2011 gelin adayları buyrun sohbete

betül bence merve ne yaptı etti izin aldı ve şuan askerinin yemin töreninde gibime geliyor... demedi demeyin
tmmda hayatım merve pazartesiden beri yok herhalde onun askeri neredeki 4 gn önceden izin alsn gtse 1 gn önce izne çıkmaz mı

gnaydın ayşecim sabah yataktan kalkarken nasıl zorlandm anlatamam bri deseki bugn işe gtme yat uyu 100 mlyn ver bna vereblrdim :)) ama şu an iyiyim allaha şükür

inşallah ayşemm inşallahh çok hasretlik yaşadık ama inşallah hayırlısı ile Rabbimin izni ile kavuşacağız.. ayşecim bgn sana gün zor geçer söylim arada bana oluyor

ayy evet yaa..
2000-3000 arası.. bitanesi 1500 dedi ucuz geldi meğer ondada albüm yokmuş
fotoğrafta en çnemlisi bi onlar kalcak düğünden bilmiyorum ne yapacağım

ne diyorsunuz siz kızlar ya ben hemen fotoğraf kursuna yazılmaya gidiyorum Arkadaşımın teyzesi doğum fotoğrafçısı abimin bebeklerini çekmişti çok başarılı olmuştu rica etsem belki benim foto işinide halleder

betül valla iyi düşünelimm... belki de grip felan olmuştur raporludur... valla aklıma herbirşey geliyor ama en iyisini düşünmekten yanayım

Canım ya. Keşke hafta sonu sana gelebilse kaçamak yapsa. Anası babasıyla filan.
Serbestler zaten dimi. Ne güzel olurdu.:26:

al bendende o kadar betüş 8:40 ta kalkabildim yataktan normalde o saatte dükkanı açmış olurum

evet migrosta vardı bende erkek arkadaşıma gösterdim o ne öyle 2 kişi 1 bardaktan mı içeceğiz dedi

benimde bugün canım hiç çalışmak istemiyor.
off çok iş stresi var bugün üzerimde

Canım ya. Keşke hafta sonu sana gelebilse kaçamak yapsa. Anası babasıyla filan.
Serbestler zaten dimi. Ne güzel olurdu.:26:

canım p.tesi teslim olacak demiştim ya geri çekmişler izinleri cumartesi sabah teslim olacaklarmış kayınvalidem diyor kızım sana süpriz yapacaktık hazırllandık ama erken teslim olacakmış çok üzüldüm diyor bunu diyince ben daha çok üzüldüm

evet migrosta vardı bende erkek arkadaşıma gösterdim o ne öyle 2 kişi 1 bardaktan mı içeceğiz dedi

Hımm hadi ya. Ne güzel düşünmüşler ama sağolsunlar :)
Olsun herşeyde hayır vardır cicim. sıkma canını.

bu arada avonun o indirimdekileri bitmiş canım.
yeni erkek tras sonrası losyon, deodarant ve köpük indirime girmiş.

mutlaka canım nasip kısmet artık...

valla doğrdur aslı çok uygundu birdaha girerse indirime bende yasine alacağım kenara koyacağım...

betül valla iyi düşünelimm... belki de grip felan olmuştur raporludur... valla aklıma herbirşey geliyor ama en iyisini düşünmekten yanayım
inşallah ii haberlerle gelir kötü brşey olmamştr.. dediğin gbi ii düşünelim yasemin
al bendende o kadar betüş 8:40 ta kalkabildim yataktan normalde o saatte dükkanı açmış olurum
sabah nişanlm aradı gyiniyorm ama sesm hala uykulu o da şaşrdı sen hala yataktamsn yksa dedi.. diiilim ama her an greblrm çk gzel duruo dedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…