- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #40.481
hayırlı olsun şimdiden o halde :)
benim düğünümde haziran 4 te inşallah.. gelinlik için modeli az çok kafamda belirledim ama 21 ocakta ilk provamam o zaman üzerimde görüp netleştiricem fikrimi
Bugün kolileme işlemi yapacagım kızlar kırılacakları filan hepsini bir yerde toplayacagım...
bebisim nasil koliliyorsun kirilacaklar icin bir yontemin var mi benimde yigildi kaldi hersey
slm canım, ben antalyada yaşıyorum, işim gereği sürekli otelleri dolaşıyorum ve sizin düşündüğünüz bu 3 otelede çok gittim. şunu söyleyeyim ki bu 3 otelden hangisini seçerseniz seçin pişman olmayacağınızı ve güzel bir balayı geçireceğinizi düşünüyorum çünkü hepside gerçekten çok güzel. hiiiç canını sıkma...
kızlaaaar ben geldim. Kütahya porselene baktık bugün bon china yemek takımı ve şu renkli çaycılı kahvaltı seti beğendim bernardodada yemek takımı beğenmiştim yarın alacağım ama bernardo mu kütahyamı karar veremedim
cnm sana kesin olarak söylüyorum için rahat etsin öyle bişey yok... mantıklı olarak düşündüğün zaman her zaman iki bayram arası zamandayızz.. şu anda bile iki bayram arasındayızz.. nihat hatipoğlundan dinlemiştim..kızlar iki bayram arası düğün olmaz derler ya doğru mu ki bu muhabbet ben bari kurban bayarımda evli olalım istiyorum da
cnm sana kesin olarak söylüyorum için rahat etsin öyle bişey yok... mantıklı olarak düşündüğün zaman her zaman iki bayram arası zamandayızz.. şu anda bile iki bayram arasındayızz.. nihat hatipoğlundan dinlemiştim..
cnm bernardo kullananlar bi süre sonra desenlerin silikleştiğini söylüyorlar tabiki kütahya ben yemek takımlarımı kahvaltı takımımı kütahyadan aldım ama bievin kare modellerinde de aklım kaldı doğrusu.. bieve de bak istersen...
kütahyadan misafirlikleri alayım o zaman canım bievinde bambulu modellerini günlük almayı düşünüyorum ama kütahyanın çatal bıçak takımını çok beğenmedim:s
bievin kare misafirlik modellerini gördün mü çok şıkk onlara bakmadan alma tamam kütahya kaliteli ama bievde modern ve şık duruyor, kütahya daha klasik orta yaşa hitap ediyor gibi,, ,,
bende başladım canım..
çerçeveleri falan toparladım duvarlardan.. odamın bi köşesi yığılı işte böyle
Eki Görüntüle 121673
bugün bon china kare bir yemek takımı beğendim kütahyadan çok modern ve şıktı
sanki orda arçelik gusto çaycı gördüm benmde var ondann :)))
yatak örtüsü nevresim faslını ne yaptın cnm yaa ben onları alsam bitirsem mi diyorum.. yaza kalırsa masraf çok olur güzel alamam diyorum..
bugün bon china kare bir yemek takımı beğendim kütahyadan çok modern ve şıktı
daha onları hiç almadım ben sewimli ew aletlerinden başladım onlar bitti gibi diye şimdide züccaciyeye sardırdım bunları tamalayayım sıra ev tekstiline gelecek
sanki orda arçelik gusto çaycı gördüm benmde var ondann :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?