- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #3.961
babyke hayırlı olsun canım nikahı neden erken yaptınız tayin için filan mı :))
inş canım yha benı daha istemeye de gelmediler ama aileler biliyo babamın gelsinler denmesı beklenıo bizim seneye yaza gibi görunuo daha konuşulmadıgı ıcın net bişey dıyemıyorum canımm
Hayir canim, yurt disi olayi vardi ondan kafamçokkarıştı
Sen nezaman evleniyorsun?
kaydirigubbakcemile5
Sen neler yaptın canım, düğün için aklında var mı bir yerler? Şimdiden düşünmek taşınmak lazım değil mi ama ?:1rolleyes:
Kızlar hepinize hayırlı,uğurlu olsun şimdiden, Allah içinize sindirsin...
Ahh ahhh dayanmak cok zor.. biz evliyiz ama e$im simdi askerde..seneye canım sabır taşı son 1 yıl daha dayanabiliyormuşeylül gibi düşünüyoruz akannehir
olur inşallah canım sıkma canını bakalım babanda biran önce davet etsin artıktaksın yüzükleri kız evi naz evi ama
Günaydin iyilik seni sormali?günaydınn 2011 gelinleri nasılsınız bakim
Anoww hersey hazirmis senin? nezaman evleniyorsun sen canim?Tatlim biz dugun salonumuzu tuttuk, dugun gecesi kalcagimiz otelimizi ayirttik, balayimiz icinde rezervasyonumuzu yaptirdik hehehe su anda kina gecesi icin bi yer ariyorummmm :dance: sen nasilsinn nasil gidiyor hazirliklar?
Ahh ahhh dayanmak cok zor.. biz evliyiz ama e$im simdi askerde..
Askerden sonra dugun olucak iste .
Gelinlik falan bakiyormusun simdiden?:lepi:
Günaydin iyilik seni sormali?
Anoww hersey hazirmis senin? nezaman evleniyorsun sen canim?
gelinliklere netten araştırdım biraz:))
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/5/2355.jpg
böyle omuzlular hoşuma gidiyor altı nasıl olur bilmiyorum ama
gelinliklere netten araştırdım biraz:))
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/5/2355.jpg
böyle omuzlular hoşuma gidiyor altı nasıl olur bilmiyorum ama
iyimim kıslar nasıl olim haftanın son günü akşam olsada gitsek ya
Insallah.. Cok zor vallahaamafoldumbenhayırlısı ile gelir canımsizde düğününüzü yaparsınız
Ahhh süper ya... az kalmis yaaa.. allah tamamina erdirsin.Canim ilk ben evlenicemm 2011 de aramizda.. 5 Mart ta dugunumuz. Nikahimiz 26 Subatta olucak.. :asigim: Yavas yavas hallediyoruz iste herseyi sonra aceleye gelmesin diyee
Ahhh nereye gidiyorsun sen delikafadulden (HAAA eve :) bende tatil falan zannettim =)iyimim kıslar nasıl olim haftanın son günü akşam olsada gitsek ya
omuzlular hos duruyor tatlim.. asil duruyorrr.. alti kabarikk olsunn ben nedense gelinlikte kabarik kabarik olsun istiyorumm. prensesler gibi heheh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?