- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.381
nerde pandoşşşş göremedim ben
bu akşam nişanlım ve bir kaç grup şube toplanıyor bir araya eğlence gibi
çok sıkılıyorum öyle tanımadığım ortamlarda geçen yemeğe gitmedim.
bunada gitmesem artık olmaz tek bırakmak da istemiyorum nasıl olcak bilmiyorum
aaaa gidilmez mi denizcikkkk giyy cicilerini şöyleee nişanlının kolundaa salınaaa salınaa git kız
ne bileyim biraz havalı bir ortam ya ben hiç öyle şeylere gelemem doğlallık olsun istiyorum kız işten gidiecem artık burada iki renk sürerim yeter
ayyyy havaları batsınnn.sende havalısın kızz öğle arasında dışarı çık hemen kuaförde br fön makyajınıda tazeledin mi tamamdır
günaydın kızlar hayırlı cumalar.. regl oldum dn geceden beri sancıdan kıvranıyorum cnm hçbişey yapmak istemio
günaydın kızlar hayırlı cumalar.. regl oldum dn geceden beri sancıdan kıvranıyorum cnm hçbişey yapmak istemio
günaydın yasemincim
günler azalıyor git gide :))))
Kızlar markafonide Taç Bornozlar var ihtiyacı olan kaçırmasın
sağol denzcm ama ağrı kesici alırsam hç olamıorm bn bkeresnde dişim ağrıo die içtm 1 hafta geç oldum hem ağrı kesici içmek hç ii diil diolarcanım ya bende senin gibi oluyorum
olmadan iki gün önce yarım ağrı kesici aldın mı çok sancılı geçmiyor
vede yine olamya yakın bitki çayları adaçayı papatya iyi geliyor
gaz sıkışmasıda varsa çok iyi geliyor
söylerim zuzucm anneme saol hayatımayaklarını sıcak tut bebişimm birde annem bana acı yavşan yapar annene de bilir o zehir gibi bi ott çok iyi geliyor
evet denizcim çok şükür.. azalsın bahar gelsin hayırlısı ile..
betülcüm geçmiş olsun canım
şahaneler fiyatlarıda uygun canım ama beden kalmamış ki:S
bnde baktım turkuaz olanı beğendm nişanlm çk sever turkuaz rengni ama o taç diil markası ii mi blemedm
bnde baktım turkuaz olanı beğendm nişanlm çk sever turkuaz rengni ama o taç diil markası ii mi blemedm
bliorm zuzucm çk gzel güle güle kullann sewdiceğinle.. gerçi bnmkne inat şeytan dio gt en uyuz olduğu rengi al ama neysenişanlımında turkuaz bornozu
günaydın kızlar ben geldim. yeni gelin adayı
kısmetse 10 nisan da düğünüm varrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?