2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ben daha almayı düşünmüyorum yeteri kadar oldu zaten...
İhtiyacım olursa evlenince alsın kocacım :))

aynen öle emaynn bi girip bakiim diorm takılıp kalıormm bi sürü sey öğrendm valla

canım ben ekstra bi metal takım almayı dusunmuorm dedgin gibi ç.k.b. takıımnn içinden çıkıo zaten belki onları mutafaga asarım ocagın kenarına duvara yada sadece servis için cıkarırı yemek yaparken zaten daha cok plastik olanları kullanıorm yada tahta kasık cunlku daha cok teflon tencere kullanıorm evde..ay ne cok konustummm

Aysecimm çok gecmis olsun bitanem nazar duası oku..

Bebisimm benden sana nacizane bir tavsiye karacanın 4'lü seklinde kahvaltı setinden al annem bana dün almıs bayıldım ahsap üzeri beyaz fiyatını aksam sorup yazarım sana sonucta calısan insanlar olacagız onu dolaptan cıkartıp kahvaltı sofrasına koyabilirsin sonra da 6 tane düz beyaz kare büyük boy servis tabagı al al sana kahvaltı takımı :))

Yemek takımınınkileri servis icin kullan canım mahvolur günlükte...ben teflon kepce takımı aldım bir de yeni çıkan silikon servis setlerinden aldım...

bn ayrıca almayı düşünüorm ç.k.b takımnnki sofrada servs yaparken kullanırım çelik tencerelerde yemek yaparken plastkleride kullanamıyorum alayım diorm

umarım gelir ya nişanlıma kavuşmuş kadar sevineceğim valla :86: ona sarılır gibi sarılacağımmm :))) ayyy düdüklüüü yüzünden kafayı yemeye başladım:))

zuzu kız tozutma dur gelcek düdükln gelsn senn kadar sevncem :))

kleopatra silikon servis setinin içinde ne var cnm tam olarak?
onlar saglıklı oluo mu? ben pek bişe arastırmadm silikon mutfak gerecleryile ilgli o yusden cesaret edemiorm acıkcası..
ben cıkmak zorundaym smdlk herkes kendze ii bakın :90:
kleopatra cevabnı bekliorm canım )))

Hani plastik olması acısından silikon daha saglıklı olur die düsünüorum isin acıkcası içinde de ;spatula,çırpıcı,maşa,fırçası var ...
Bu da teflon takımı;

Hani plastik olması acısından silikon daha saglıklı olur die düsünüorum isin acıkcası içinde de ;spatula,çırpıcı,maşa,fırçası var ...
Bu da teflon takımı;

kızlar bu takımın parçaları tanesi 5 liradan tefal de var. bej rengi yapmışlar. ben gerekli olan 3 parçadan aldım. yeterli gelir diye

Bu da teflon takımı;

Kleocum bizim setlere benziyor tek farkı bizimkinin rengi farklı ve kepçeliği var...
Bunların çokkullanışlı olacağını düşünüyorum...

Kleocum bizim setlere benziyor tek farkı bizimkinin rengi farklı ve kepçeliği var...
Bunların çokkullanışlı olacağını düşünüyorum...

Kepcelik almadım bitanem bilerek çünkü mutfak tezgahımın üzerinde fazla kalabalık olmasın diye mutfak cekmecelerimi ayarladım 1 cekmeceye günlük-catal bıcak takımı 2.cekmeceye teflon kepceleri 3.cekmeceye mutfak havlularımı koyacagım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…