2011 gelin adayları buyrun sohbete

Insallah.. Cok zor vallahaamafoldumben

Ahhh süper ya... az kalmis yaaa.. allah tamamina erdirsin.
Bizim nikah 30 aralik 2008de oldu opuyorumnanaktan

Ahhh nereye gidiyorsun sen delikafadulden (HAAA eve :) bende tatil falan zannettim =)

tatlisim temin okudum vize olaylarindan erken yapmissiniz herhalde nikahi.. bizimde vize isleri yuzunden Martta yapiyoruz dugunumuzu.. aslinda yazin yapmakti dusuncemiz Mayis Haziran gibi ama is yuzunden en gec Ekim gibi yurtdisina gitmeliyiz ve vize icin 6 ay turkiyede oturmamiz gerekiyor.. o yuzdende boyle oldu.. sevdigimede erken kavusucam.. senide Allah kavustursun askerine ve kocisinee canimmm

ewt tatlım rahat olmak cok önemlı bi elin süreklı gelınlıkte düşmesin diye cek dur:) bide son zamanların modası tek koldan kalın askılı:) çokda hoş bence

Ben aslinda askisiz begeniyorum ama gelinler hep yukari cekip duruyorlar ya ustlerini nefret ediyorum vallaha. bilmiyorumkismile
Benimde seylerim biraz buyuk oldugu icin kesin asagi inip dururlar ya..
onun icin bende askili istiyorum =)

işte bu kıslar nasıl sizcee

Anowww Cok ama cok guzel vallaha.. hele ustu yaaa.. Süper!!!
Tam olarak bumu?

askisiz modellerde arkalari ipli olursa daha rahat ediliyor canim onu biliyorum.. cunku vijuduna gore iyicene sIkIlastirabiliyorsunn.. o yuzdende asagiya kaymiyor.. ben oyle diktiricemm gelinligimi askisiz istiyorum ama arkasi ipli modellerden olucakk.

evet canım bu olacak kısmetsee

benım dayımın gelinide öyle yapmıştı o zaman rahat oluo uzerıne oturması lazım eger hem straplez hemde göğüs dekolteli olunca kayma riski oluo canım

Amin insallah canim.. Zaman cabuk gecsin artik ya.. mafoldumben
Siz yurt disindami kalacaksiniz?
Benimki daha tam belli degil aralik bu senede belli olur..
Is yerimde kontrakt verdilermi getirebilirim esimi buraya..
Olmazsa istanbula gelecegim ben
Allah hepimizi kavustursun bir an oncee

benım dayımın gelinide öyle yapmıştı o zaman rahat oluo uzerıne oturması lazım eger hem straplez hemde göğüs dekolteli olunca kayma riski oluo canım

iste benim gogus dekolteli yaptirmam biraz imkansizz.. heheh ondekiler biraz buyuk olunca hic dekolteli bisey giyemiyorummm.. o yuzden duz straplez olucak canimm.. insallah rahat ederimmm.

amin tatlımopuyorumnanaktan

Evet canim.. dugunumuz Izmire olucakk.. 6 ay turkiyede yasicaz sonra Amerikaya gidiyoruz.. Bu yuzdende ne yazikki oyle ozendigim mobilya falan alamicam.. sadece bizi 6 ayligina idare edecek kadar alicazz ceyizimin yarisini kullanimicamm biliyorum ama 3 sene sonra kesin donusumuz olucakk o yuzden kullanmadiklarim kolili durucak artik annemin, kayinvaldemin evinde.. geri donunce kurucamm evimi en bastan.

Allahim hepimizi sevdigimizee hemencikkkk kavustursun... cok uzadi artikkk yaa.

Ahhh hadi ya.. ne güzel.. insallah hersey istediginiz gibi olur.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…