2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben yayım aşkımda aslan canım zaten yayın en şanslı yılı olacakmış kafesledim gül gibi çocuğu şanslıyım tabi

ohhhh aferimm kızzz
şansınız daim olsun inş.

bence kestir canım çok faydası oluyooo
bende hiç kıyamazdım saçlarıma baktım dökülmekten kel olacağım:))
omuzlarımdan biraz aşağıda kestirdim
gayette güzel olduu
bilsem daha önce kestirirdimm
kökö sende uzarr canımmm

didoşum burçdaşmmışız ben 24 şubat sen

ben 18 mart canımmm

hc ne canım banada lazım saç bakımı. kapalıyım ya çok havasız kalıyo dökülüyo

cnm google hc yaz hatta şu anda sayfanın solunda da reklamı var ben o büyük olan sarıyı kullandım içinde 18 çeşit yağ varmış , ben çok faydasını gördüm.. 1 tane bitirdim biraz ara verdim saçım alışmasın diye yine alcam..

biz iki ilgi isteyen balık burcu
ilgileniyoruz birbirimizle
eskiden ailem yakınlarım falan hep benle ilgilenirdi
şidmi çevremde benden daha fazla ilgi gereken biri olması enteresan oluyor.

:))
ayşem nişanlım aslan ben balık olunca biraz zor oldu ama alıştık birbirimizee yaaa
oda ilgi istiyo ama ben gibii her an değilll

kızlar az önce seda sayanda rezzan kiraz ve bir astrolog daha vardı 2011 yılının en şanslı burçları koç yay ve aslan olacakmış

ben yayım aşkımda aslan canım zaten yayın en şanslı yılı olacakmış kafesledim gül gibi çocuğu şanslıyım tabi
buket bnde yay burcuyuuuum ykselenmde aslannn oh oh şanslı olayım sevgilimde başak :))
kestirdiğim gün çekip koymuştum buraya canım aşkımada mail atmıştım gönderilenlerde varsa koyarım şimdi yoksa akşama eklerim.
bnde grmedm akşamları pek gremiorm grmş olrum buket

kızlar çok acil cevap avrupa yakası bildiğiniz yemekli düğün mekanı var mı. florya tesislerinden şimdi olumsuz yanıt geldi . ortada kaldım

canım yıldız parkında malta köşkü var.
bir de yıldız teknik üniversitesinin tesisleri var
araştır bunları

:))
ayşem nişanlım aslan ben balık olunca biraz zor oldu ama alıştık birbirimizee yaaa
oda ilgi istiyo ama ben gibii her an değilll

evet diidoş aslanlar da ilgi ister.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…