- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #38.801
Günlük yemek takımını migrostan almıştım 18 parça,güral ın...daha sonra başka bir yerde kütahyanınkini gördüm 24 parça ,pişman oldum..benim aldığımda kaseler yok.takımı kase alıp mı tamamlasam yoksa satılan diğer 24 parçayı da mı alsam bilemedim ben arkadaşlar yaa?
kaselerini alıp tamamla canım benim günlük yemem takımım 36 parça günlük içinde yeterli...
bence de canım,zaten alıcak o kadar çok şey var ki..3 tane nevresim takımım var yeter mi bilmiyorum,neyi ne kadar alıcam,ne alıcam çok zor ya,insan strese giriyor
ben aldım canımm günlük yemek takımımı bir tek misafir için olan yemek takımım kaldı bu arada ismin ne ben meltem
canımm benimm kişisel görüşüm tabi yine de yorum sana kalmıs sonucta her sene yeni bir model cıkıyor Allah'a cok sükür esimiz de calısıyor evlendikten sonra neden almayalım ki?
3 adet nevresim takımı
1 adet saten nevresim takımı
1 adet uyku seti
1 adet battaniye
1 adet pike takımı
benim bir tek saten nevresim takımım kaldı annem de bana pike takımı yaptı yatak örtüsü seklinde kaynanam da uyku setimi aldı digerlerini de ben aldım...bence yeter...
haklısın canım,evlendikten sonra almak daha mantıklı.Uyku setimi kuzenim alıcak,pike takımımı markafoniden almıştım,elime hala ulaşmadı,inş.iyidir..O zaman ayını seninle benimkiler de,sadece saten nevresim takımım yok.Batteniyem de vardı zaten..
Engılısh Home de saten-pamuk beyaz iş nevresim takımı vardı onu da alırsam yeter.
Senin düğün ne zaman?
çeyizlerine baktım canım hepsi çok hoş,özellikle nevresim takımların ve battaniyen,güle güle kullan
Gülce zevklerimiz aynı ben de English Home'un indirime girmesini bekliorum ben de orda beyaz saten nevresim takımı begendim http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/401416-kleonun-ceyizi.html bak canım sayfa yaptım kendime simdiye kadar aldıklarım burda var
Buketcimm nee güsell ben unv hayatımı ank'da yasadım ailemin yanındaydım kendime ait evim olmadıbence de kullan canımm ne güsel hatıra...
çeyizlerine baktım canım hepsi çok hoş,özellikle nevresim takımların ve battaniyen,güle güle kullan
yeni geldim canımcım geçmişi okuyayım dedim :))
Nasılsınız bakalım...
Esra Ankara buzz gibi çok üşüdüm bir an önce istanbula gelmek istiorum orası bu kadar soguk degildir en azından
Soğukluk derecesini bilemem ama burada da şimdi fena yağmur yağdı.
Gündüz güneşti ama şimdi çok soğuk...
İstanbul'un kışını sevmiyorum yaa, çok sert oluyor havası dudaklarım çatlıyor, ayrıca trafik hemen karışıveriyor...
İnşallah canımcım...
Canım sıkılıyor yaa nişanlımlada limoniyiz zaten(
sıkma canını tatlımm ben de cok huysuzum bu aralar ben de kızıyorum sinirleniyorum sonra da cok üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?