2011 gelin adayları buyrun sohbete

hayırlı olsun şimdiden o halde :)
benim düğünümde haziran 4 te inşallah.. gelinlik için modeli az çok kafamda belirledim ama 21 ocakta ilk provamam o zaman üzerimde görüp netleştiricem fikrimi

kızlar bu mesajlarınız altındaki düğün tarihinizin olduğu resimli takvimi nasıl yaptınız? ben çok aradım ama bi türlü bulamadım nasıl yapıldığını

bende antalyada yaşıyorum lemlem07.neresndensin sen?

kızlaaaar ben geldim. Kütahya porselene baktık bugün bon china yemek takımı ve şu renkli çaycılı kahvaltı seti beğendim bernardodada yemek takımı beğenmiştim yarın alacağım ama bernardo mu kütahyamı karar veremedim

cnm bernardo kullananlar bi süre sonra desenlerin silikleştiğini söylüyorlar tabiki kütahya ben yemek takımlarımı kahvaltı takımımı kütahyadan aldım ama bievin kare modellerinde de aklım kaldı doğrusu.. bieve de bak istersen...

kızlar iki bayram arası düğün olmaz derler ya doğru mu ki bu muhabbet ben bari kurban bayarımda evli olalım istiyorum da
cnm sana kesin olarak söylüyorum için rahat etsin öyle bişey yok... mantıklı olarak düşündüğün zaman her zaman iki bayram arası zamandayızz.. şu anda bile iki bayram arasındayızz.. nihat hatipoğlundan dinlemiştim..

çok teşekkür ederim büyük ihtimalle öyle olacak düğünüm

kütahyadan misafirlikleri alayım o zaman canım bievinde bambulu modellerini günlük almayı düşünüyorum ama kütahyanın çatal bıçak takımını çok beğenmedim:s

kütahyadan misafirlikleri alayım o zaman canım bievinde bambulu modellerini günlük almayı düşünüyorum ama kütahyanın çatal bıçak takımını çok beğenmedim:s

bievin kare misafirlik modellerini gördün mü çok şıkk onlara bakmadan alma tamam kütahya kaliteli ama bievde modern ve şık duruyor, kütahya daha klasik orta yaşa hitap ediyor gibi,, ,,

çatal bıçakta da jumbo çok gzl ama çok pahalı.. ben çay takımını jumbodan alıcam, onuda 15 kişiliğe tamamlıcam.. misafir çatal bıçağı benmde yok ..

bievin kare misafirlik modellerini gördün mü çok şıkk onlara bakmadan alma tamam kütahya kaliteli ama bievde modern ve şık duruyor, kütahya daha klasik orta yaşa hitap ediyor gibi,, ,,

bugün bon china kare bir yemek takımı beğendim kütahyadan çok modern ve şıktı

yatak örtüsü nevresim faslını ne yaptın cnm yaa ben onları alsam bitirsem mi diyorum.. yaza kalırsa masraf çok olur güzel alamam diyorum..

daha onları hiç almadım ben sewimli ew aletlerinden başladım onlar bitti gibi diye şimdide züccaciyeye sardırdım bunları tamalayayım sıra ev tekstiline gelecek

bugün bon china kare bir yemek takımı beğendim kütahyadan çok modern ve şıktı

bide yemek takımı alırken salonun biblolarını ne rank alıcaksan yemek takımınıda ona uydur bencee.. sonra iş karşıyor masa örtüsü seti alsan oda odaya uymak zorunda..biri altın sarı biri gri olmuyor..

daha onları hiç almadım ben sewimli ew aletlerinden başladım onlar bitti gibi diye şimdide züccaciyeye sardırdım bunları tamalayayım sıra ev tekstiline gelecek

ben yavaş yavaş ev tekstiline başladım 2 tane nevresim aldım 4 5 tane daha alcam sonra yatak örtüsü krem rengi zaten, uyku seti almıcam onun yerine microfiber yorgann.. ama en çok kafamı kurcalayan kaz tüyü yorgan yastık alsam mı almasam mı sadece 1 tane yastık 90 lira.. ama iyiiisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…