2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm canım hoş geldin :) yılbaşında muhtemelen çalışıyor olacağım gecede evde olurum muhtemelen çünkü ertesi gün nöbetim var :18:

İyi pazarlar kızlar
bugün hava çok güzeldi burda gezdim kursumda vardı iyi oldu
bir kaç bişey baktım hafta içi almayı düşünüyorum
öpüyorum görüşürüz

slm kızlar...
3 gündür yazamadım nişanlım geldi askerden haftasonu için onunla alışveriş falan derken fırsat bulamadım
şimdide evi toparlıyorum gece gelicem öpüldünüz

kızlar iyi akşamlar

güzel bir haftasonu geçirdik biz de.babam ordudaydı zaten.nişanlım 2 gün bizde kaldı.bugün mobilya baktık.güzel modeller var.fikir oluştu kafamızda biraz.

ama bu güzel haftasonunun ardından ayrılık zor geldi valla

bizde beyaz eşyalarımızı aldık
bende nişanlımı askere gönderdim tekrar sdnv için gelmişti hsonu istanbula
son 22 günümüz inşallah sonrasında hazırlıklar dahada hızlanıcak
ama bugün uzun zamandan sonra onunla evimiz için bişiler almak acayip heyecanlandırdı beni

ya bu sayfada yazan yazıları okudum biraz ne güzel ben 1,5 yıldır evliyim ya sizi görünce nişanlılık günlerimiz geldi çok güzeldi ya tadını çıkarın evlilikte çok güzel ama nişanlılık ayrı bir güzel allahım hepinizi çok mutlu eder inşallah

hosgeldin tugba herzaman bekleriz sayfamiza deneyimli oalrak seninde goruslerini aliriz cok memnun oluruz.sanada cok mutluluklar yuvanda

hayirli olsun canim.teskerenizede az kalmis sayili gun cabuk biter...hep heycanli gunlere:123:

Amin canım inşallahhh
bzi 2 yıl çıktık 2 yıldırda nişanlıyız doya doya yaşadık çok şükür
darısı evliliğin başına

hayırlı olsun tugba zuhalin dedigi gibi sende paylas bizimle görüslerini?evlilikle ilgili iyi yönleri kötü yönleri...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…