- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.701
kız hafta sonu bari kapat dükkanı.ne var kahvaltıda bende geleyimbukettt bu hepsiburada.com a uyuz olmaya başladım otomati cevap vermekten başka birşey yapmıyorla temin edilecek diye bugün 6.gün
kız hafta sonu bari kapat dükkanı.ne var kahvaltıda bende geleyimbukettt bu hepsiburada.com a uyuz olmaya başladım otomati cevap vermekten başka birşey yapmıyorla temin edilecek diye bugün 6.gün
bende sana onu soracaktım küçük sanayidemiydi.. seninki
ataevlerde kırmızı bar klüp güzeldi ama içkili ortamları sevmiyorum mecburen gittim kadınlar biraları bardak bardak devirdi turp gibi hiç de bişey olmadı :)) bizde aşkımla vişne suyu içtik güzeldi alpay diye bir solist vardı ses eğlence güzeldi bir kaç şube gelmişti kalabalıktı yeni yıl toplanması gibi bişey
4 kadarmış da biz 12 de kalktık ilk yarıda
Buketcim küçük sanayiye geldiğinde nişanlının yanına görüşelim bende sanayideyim biliyorsun :)))
Buket yolun Soyak Yenişehire düşerse bende beklerim, karanfilli çayımdan içiririm sana
Günaydın kızlar....
yenişehirdemisin sen?
İstanbul Soyak Yenişehir yanlış anlaşılmasın...
Sen Bursa'damıydın?
Buket yolun Soyak Yenişehire düşerse bende beklerim, karanfilli çayımdan içiririm sana
yanlış anlamıştım canım yenişehirde bir site sandımevet canım bursadayım ben bursaya gelirsen kahveye beklerim bende
kızz bana yok mu çaydan
Vereyim anacım, hatta sana acı kahveyle beraber ikram ederim :))
Yakında onda da deneyebülürüm
izmir'e giderken uğrarım canımcım :))
bursa'dan geçicezya :))
bursa'da çok anılarım vardır, yıldırım, cumalıkızık, botanik park falan filan bide etbalık vardı oaralara gitmiştim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?