2011 gelin adayları buyrun sohbete

inş canım yha benı daha istemeye de gelmediler ama aileler biliyo babamın gelsinler denmesı beklenıo bizim seneye yaza gibi görunuo daha konuşulmadıgı ıcın net bişey dıyemıyorum canımm

olur inşallah canım sıkma canını bakalım babanda biran önce davet etsin artık taksın yüzükleri kız evi naz evi ama

Tatlim biz dugun salonumuzu tuttuk, dugun gecesi kalcagimiz otelimizi ayirttik, balayimiz icinde rezervasyonumuzu yaptirdik hehehe su anda kina gecesi icin bi yer ariyorummmm :dance: sen nasilsinn nasil gidiyor hazirliklar?

olur inşallah canım sıkma canını bakalım babanda biran önce davet etsin artık taksın yüzükleri kız evi naz evi ama

bide tek kızını verme düşüncesi olunca daha naz yapıo bazen ben senı 2 yıl daha evımde görmek ıstıyorum daha sonra ben senı fazla nişanlı gezdiremem falan öyle kafası karısık yanı:)

günaydınn 2011 gelinleri nasılsınız bakim
Günaydin iyilik seni sormali?

Tatlim biz dugun salonumuzu tuttuk, dugun gecesi kalcagimiz otelimizi ayirttik, balayimiz icinde rezervasyonumuzu yaptirdik hehehe su anda kina gecesi icin bi yer ariyorummmm :dance: sen nasilsinn nasil gidiyor hazirliklar?
Anoww hersey hazirmis senin? nezaman evleniyorsun sen canim?

hayırlısı ile gelir canımsizde düğününüzü yaparsınız
Insallah.. Cok zor vallahaamafoldumben
Canim ilk ben evlenicemm 2011 de aramizda.. 5 Mart ta dugunumuz. Nikahimiz 26 Subatta olucak.. :asigim: Yavas yavas hallediyoruz iste herseyi sonra aceleye gelmesin diyee
Ahhh süper ya... az kalmis yaaa.. allah tamamina erdirsin.
Bizim nikah 30 aralik 2008de oldu opuyorumnanaktan
iyimim kıslar nasıl olim haftanın son günü akşam olsada gitsek ya
Ahhh nereye gidiyorsun sen delikafadulden (HAAA eve :) bende tatil falan zannettim =)

omuzlular hos duruyor tatlim.. asil duruyorrr.. alti kabarikk olsunn ben nedense gelinlikte kabarik kabarik olsun istiyorumm. prensesler gibi heheh

evet canım oynarken rahat olsun üst çekiştirip durmayayım hem.askısızları nasıl kullanırlar ya ben giysem heran düşecek hissiyle rahat edemem:)) yapıştırmamı yapıyorlar acaba ama gelinler hep hop yukarı çekiyorlar oynarken filan yine de askısızlar risklikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…