafta oldu küçültecekler inşallah aradım geçenlerde yılbaşı yaklaştı diye siparişler yoğunmuş seninkide ondan gecikmiştir

ne almış canım baktım ama değişik birşey göremedim

sorma bnada inan aynısı oluo nişanlım haftasonu çekmeköye gtti hemen aklıma esra geldi ümraniyede o vardı dedm bde kızlardan bri çekmeköye gelin gelcekti diorm.. sanki normal zamandada berabermşz gbi :)
bennn cekmeköye gelin gelecegimm...

Aylin canımm sıkma kendini hiçbir sey senden de önemli deil saglıgından da babana biraz daha vakit ayır bitanem baban senden ilgi beklior ben öle hissettim ..
Aysun ne oldu canım?önemli bir sorun yoktur inş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…