- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #39.981
kızlar limangoda bi hırka beğendim ama ürün şuan başka üyemizin sepetinde diyor. bu ürünlerden tek mi var
arkasından yaklaş usulca al sepetinden nasılsa daha ödemeyi yapmamış30 dk sonra almazsa sepetten atılıyor bekle biraz almaz belki sende hemen kaparsın
bende ciddi ciddi okuyorum mesajını arkadan usulca diyosun ya nereyi tıklayacam diye düşünüyorum.
bende ciddi ciddi okuyorum mesajını arkadan usulca diyosun ya nereyi tıklayacam diye düşünüyorum.
Tşk. Ediyorum kızlar
esra nasıl dayanıyorsun kız ben iğneyi gördümmü başlıyorum titremeye ağlamaya korkuyorum çok.... Fobi benim için diş doktoru
Canım ben ön dişimi boncuk atan tabancayla kırmıştım.
Yaptırmaya gittiğimde 4 dişime hem ön hem arkadan iğne yapıyordu.
Zamanla alıştım zaten, şimdi iğneyi pek hissetmiyorum ilacı verirken hissettiriyo biraz.
Bende uyuşuk olmasından nefret ediyorum, iğne falan batırıyorum artık...
hoşgeldin canımm aramızaaaa
nişanlı mısın düğün ne zaman
Aslinda evliyim :)) Nikahimiz oldu ama dugun yaza. Nisanli hayati yasiyoruz hala. 10.10.10 tarihinde olsun, ozel olsun istedik-yaptirdik nikahi.
Yuzuk sag elden sol ele gecti o kadar, onun disinda her sey sizinkiyle ayni. Ayni kavgalar, cekismeler, begenmedigim her seye surat asmalar, kaynanamin dugun salonunu iddiaya bindirmesi... Yaaa ne kadar zor bir seymis bu. Kurdugum hayallerin hepsi yerle bir, peri masali olacak saniyordum halbuki
Ama neyse iyi ki siz varsiniz, baya yardimi oldu. Tek degilim en azindan
hoşgeldin canımm aramızaaaa
nişanlı mısın düğün ne zaman
Aslinda evliyim :)) Nikahimiz oldu ama dugun yaza. Nisanli hayati yasiyoruz hala. 10.10.10 tarihinde olsun, ozel olsun istedik-yaptirdik nikahi.
Yuzuk sag elden sol ele gecti o kadar, onun disinda her sey sizinkiyle ayni. Ayni kavgalar, cekismeler, begenmedigim her seye surat asmalar, kaynanamin dugun salonunu iddiaya bindirmesi... Yaaa ne kadar zor bir seymis bu. Kurdugum hayallerin hepsi yerle bir, peri masali olacak saniyordum halbuki
Ama neyse iyi ki siz varsiniz, baya yardimi oldu. Tek degilim en azindan
Hayat toz pembe değil bu gerçek...
Fakat şunu söyleyeyim, ben buraya gelmeden önce tek sorunlu nişanlılık benim sanırdım, meğer herkeste aynı sorunlar oluyormuş...
Fakat şunu söyleyeyim, ben buraya gelmeden önce tek sorunlu nişanlılık benim sanırdım, meğer herkeste aynı sorunlar oluyormuş...
kesinlikle haklısın hiçbirşey 4 4lük değil. mutlaka bi yerden iyi gidiyorsa birşey diğer yandan bi sıkıntı olabiliyor. rabbim daha beterlerinden korusun.
en korktuğum dönem zaten canım ya böyle daha iyi galiba nişanı düğüne yakın tutmak daha iyi olacak sanırım ama ben biran önce adı konsunda istiyorum
kesinlikle haklısın hiçbirşey 4 4lük değil. mutlaka bi yerden iyi gidiyorsa birşey diğer yandan bi sıkıntı olabiliyor. rabbim daha beterlerinden korusun.
çk doğru kızlar aminnnn kübracm
Amin...
en korktuğum dönem zaten canım ya böyle daha iyi galiba nişanı düğüne yakın tutmak daha iyi olacak sanırım ama ben biran önce adı konsunda istiyorum
Kesinlikle öyle, nişan ve düğün arasını uzatmak sıkıntıya sebep oluyor.
Son zamanda şunu hissediyorum ben, herşey rutinlerşiyor ve nişanlılıkta sıkıyor artık, yani telaş falan olmayınca nişanlılığın pek anlamı kalmıyor galiba...
günaydın kıslar bugün hamaratlıgımö üsünde kalktım temizlik yaptım
şimdi kahvaltı hazırladım kendime kahvaltı yapacam sonra dışarı çıkacam işim var
daha sonra gelip yemek yapacam sonra taksime gidecem misafirimiz geliyor rizeden
onu karşılıcam yarında kardeşim geliyorrrrrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
günaydın kıslar bugün hamaratlıgımö üsünde kalktım temizlik yaptım
şimdi kahvaltı hazırladım kendime kahvaltı yapacam sonra dışarı çıkacam işim var
daha sonra gelip yemek yapacam sonra taksime gidecem misafirimiz geliyor rizeden
onu karşılıcam yarında kardeşim geliyorrrrrrrrrrrrrr yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bugün programın çok yoğun elçin.
maşallah çok hamarat gelin çıktın hakikaten senMisafirinde eksik olmadı çok güzelde ağırladın hepsini ayyy bak gene özendim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?