- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.061
beim canımda koç eee artık şanslı olsunlar değil mi yıllardır ayrılık çekiyoruz...
ben yayım aşkımda aslan canım zaten yayın en şanslı yılı olacakmış kafesledim gül gibi çocuğu şanslıyım tabi
kıslar sizlere çok acil bişi soracam ne olur fikir verin bana
şimdi benim saçlarım çok fazla dökülüyor düğünden sonra uçlarından aldırmıştım
dökülnme durmadı heryerde saçım geziyor benim kocişte artık sinir oldu başladı
saçların hava almıyor yıprandı kestir diye şimdi yine aradı hadi git kestir diyor bir yanım
kestirmek istiyor bir yanım istemiyor ya nasıl kıyacam saçlara walla kafam çok karıştı ya
hemen karar vermem lazım
didoşum burçdaşmmışız ben 24 şubat sen
hc ne canım banada lazım saç bakımı. kapalıyım ya çok havasız kalıyo dökülüyo
kıslar ben gidiyorum saçlarımı kestirmeye hadi gelince görüşrüzzzz
kıslar ben akrep burcuyum eşimse yay direk zıttız o inatçı ben inatçıı
ay ya cesaret edemiyorum işte yaa nasıl olur acaba bilmiyorumm hani kısa saçlı resmin yokmu şekerim senin
Kızlar düğnden önce saçlarımı kestirsem uzarmı acaba düğüne kadar
Kızlar düğnden önce saçlarımı kestirsem uzarmı acaba düğüne kadar
çok çabuk uzuyorsa kestirebilirsin canım
fazla kesmesinler dikkat et :))
biz iki ilgi isteyen balık burcu
ilgileniyoruz birbirimizle
eskiden ailem yakınlarım falan hep benle ilgilenirdi
şidmi çevremde benden daha fazla ilgi gereken biri olması enteresan oluyor.
bence kestirme canım
topuzda canlı saç gerekiyor
bende şimdi düşünmeye başladım. nisanda düğün var ve kına da saçımı yaptırmayı düşünüyorum. benim saçlarım çok kolay uzamıyo bu riski göze alamam :18::18:
kızlar az önce seda sayanda rezzan kiraz ve bir astrolog daha vardı 2011 yılının en şanslı burçları koç yay ve aslan olacakmış
buket bnde yay burcuyuuuum ykselenmde aslannn oh oh şanslı olayım sevgilimde başak :))ben yayım aşkımda aslan canım zaten yayın en şanslı yılı olacakmış kafesledim gül gibi çocuğu şanslıyım tabi
bnde grmedm akşamları pek gremiorm grmş olrum buketkestirdiğim gün çekip koymuştum buraya canım aşkımada mail atmıştım gönderilenlerde varsa koyarım şimdi yoksa akşama eklerim.
koçu öve öve anlata anlata bitiremediler fıstık
kızlar çok acil cevap avrupa yakası bildiğiniz yemekli düğün mekanı var mı. florya tesislerinden şimdi olumsuz yanıt geldi .ortada kaldım
:))
ayşem nişanlım aslan ben balık olunca biraz zor oldu ama alıştık birbirimizee yaaa
oda ilgi istiyo ama ben gibii her an değilll
kızlar çok acil cevap avrupa yakası bildiğiniz yemekli düğün mekanı var mı. florya tesislerinden şimdi olumsuz yanıt geldi .ortada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?