- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #37.921
ii akşamlar kızlar grşmek üzere inşallah
ii akşamlar kızlar grşmek üzere inşallah
didoşum Allah kavuştursun.
evlilik çok tatlı :)
aminnnn tatlımmmm
eminim çokkk tatlıdırrr :))
az önce kuzenim aradı evlilikten dert yanıyoooo
ayyy bekarlara lütfen böyle şeyler anlatmayalım kızlarrrrrr
ne diyorrr didoshhh merak ettim yaaa:26:
eşiyle atışmışlar
bebeği var galiba kocasını ihmal etmiş biraz
kocasına kızdıı baya açıldııı sonra :))
bana yardım etmiyooo
çocukla ilgilenmiyo
mutfakta çok iş yapıyomuş benim kuzen ona kızıyormuş kocası
kocası galiba bebeği de kıskanıyoo
bebek olduktan sonra çok değişti diyoo
soğudum falan dedi
bu erkeklerde bi tuhaf baksin cocuga kizda rahat rahat isini bitirsin.bence de degismeyen erkek yoktur katiliyorum buna:83:
buketttt bu hepsiburada ya gicik olmaya basladim 3.gun bitti hala tedarik sureci yaziyorr gitti benim duduklu
iyi akşamlar kızlar
pek iyi bir gün geçirmedim.işle ilgili sıkıntılar oldu.acayip daraldım yani.lanet olsun yaa.uzak durun bankacılıktan kpssye çalışın.ilk kez bugün pişman oldum şu mesleği seçtiğime.neyse yaaa
nişanlımla da limoniyiz.aradı az önce dün akşam oturmaya gelmişti.bu akşam da geliyor.hatasını anlaması da iyi bir şey tabi.normalde gelmez 2 gün üst üste.belki de kalır.gelince anlıcaz.
bugün bir arkadaşım yılbaşı hediyesi yollamış bana.albüme ekliyorum:)
buketttt bu hepsiburada ya gicik olmaya basladim 3.gun bitti hala tedarik sureci yaziyorr gitti benim duduklu
iyi akşamlar kızlar
pek iyi bir gün geçirmedim.işle ilgili sıkıntılar oldu.acayip daraldım yani.lanet olsun yaa.uzak durun bankacılıktan kpssye çalışın.ilk kez bugün pişman oldum şu mesleği seçtiğime.neyse yaaa
nişanlımla da limoniyiz.aradı az önce dün akşam oturmaya gelmişti.bu akşam da geliyor.hatasını anlaması da iyi bir şey tabi.normalde gelmez 2 gün üst üste.belki de kalır.gelince anlıcaz.
bugün bir arkadaşım yılbaşı hediyesi yollamış bana.albüme ekliyorum:)
bennn cekmeköye gelin gelecegimm...sorma bnada inan aynısı oluo nişanlım haftasonu çekmeköye gtti hemen aklıma esra geldi ümraniyede o vardı dedm bde kızlardan bri çekmeköye gelin gelcekti diorm.. sanki normal zamandada berabermşz gbi :)
amin kızlar amin kavuşalım hayırlısıyla
zaten kazasız belasız bi evlensek adağımız var mevlüt okutçaz evimizde
offff başım çatlıycak
boynumda çok ağrıyo
sanırım hepsi strese bağlı
kızlar evlenmeden kafayı yemezsem iyidir
hepiniz yazmışsınız herkes sorunlar yaşıyo diye de benim yaşadıklarımı hiçbiriniz yaşamıyosunuzdur eminim allahta yaşatmasın zaten kimseye
düşmanımın bile yaşamasını istemem böyle şeyleri çok zorrr çoookkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?