- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.221
Günaydınlarrrrr kızlar.
Yeni yıl inşallah hepimize sağlık, huzur, uğur, şans, sevgi, mutluluk, para getirsin.
Bu sene bizim senemiz olucak inşallah
günaydn arkadaşlar. yeni yılımız inşaallah hayırlar mutluluklar huzurlar getirir hepimize.
Amin canım süper dilekler bunlar sizde 2011 de ve tüm yıllarda çok çok çok mutlu oln ağzınzın tadı hiç kaçmasın tamam mı
akasyacım aminnnnnnnnnnnnnnnnn
hep birlikte nice güzel yıllar sağlıklı mutlu yıllar geçiririz
herşey gönlümüzce olur inşallah
hain annem ben alıp evi kapa kaçağa boğmayaım diye söylememiş olabilir zira aldığım sewimli ew aletlerinden hiç yer kalmadı
kızlar akşam nişanlımın ailesiyle olabilirim.saat 10 a kadar duracağım sonra nişanlım eve bırakacak. annem sen bilirsin dedi. ayh benim şu panik yanım çok kötü ya. akşamdan beri düşünüyorum. siz olsanız gidermiydiniz
bütünnnnn dularımıza kocamaaaaan bir AMİN
buket bnm odamdada hiç yer kalmadı boy aynam vardı onun önü tamamen doldu babam ardiye gbi oldu ev dio :)
kızlar akşam nişanlımın ailesiyle olabilirim.saat 10 a kadar duracağım sonra nişanlım eve bırakacak. annem sen bilirsin dedi. ayh benim şu panik yanım çok kötü ya. akşamdan beri düşünüyorum. siz olsanız gidermiydiniz
Gunaydin herkese :)) Gununuz guzel gecsin...
Git tabi ki. Evde oturup ayy simdi o napiyor ki demektense, 10 a kadar da olsa yaninda ol. Hatta bgun yilbasi gecesi 10, 11 olur, nisanlin birakinca da biraz sizde otursa yeni yila yanyana bile girebilirsiniz..
Bende ne almaya niyetlensem annem onu nereye koyacaksın diyor haklıda neyseki nisan gibi aşkımla aşk yuvamzıda ki tadilat biterde orda depolamaya başlarım
kızlar bizde sırf çeyiz yüzünden salonda oturuyoruz. oturma odasına çeyizleri koyup kapısını kapattık.
giderdim tabiki canım neden gitmiyorsun ki sonucta nisanlın..git güzel bir sekilde vakit gecir...
ben olsam öyle bir fırsatı asla kaçırmazdım canım
bzmde evmz hazrlannca gtüreblrm aslnda ama istemiorm çeyizim kamyonla kurdaleli gtsn istiyorum :))Bende ne almaya niyetlensem annem onu nereye koyacaksın diyor haklıda neyseki nisan gibi aşkımla aşk yuvamzıda ki tadilat biterde orda depolamaya başlarım
teşekkr ederiz zuhalcim..Dilerim geçmiş yıllardaki kötü anılar silinir beyinlerimizden ve daha umut dolu oluruz geleceğe dair. Dilerim aç kimse kalmaz dünya üzerinde.Sadece dilek boyutunda kalacak olsa da umut ediyorum işte. Ekonomik krizin bittiği ve bol paralı bir yıl diliyorum..her şeyden önce en başta bütün herkese sağlık diliyorum…Gözyaşı uğramaz umarım ...bu yıl hiçbirimizin göz pınarlarına..
Yeni yılınız kutlu mutlu ve umut dolu olması dileğiyle…
bu yazı çok hoşuma gitti bende sizlere gönderiyorum
Thank you Zuhal...
Eyyy 2011!..Zaten sormadan kafana göre geliyorsun, efendi gibi gel, efendi gibi git,istikrarlı ol,akıllı ol,sağlam ol,bir verip iki alma,insanın canını sıkma,çileden çıkartma. Şunun şurasında 365 gün ömrün var,tüm güzelliklerini ver ve adabınla çirkinleşmeden git."Ne milenyumlar gördüm ama bunun gibisini görmedim, süpe...rdi".. dedirt..Yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorum ben.. Sen 2011'sin göster farkını!
Benim çeyizler darmadağın, bazıları ablamın kilerde bazıları bizim kilerde, araya bir toplansa çok şeyler çıkacak kanımca...
bzmde evmz hazrlannca gtüreblrm aslnda ama istemiorm çeyizim kamyonla kurdaleli gtsn istiyorum :))
bende sedefin çeyizi giderken gördüm öyle bir durumu aşkıma bende böyle istiyorum dedim oooooldu dedi parça parça taşırız eve uğradıkça birde tek tek kurdelamı açmaya uğraşacağız dedi bende birşey diyemedim sanırım benim öyle çeyiz alma merasimim olmayacak
güzel bir tremusu yapmayı düşünüyorum
eve akşam oturup yemeyi .))))
dışarı çıkarmıyız bilmiyorum okey taşlarını alıp oynarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?