2011 gelin adayları buyrun sohbete

kleocum işle ilgili sıkıntılarım oldu bugün.istifa edesim geldi yani o kadar bunaldım.

nişanlımın da ilgisizliği üstündeydi bu ara.ona da ders oldu tepkilerim

herşey kredi değil maalesef kleo.sigorta,yatırım ürünleri vs vs vs

valla bilemiyorum çok bunaldım bugün.hayırlısı olsun

arkadaşımın aldığı tencereyi ekledim albüme

canım kutusunda mudonun kağıdı sarılıydı.sanırım mudodan.

geldi nişanlım 1 saat oturdu gitti.ctesi mobilya bakacaktık.mesai olucak büyük ihtimal.2 gibi çıkarız sonra bakarız dedim.onun da 3 te halısaha maçı varmış.tabi delirdim.zaten zaman yok bi de maç eksik başımızda

canımmm bırak arkadaslarıyla vakit gecirsin bu kadar cok üstüne gitme sonra bogulur sende cık alısveriş yap kızlarla gez....sımarıklık yapma bence herkes ne zorluklar yasıyor darılma da gücenme de ...

kleo elbette herkesin yaşadığı farklı canım.asker yolu bekleyen kızlara mesela üzülüyorum.inş çabuk geçer günleri.

biz eskiden sık görüşüyorduk.şimdi öyle değil cidden.yani arkadaşlarıyla geziyor ben kısıtlama getirmiyorum bunlara.maça gidiyor,onlarla takılıyor.ama iş de işin içine girince yapayalnız kalıyorum.şu gelip gelmeleri bile isteyerek yapmıyor aslında.sıkıntılarımız var ama biz bunları konuşmaya bile zaman bulamıyoruz

simdi canımm siz hep birliktesiniz her ne kadar görüşmüyoruz deseniz bile sonucta aynı iş yerindesiniz ögle yemeginde karsılasırsınız molalarda karsılasırsınız hani o seni merak etmiyor içi rahat çünkü hiçbir gizemi kalmıyor ...aynı sekilde sen de onu merak etmiyorsun o da hep senin gözünün önünde..
kendi iliskimden örnek veriyim biliyorsun biz ayrı sehirlerdeyiz her ne kadar özlesem de ayrı sehirde olmamız bizim için avantaj sevgiliyken ya da nisanlıyekn yasayamadıgım durumları evlenince yasarım ..
ben senin yerinde olsam hafta da bir günü kendime ayırırım ...benim hep kendime ait bir günüm vardır o günde kendime bakım yaparım dolabımı toplarım ...sadece kız arkadaslarım gelebilir bana evde kahve içerizi fal bakarız ve biliomusun biz kız arkadaslarımla o gün sevgili ya da nisanlı ne görüşürüz ne de bulusuruz ...o yüzden özlesin özlem çok güzel bir duygu ...

demekki çın çın kulaklarım o yüzden çınlıyormuşşşş şeker :)))
yettimm gariiii

çeyizlerine bakıyordum canım yakalandım bambu kapaklı baharat kavanozlarından bende istiyorum canım bambu mutfak yaptırıyoruz da uyumlu olsun neren almıştım hiç çarşıya çıkıp araştıramadım:s

kızlar hoşgeldiniz

kleocum biz aynı işyerinde diiliz.şubelerimiz farklı.nişandan önce aynı şubedeydik.şimdi maalesef ayrıyız

ankarada tanıdık bi züccaciyeciden aldım tatlımmm
yakalamak ne demekkkk bak tabiikiiii
yorumda yap :)

hosgeldin didosummm

hoşbulduk tatlımmmmmm benimm

kızlar hoşgeldiniz

kleocum biz aynı işyerinde diiliz.şubelerimiz farklı.nişandan önce aynı şubedeydik.şimdi maalesef ayrıyız

hoşbuldum canımcımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…