- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.421
nişanlımda anne demez onun dilini sökeceğimm az kaldıı
nişanlımda anne demez onun dilini sökeceğimm az kaldıı[/QUOama gercekten zor gelyorrr (
bide sana cadı dedim diye kızdın bana
kızlar peki nişanlılarınız aileleri ile siz li mi konuşuyorsunuz saygı baabında
ilk başlarda evet ama artık diil buketcm hatta evelsi gn kayınvalidemle konşmştm ii diildi tansiyonu düşüodu dr.a gt dedim tamam yarın gdcem dedi dn gttimi die aradm gtmediğini söyleynce güldüm niye gtmiosn kız dedim o da güldü :) ama bu her zaman olmuo tabi hatta söyleyp telefnu kapadktan snra bn ble şaşrdm kendme ama o an öyle söyledm o da güldü :)
ilk başlarda evet ama artık diil buketcm hatta evelsi gn kayınvalidemle konşmştm ii diildi tansiyonu düşüodu dr.a gt dedim tamam yarın gdcem dedi dn gttimi die aradm gtmediğini söyleynce güldüm niye gtmiosn kız dedim o da güldü :) ama bu her zaman olmuo tabi hatta söyleyp telefnu kapadktan snra bn ble şaşrdm kendme ama o an öyle söyledm o da güldü :)
kızlar peki nişanlılarınız aileleri ile siz li mi konuşuyorsunuz saygı baabında
Akasyacım hayırlı olsun düğün tarihin canım 2011 ilk gelinlerinden sayılı olacaksın .)))
peşindeyim haaa
kesinlkle buket inşllah sennde karşına en az nişanln kadar anlaşablceğin bi aile çıkar gzel bişey çnkü senn onun ailseyle, onn senn ailenle ve iki ailenin brbryle anlaşablmesihımm ilk zamanlar ben kesin resmi olurumda sorası dediğin gibi karşı tarafın sıcaklığına bağlı galiba
ayh süpersin. bence böyle samimi bir konuşmadan kimse rahatsız olmaz. sonuçta annelerimizlede öyle konuşuyoruz
2 senedir tanımama rağmen diyemiyorum telefonda ara ara bir kelime diyorum aradan 3 4 saniye sonra anne anlıyordur kadın ama ne yapayım zor geliyor zamanla alışırız artık
evdede söyle söyle diye bir baskı iyicene geriyor beni
aslııı bende bu listede olabilecek miyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?