2011 gelin adayları buyrun sohbete

valla canım anca sözden sonra ramazan girdi o esnada hazırlıklarımızı yaptık ettik derken

Bizim tanışma sözlenme nişan hepsi bir 3. senede evlenicez işte kısmetse

anladım canım ama aşkımın ailesi evimizi ödüyor hala nişanda masraf demek ya o nisan mayıs gibi olsun evin borcu bitsin diyorum e sözde zaten masraf yok ama adı konmuş oluyor diye en azından istenmek istiyorum

Son düzenleme:
anladım canım ama aşkımın ailesi evimizi ödüyor hala nişanda masraf demek ya o nisan mayıs gibi olsun evin borcu bitsin diyorum e sözde zaten masraf yok ama adı konmuş oluyor diye en azından istenmek istiyorum

Ya canım nişan yapmayı düşünüyosanız. Gelsinler istesinler aile ar asında bi yüzük takılsın.
Nişan yapıcaksanız bilmiyorum. Benim sözle nişan arası bir aydı.
Aile içinde gelip istediler. Yüzük takılmadı.
bir ay sonra nişanım oldu yüzük taktık.
Bende 1,5 sene bekledim istenmek için

o zaman 3-4 ay normal canım ya ben söz ile nişan arası çok uzatılmaz diye biliyordum iyi olduğu söylediğiniz

yni değişio aslnda buket kimi isteme ile sözü bir yapıo 1 hafta sonra nişan oluo kimi bzm gbi yapıo ailelern durumuna uygunluğuna gre değişio bz istemeyi braz daha geç düşünüoduk kışın olnca sözlendm nişanıda yaza yaptık.. 6 ay flört 5 ay sözlü 11 ayda nişanlı bri olrk evlencem inşallah allah nasip ederse :)

evlen ama çok mutlu ol tamam mı betüşüm sizin flört kısa sürmüş aileler mi adı konsun istedi?

iyi akşamlar kızlar

benim isteme ile söz aynı anda oldu (prensipte anlaştıkları için:) )
bir perşembe istendim cumartesi nişanlandım.
nişanlım isteme işleri perşembe cumartesi olurmuş dedi ben daha önce öyle birşey duymamıştım ama.

o zaman benim düşündüğüm uygun kızlar ya planımıza göre ocak 23 te ailesi ile tanışacağım şubatta gelsin istesinler adı jkonsun en azından şubatta tam 1,5 sene olmuş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…