2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızz birgün nalalrı dikecen buram buramm karanfil kokusuyla :84:

Sorma bee, uyuşturucu gibi bağımlısı olduk, aşırı narkozdan gitmeyek kız...

ooo bizim oraları banada gel beklerim ben göüreyim seni gözleme yemeğe cumalıkızığa:))

Valla şuan öyle görünüyorki ancak haziran ayında gelebilirim, yani beni gelin almaya geldiklerinde...
Bursa'dakilere haber veririm geçeceğimiz saatide gelin arabasının önünü kesin kız

süper fikirmiş arabanın önünü kesince bize çeyizlik hediyeler verecek misin esra

Ruj kolikliğim başaldı bazen ruj sürmeyi çok seviyoum iki gündir sürekli ruj sürüp 10dk bir tazeliyorum .))))))

vişne renk süper bayılıyorum kahve ve kırmıxı
varmı favori renginiz??????????

kız altıparmaktadı çin dükkanından annem bana bir ruj almış rengi yeşil az süresen pembe çk sürersen kırmızı oluyor sabahtan sürüyorum yemek yiyorum çay içiyorum eve kadar dayanıyor

kız altıparmaktadı çin dükkanından annem bana bir ruj almış rengi yeşil az süresen pembe çk sürersen kırmızı oluyor sabahtan sürüyorum yemek yiyorum çay içiyorum eve kadar dayanıyor

aaa bende de var o rujtan sihirli ruj deniyor denize havuza girmeden önce sürülüyor bütün gün rengini koruyor ben de 3 liraya almıstım...

süper fikirmiş arabanın önünü kesince bize çeyizlik hediyeler verecek misin esra

Esra keseriz canım ayıp ettin de boş zarflarla kandırmayın bizi .))

Nişanlıma derimki bi kaç zarf hazırla içinede 100'er dolar koy :))
Kızlara hediye
Anamm bide boş zarflarla karışırmış :)) ne hayaller yaa...

Selam kızlar nasılsınz. Ben şimdi çııyorum aneyle eminönüne gidicez bakalım. İnş. güzel şeler buluruz =))
Akşama eklerim bişiler alırsam. Öpüyorum hepinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…