2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız hafta sonu bari kapat dükkanı.ne var kahvaltıda bende geleyim bukettt bu hepsiburada.com a uyuz olmaya başladım otomati cevap vermekten başka birşey yapmıyorla temin edilecek diye bugün 6.gün

Canımcım benim kepçelerde gelmedi henüz.
En az 1 hafta sürüyor gelmesi, nevresim 3. haftada geldi...
Bende limangoya çok saymıştım

kız hafta sonu bari kapat dükkanı.ne var kahvaltıda bende geleyim bukettt bu hepsiburada.com a uyuz olmaya başladım otomati cevap vermekten başka birşey yapmıyorla temin edilecek diye bugün 6.gün

pazarları kapatıyorum canım 1 gün tatil yeter cumartesi satışlarımın en iyi olduğu gün kapatamam ilk defa böyle duyuyorum canım ya bende hiç böyle olmadı inş. haftaya kavuşursun düdüklüne benimde yüzüğüm dün gelmiş pazar günü alacağız

evet canım küçüksanayideki şubede onlarda bademlide bir yer söyledi ama adı aklımda kalmadı oraya gideceklermiş benimkisi gidermi bilmiyorum ama ben eşlik edemem

yanlış anlamıştım canım yenişehirde bir site sandım evet canım bursadayım ben bursaya gelirsen kahveye beklerim bende

İzmir'e giderken uğrarım canımcım :))
Bursa'dan geçicezya :))
Bursa'da çok anılarım vardır, Yıldırım, Cumalıkızık, Botanik Park falan filan bide Etbalık vardı oaralara gitmiştim...

Ruj kolikliğim başaldı bazen ruj sürmeyi çok seviyoum iki gündir sürekli ruj sürüp 10dk bir tazeliyorum .))))))

vişne renk süper bayılıyorum kahve ve kırmıxı
varmı favori renginiz??????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…