2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy ne güzel...
bende evlendikten sonra daha haraketli bir iş istiyorum:26:
banka çok stresli organizasyon işi yapmak istiyorum

Ben de organizasyon işi düşünüyorum canım ama su anda ankdayım yapabileceklerim sınırlı ist'a gelin gidecegim sen hangi sehirdesin?kongre organizasyonlugu güzel aslında ben halka ilişkiler de yaptım...

emayn daha hareketli derken???kız rahatsınız o zaman siz.bize kök söktürüyorlar vallahi

yok canım yaa nerde rahatlık bizde
ben legalde çalışıyorum... yani idari takip birimi o yüzden kafayı yemek üzereyim..
satış ayrı bi dert burdan öncede ordaydım burası daha başka bi dert

Ben de organizasyon işi düşünüyorum canım ama su anda ankdayım yapabileceklerim sınırlı ist'a gelin gidecegim sen hangi sehirdesin?kongre organizasyonlugu güzel aslında ben halka ilişkiler de yaptım...

ben şuanda istanbuldayım canım...
bankacılıktan önce organizasyon ve PR işi yaptım ama sonra işyeri kapandı bıraktım mecbur :97:
yine dönmek istiyorum.. izmire gelin gidicem orda bulabilirmiyim o tarz bi iş bilmiyorum :44:

valla müşteriyle yüzyüze olmayacağım bir pozisyonda bankacı olmayı tercih ederdim...

benim nişanlım da bankacı olduğundan birbirimizi anlıyoruz.hele bi de aynı bankada olunca bizim en büyük şansımız yani

ama büyük konuşmayayım da şu şartlarda senemi doldurup yaşı beklemeden çeker giderim diyorum.o zamanları görürsek tabi:)

İsmin ne canım ben meltem ben de swiss hotelde halkla iliskiler yaptım kongre işiyle ugrastım ünv'de okurken de organizasyon işinde çalıstık çok zewkliydi şu anda hiç mutlu degilim ben de iş konusunda

yaa işte benim nişanlım makine mühendisi o yüzden beni anlaması mümkün değil anlamasınıda istemem zaten hoş bende normal şartlarda jeoloji mühendisiyim ama o bölümü yazdığıma bin pişman bir haldeyim
benim ocak ayı son canım nikah yapıcaz ayrılıcam.. izmir e yerleşiyorum zaten kısmet bakalım 1-2 ay dinlenip iş arama maratonuna katılacağım :))

İsmin ne canım ben meltem ben de swiss hotelde halkla iliskiler yaptım kongre işiyle ugrastım ünv'de okurken de organizasyon işinde çalıstık çok zewkliydi şu anda hiç mutlu degilim ben de iş konusunda

emine benim ismimde canım...
yaa insanın sevdiği işi yapması çok önemli bence... yani ne biliyim işe daha mutlu gitmek istiyorum. eskiden gece yarısına kadar organizasyonlarda çalışırdım ama hiç yorulmazdım.. şimdi 8 kadar mesaideyiz dedilermi ölüyorum resmen :97:

benim babamda jeoloji mühendisi. canım sen yazınca dikkatimi çekti.
benimkide hiç mesleğini yapmadı. yani benim yeni doğduğum sıralar yapmış.
sonrasında bıraktı. öğretmenlik falan filan yaptı.

benim babamda jeoloji mühendisi. canım sen yazınca dikkatimi çekti.
benimkide hiç mesleğini yapmadı. yani benim yeni doğduğum sıralar yapmış.
sonrasında bıraktı. öğretmenlik falan filan yaptı.

yaa ben 2001 de girdim üniversiteye.. 99 depreminden sonrada o meslek patlamıştı resmen..
etrafımdakiler çok gaza getirdi beni.. eh 18 yaşında deli dolu anlamadan yazdım gitti
sonra okul başladı ben büyüdüm bitsinde biyere kapak atarım dedim resmen...
ordan gezdim gördüm bankacı oldum çıktım
şimdiki aklım olsa kesinlikle öğretmenlik yada elektronik mühendisliği okurdum :97:

Bu arada bugün kendime tefalden 32 cm çaplı teflon tava aldım...
şimdi tavaya bakıyorumda 2 kişi için sanırım biraz büyük :97:
biz 5 kişilik aile olduğumuz için henüz küçük kavramlara alışamadım :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…