- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.641
güle güle kullanalım cnm bnmkilerin rengi hçbrşeye uymuyo şu anda ama çk sewdm rengini plastkler çıkmş oldu aradan..
kızlar çelik kepçe kevgr vs servs setleri alıcakmsnz ç.k.b takımnn içindeknden ayrı olarak
şaka yapıyorum canım :2:
gelir merak etme 2-3 güne kadar elinde olucak içime doğuyor :26:
Aysecimm çok gecmis olsun bitanem nazar duası oku..selam kızlar
pandomimcim ben 2. yi beğendim canım.
1. ağır durdu kahvaltı için.
kızlar dün gece yemek koydum ocağa kısık ocakta, tv izlerken sızmışız öyle bir uyandım ki kokular geliyor.
mutfağı nasıl bulacağımı bilemedim çok korktum
tencere dibine tutmuş birazcık o kadar.
bütün ev koktu sonra
hep havalandırdım
çok korktum çok
geçen cumada az kaldı kaza yapıyorduk taksideyken
bir de pazartesi akşamı salata genzime kaçtı
3. kaza aynı haftada.
canım sıkıldı
elim ayağım dolaşıyo şimdi birbirine.
Canım bende kırmızılı olan kahvaltı takımını beğenmiştim ama onların servis tabakları çok küçük.
Yani pasta tabaklarını servis tabağı yapmışlar. Ben bernardodan almaktan o yüzden vazgetim.
Karacada da beyaz porselenler var her şekilden tek tek satılıyor. Kaselere kadar yumurtalıklar filan.
Yıldız şeklinde istiridye şeklinde oval kare nasıl istersen öyle set oluşturabiliyorsun.
Benim bi aklımda 6 servis alıp yumurtalık, peynirlik zeytinlik, falan bi set oluşturabilirim.
aynen öle emaynn bi girip bakiim diorm takılıp kalıormm bi sürü sey öğrendm valla
canım ben ekstra bi metal takım almayı dusunmuorm dedgin gibi ç.k.b. takıımnn içinden çıkıo zaten belki onları mutafaga asarım ocagın kenarına duvara yada sadece servis için cıkarırı yemek yaparken zaten daha cok plastik olanları kullanıorm yada tahta kasık cunlku daha cok teflon tencere kullanıorm evde..ay ne cok konustummm
bn ayrıca almayı düşünüorm ç.k.b takımnnki sofrada servs yaparken kullanırım çelik tencerelerde yemek yaparken plastkleride kullanamıyorum alayım diormaynen öle emaynn bi girip bakiim diorm takılıp kalıormm bi sürü sey öğrendm valla
canım ben ekstra bi metal takım almayı dusunmuorm dedgin gibi ç.k.b. takıımnn içinden çıkıo zaten belki onları mutafaga asarım ocagın kenarına duvara yada sadece servis için cıkarırı yemek yaparken zaten daha cok plastik olanları kullanıorm yada tahta kasık cunlku daha cok teflon tencere kullanıorm evde..ay ne cok konustummm
umarım gelir ya nişanlıma kavuşmuş kadar sevineceğim valla :86: ona sarılır gibi sarılacağımmm :))) ayyy düdüklüüü yüzünden kafayı yemeye başladım:))
umarım gelir ya nişanlıma kavuşmuş kadar sevineceğim valla :86: ona sarılır gibi sarılacağımmm :))) ayyy düdüklüüü yüzünden kafayı yemeye başladım:))
kleopatra silikon servis setinin içinde ne var cnm tam olarak?
onlar saglıklı oluo mu? ben pek bişe arastırmadm silikon mutfak gerecleryile ilgli o yusden cesaret edemiorm acıkcası..
ben cıkmak zorundaym smdlk herkes kendze ii bakın :90:
kleopatra cevabnı bekliorm canım)))
zuzu kız tozutma dur gelcek düdükln gelsn senn kadar sevncem :))
Kleocum bizim setlere benziyor tek farkı bizimkinin rengi farklı ve kepçeliği var...
Bunların çokkullanışlı olacağını düşünüyorum...
Zuhal cidden öyle oluyor, bende akşam kepçelerle sarılıp koklaştım :))
Birde beğenip içine sinince harika oluyor
bnde esracım :))Kleocum bizim setlere benziyor tek farkı bizimkinin rengi farklı ve kepçeliği var...
Bunların çokkullanışlı olacağını düşünüyorum...
gelsiinnn bir gece düdüklüyleee uyuyacağım dermişimmm :86:
ayyy esrooo beğenirsem yatağımdan çıkarmayayım birkça gün :86: kız sen sarılırken dikkat etseydin birtaraflarına zarar vermesinler gözüne filan kaçar tırıklı yerleri:86:
gelsiinnn bir gece düdüklüyleee uyuyacağım dermişimmm :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?