2011 gelin adayları buyrun sohbete

kıslar napıyonuz bakim elcintih geldi kaçarrrr
yaprak dökümünde ne ağladım bee helede ailesini veda ederken
istasyonda ben öle aile ayrılıklarına gelemiyorum yaa
ailemi çokkkkkkkkkkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yok kizz senin yazdigina filan alinmadim hic 10 gundur beklemekten deli oldum aman bi gelsinde birdahada birsey almam zatenn basip parayi alma politikasina devam edecegim

aslında en güzeli.. hem pazarlık falan yapabiliosun hemde hemen elinde oluyo..
ama işte nettede en uygununu bulunca kaçırmak istemio insan :86:

iyi geceler kızlar bende kaçıyorum...
2 gün moladan sonra yarın iş baya bir zor gelicek bana :97:
öpüyorum sizi.. yarın akşam görüşürüz...

Addict sen de Ank'daymıssın ben dügün fotografcılarından;Stüdyo L biliyorsun Ank'da ünlüdür çekimleri de güzeldir orayla görüştüm bana 4.000 tl fiyat verdiler ben de Zümrüt'ün cekimlerini cok begeniyorum Zümrütle de görüşüp fiyat alıyım sana da hbr veririm ama ben sabahtan aksama kadar hep yanımda isiyorum bir de Stüdyo L 3 kişi veriyor gerek yok ona bana tek kişi yeterli ank'da nerelerde çektirmek istedigini de ayarla ben Botanik Park ve Segmenler düşünüyorum ...

Aslıcımmm Migrosta gördüklerin senin küçük boy ben onların bir büyük boyunu ve 12 tanesini de 49 liraya aldım Tefal'in magazası ama alt katında da Karaca ve Biev ürünleri satılıyor kırılırsa bulabilimiyiz bilmiyorum tatlımm ama o magazada cay tabaklarını tane olarak da satıyorlardı ist'da nerde var böyle yerler ama iice züccaciyeleri arastır hem pazarlık yapma sansın olur hem de uyguna alırsın kapıdan begenmedigin yerde bile neler cıkıyor eger istersen bende gönderirim

İyi almışın canım. Güle güle kullan.
Ben alırsam en az 18 tane almam lazım

kızlar günaydın.. ne aldınız migrostan??

bugün nişanlımın yemin töreni var kayınvalidem kayınpederim ve kaynım gittiler aradım varmışlar içeriye girmeyi bekliyorlarmış.. onlarla konuşunca çok heyecanlandım ama içim buruklaştı orda olmayı öyle çok isterdim ki onu asker kıyafetleriyle görmeyi sımsıkı sarılmayı... çok ama çok özledimm bugün ve yarın inşallah rahat rahat görüşebileceğiz...

günaydın kızlar
güzel geçsin gününüz
Yasemin im inşallah askerliği biter de sımsıkı sarılırsın bi güzel.
hiç bırakmazsın sonra.
canım hiç çalışmak istemiyor
eve gitmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…