- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.941
tmmda hayatım merve pazartesiden beri yok herhalde onun askeri neredeki 4 gn önceden izin alsn gtse 1 gn önce izne çıkmaz mı
betül bence merve ne yaptı etti izin aldı ve şuan askerinin yemin töreninde gibime geliyor... demedi demeyin
günaydın kızlar
güzel geçsin gününüz
Yasemin im inşallah askerliği biter de sımsıkı sarılırsın bi güzel.
hiç bırakmazsın sonra.
canım hiç çalışmak istemiyor
eve gitmek istiyorum.
günaydın kızlar
güzel geçsin gününüz
hiç bırakmazsın sonra.
eve gitmek istiyorum.
ayy evet yaa..
2000-3000 arası.. bitanesi 1500 dedi ucuz geldi meğer ondada albüm yokmuş
fotoğrafta en çnemlisi bi onlar kalcak düğünden bilmiyorum ne yapacağım
tmmda hayatım merve pazartesiden beri yok herhalde onun askeri neredeki 4 gn önceden izin alsn gtse 1 gn önce izne çıkmaz mı
gnaydın ayşecim sabah yataktan kalkarken nasıl zorlandm anlatamam bri deseki bugn işe gtme yat uyu 100 mlyn ver bna vereblrdim :)) ama şu an iyiyim allaha şükür
aaaa hadi hayırlısı zuzum çok sevindim
kızlar günaydın.. ne aldınız migrostan??
bugün nişanlımın yemin töreni var kayınvalidem kayınpederim ve kaynım gittiler aradım varmışlar içeriye girmeyi bekliyorlarmış.. onlarla konuşunca çok heyecanlandım ama içim buruklaştı orda olmayı öyle çok isterdim ki onu asker kıyafetleriyle görmeyi sımsıkı sarılmayı... çok ama çok özledimm bugün ve yarın inşallah rahat rahat görüşebileceğiz...
sağolll bebişimm sonunda muradıma ereceğim :86:
gnaydın ayşecim sabah yataktan kalkarken nasıl zorlandm anlatamam bri deseki bugn işe gtme yat uyu 100 mlyn ver bna vereblrdim :)) ama şu an iyiyim allaha şükür
evet migrosta vardı bende erkek arkadaşıma gösterdim o ne öyle 2 kişi 1 bardaktan mı içeceğiz dedi
günaydın kızlar
güzel geçsin gününüz
hiç bırakmazsın sonra.
eve gitmek istiyorum.
Canım ya. Keşke hafta sonu sana gelebilse kaçamak yapsa. Anası babasıyla filan.
Serbestler zaten dimi. Ne güzel olurdu.:26:
evet migrosta vardı bende erkek arkadaşıma gösterdim o ne öyle 2 kişi 1 bardaktan mı içeceğiz dedi
canım p.tesi teslim olacak demiştim ya geri çekmişler izinleri cumartesi sabah teslim olacaklarmış kayınvalidem diyor kızım sana süpriz yapacaktık hazırllandık ama erken teslim olacakmış çok üzüldüm diyor bunu diyince ben daha çok üzüldüm
Hımm hadi ya. Ne güzel düşünmüşler ama sağolsunlar :)
Olsun herşeyde hayır vardır cicim. sıkma canını.
bu arada avonun o indirimdekileri bitmiş canım.
yeni erkek tras sonrası losyon, deodarant ve köpük indirime girmiş.
inşallah ii haberlerle gelir kötü brşey olmamştr.. dediğin gbi ii düşünelim yasemin
betül valla iyi düşünelimm... belki de grip felan olmuştur raporludur... valla aklıma herbirşey geliyor ama en iyisini düşünmekten yanayım
sabah nişanlm aradı gyiniyorm ama sesm hala uykulu o da şaşrdı sen hala yataktamsn yksa dedi.. diiilim ama her an greblrm çk gzel duruo dedim :))al bendende o kadar betüş 8:40 ta kalkabildim yataktan normalde o saatte dükkanı açmış olurum
kızlar markafoniye bişey gelmemş bgn.. ilkkez mail gelmedi her gn bişey olrdu
Evet yarında bişey gelmicek.
Pazartesi yeni şeyler gelicek benim anladığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?