- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.041
afyet olsn akşam olsn sevdklerimz yanmzda olsn herşeymz eksksz olsun olsunda olsun :))
selammmm
afiyet olsun canımcımm
65 gün cabucak geçsinnn
cnm bence uyku seti alma ben tekstil işi yapan birine söledim de alacam diye adam sakın alma dedi. çünkü uyku seti koyu renk oluyor açık renk bi nevresim takımı takamazsın boşuna masraf onun yerine beyaz microfiber yorgan al istediğin nevresimi takarsın dedi bana da mantıklı geldi bende öle yapıcam..
kızlar az önce seda sayanda rezzan kiraz ve bir astrolog daha vardı 2011 yılının en şanslı burçları koç yay ve aslan olacakmış
2010 balıkların yılı demişlerdi
biz 2010 da evlendik, eşimde bende balıkız.
tuttu yani.
valla dedim ufak tefek eksiklerimi ordan alayım noble life korkmaz ın dükkanları varmış. Gidip bi bakmak istiyorum. Dedikleri gibi mi mutfak için aksesuar da dahil bulabilirmiyiz
nişanlılılılım aslann
2011 de benimle evlenecekkk şanslılardan biri olacakk
ya bennn :)))
kıslar sizlere çok acil bişi soracam ne olur fikir verin bana
şimdi benim saçlarım çok fazla dökülüyor düğünden sonra uçlarından aldırmıştım
dökülnme durmadı heryerde saçım geziyor benim kocişte artık sinir oldu başladı
saçların hava almıyor yıprandı kestir diye şimdi yine aradı hadi git kestir diyor bir yanım
kestirmek istiyor bir yanım istemiyor ya nasıl kıyacam saçlara walla kafam çok karıştı ya
hemen karar vermem lazım
noble aldım çok güzel ve kaliteli türk malı .))
bence bir bak noble ye canım çokta pahalı değil fiyatları
cnm hc nin saç bakım yağını kullansana çok güzell, ben kullandım.. saçlarımı boyatmıştım uçları çok kötüydü 1, 2 ayda toparladı çok pahalıda değil.. saçını kestir sonrada bakımını yap uzatıyorda zaten...
kıslar sizlere çok acil bişi soracam ne olur fikir verin bana
şimdi benim saçlarım çok fazla dökülüyor düğünden sonra uçlarından aldırmıştım
dökülnme durmadı heryerde saçım geziyor benim kocişte artık sinir oldu başladı
saçların hava almıyor yıprandı kestir diye şimdi yine aradı hadi git kestir diyor bir yanım
kestirmek istiyor bir yanım istemiyor ya nasıl kıyacam saçlara walla kafam çok karıştı ya
hemen karar vermem lazım
bende balığım ayşecimmm :))
kızlar aşk olsun bi cvp vermediniz
:84:
cnm hc nin saç bakım yağını kullansana çok güzell, ben kullandım.. saçlarımı boyatmıştım uçları çok kötüydü 1, 2 ayda toparladı çok pahalıda değil.. saçını kestir sonrada bakımını yap uzatıyorda zaten...
evet bıçak setini beğendi nişanlım ykm de ordan daha uyguna alırım diye düşündüm
benim nişanlımda koç onun şansı inşallah banada yansır
beim canımda koç eee artık şanslı olsunlar değil mi yıllardır ayrılık çekiyoruz...evet bıçak setini beğendi nişanlım ykm de ordan daha uyguna alırım diye düşündüm
benim nişanlımda koç onun şansı inşallah banada yansır
benimde saçım çok dökülüyordu canım geçen hafta çenemin izasında kestirdim 1 tek saç teklim bile tararkende banyodada dökülmüyor çok rahat ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?